Am mers si putin pe A1, am testat consumurile la 90-100-110-120-130 si mi se par rezonabile (nu mai stiu exact valorile ca nu am fotografiat/filmat, insa stiu ca erau multumitoare mai ales 110-120). Despre manevrabilitate nu imi pot face o idee inca; am incercat la 120 sa misc volanul un pic mai brusc dar am realizat ca poate nu e bine ce fac (multa apa pe autostrada) si m-am lasat pagubas. In schimb pe ceva DJ-uri, cu ceva curbe largute,la 70-80 km/h mi-a placut stabilitatea. Nu mi s-a parut deloc ca ar avea ceva tangaj sau ceva sub/supravirari.
Am verificat si vitezele versus GPS. La 62 km/h pe cruise control am real undeva la 58 km/h. La 64 km/h pe cruise realul este la cam la 60 deci amendabil

Insonorizarea este mai buna decat la vechiul symbol. Chiar daca erau multe balti zgomotul degajarii apei este mult mai mic (probabil datorita gardei mai mari), dar trebuie sa-mi ajustez urechea pe noul zgomot ca sa nu imi umple frigiderul pietonii.
@MAK: Am incercat si modul manual de schimbare al vitezelor (piticii pe creier de ieri) si DA, clar, se misca mult mai bine in manual la incadrarile rapide. Mai am de incercat si modul auto fara eco, poate este la fel si acolo. Trepidatii inca nu am avut in aceste mai putin de 2 zile de "posesorat"
si sper sa nici nu apara vreodata. Anunt daca e ceva.In alta ordine de idei, trebui sa iau neaparat paravanturi. Cel putin pentru usile fata. Sunt fumator si...cam arunca apa in interior. Geometria masinii si curentii de aer generati sunt clar diferiti fara de vechiul symbol in care puteam deschide geamul 10cm fara sa intre ploaia.

(my dream mode is ON)
)

Leave a comment: