Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Alba ca Zapada si cei 75 de Pitici :-)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Barba
    replied
    O fi folosit ceva material de doamne ajuta acu cativa ani, acum au pus niste brizbrizuri electronice, dar au facut rabat in alta parte. Volanul la tine cum se tine, cica ii de piele... invelit in piele.

Leave a comment:

• gecmc94
    replied
    Îmi pare rău să aud asta. La mine se ține foarte bine. Ca nou după câțiva ani.

Leave a comment:

• Barba
    replied
    Categoric am exagerat un pic ca sa evidentiez calitatea precara a materialului, dar la mine dupa 6 luni a inceput sa se scomoseze rau de tot. Mai ales in portbagaj, pe laterale.

Leave a comment:

• gecmc94
    replied
    Barba, nu sunt de acord deloc cu afirmația referitoare la material. Am Stepway și mi-am cumpărat un invertor puternic și mai de calitate să îl am pentru orice eventualitate. Eu îl folosesc acum pentru aspiratorul din casă, un Electrolux cu putere mare de aspirare. Și îmi fac singur detailing interior (în felul acesta recuperez banii dați pe invertor). Am aspirat bine, am făcut o curățenie lună de părea mașină nouă și nu am plecat cu mocheta după mine și nici nu a fost absorbită în sac.
    Last edited by gecmc94; 12 December 2017, 23:16.

Leave a comment:

• Barba
    replied
    Originally posted by ascomp View Post
    :-) Deci sa ne intelegem:
    Dam 11 000E pe un Sandero sau 13 000E pe un Stepway. Ne felicitam...
    ...Cu ce gresesc? :-)
    In mare parte nu gresesti, dar as avea niste precizari.
    Eu am fost sa vad o Fabia si cand am auzit cum suna motorul (benzinar, ceva mic, numai tin minte, nici n-am mai intrebat de detalii), am fugit. Ma gandesc ca si la Polo este aceasi poveste cu motorizari asemanatoare. Doar ne mentinem intre 11k-13k Euro.

Tabla Sandero, intr-adevar este moale, dar aici este alta treaba. Nu se mai fac autovehicule cu tabla groasa, si rigida, protectia pietonilor, consum crescut din cauza greutatii, pe de alta parte la accidente sunt alte subansamble care preiau socul.

Materialele din interior... pai, aici ai 100% dreptate, plasticul se zgarie de destul de repede, materialul folosit la podea, portbagaj este de toata jena, daca te pui cu un aspirator mai puternic, risti sa se dezintegreze materialul.

Jantele ruginesc? Eu am mai luat un set cu anvelope de iarna :|, chiar ruginesc? Intra in garantie?

Am auzit niste zvonuri cum in Danemarca ar fi foarte scump sa-ti iei masina noua. Am intrat pe site-ul de acolo si m-am uitat cat este un Stepway. E 19k Euro in loc de 13 cat e in restul Europei .

Poate nu cumpara vikingii daca e prea ieftina?

Acum ma minunez de noul Duster, nu arata rau deloc ( in afara de chestia aia de plastic de pe aripa fata)... dar pretul de 20500, hm. In Danemarca o fi 30k?

Leave a comment:

• ascomp
    replied
    La Multi Ani!

Attached Files

Leave a comment:

• Dorin_IF
    replied

Lamulțean !!!

Leave a comment:

• ascomp
    replied
    De 1 Decembrie La Multi Ani tuturor romanilor si tuturor masinilor romanesti!
    Attached Files

Leave a comment:

• gecmc94
    replied
    Ne comandam nu stiu ce jante de tabla mai speciale cu 300 lei bucata ca alea de fabrica ruginesc.
    Greșit. La Stepway, aceste jante sunt incluse în preț și ele nu ruginesc. Eu nu cumpăr nimic în plus decât poate încă un set pentru gumele de vară. Iar la Sandero simplu R16 nu sunt omologate.

10700€ Sandero 0.9 TCe 90 CP
    17514€ VW Polo 2018 Comfortline 1.0 TSI , 4 usi Benzina / 1.0l / 95CP

Cam 7000€ diferență, nu 2-3 mii la dotări similare.

Pardon, am uitat ceva la Sandero Prestige și am recalculat prețul 11500€. Deci 6000€ diferență. Pentru unii asta înseamnă a doua mașină, sh.

Iar argumentul că "oferte OK sau comenzi nevandute", să nu ne amăgim. VW nu fac black friday periodic în care reduc brusc 4000€ din prețul de catalog. Că un dealer renunță la 1000-2000€ din preț pentru a scăpa de 3-4 modele nevândute, unele de culoare roșie, asta este o ocazie de care vor profita fix 3-4 oameni. Restul de mii de cumpărători de VW pe an din România nu se pot baza pe "las că găsesc 3-4 mașini de Crăciun la reducere". Teoria asta merge la ciorapi, sucuri, detergenți, dar și acelea sunt în limita stocului disponibil.
    Last edited by gecmc94; 15 November 2017, 19:30. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• ascomp
    replied
    :-) Deci sa ne intelegem:

Dam 11 000E pe un Sandero sau 13 000E pe un Stepway. Ne felicitam ca mama ce masina ieftina am luat si ce afacere am facut. Apoi ne mai apucam sa mai punem pe ea tot felul de imbunatatiri. Apoi ne rugam sa nu rugineasca prea repede. Ne dam seama ca tabla e cam moale. Ne rugam sa fie rezistenta la un posibil accident. Ne dam seama ca ce materiale cu aroma de ieftin are in ea la interior. Ne comandam nu stiu ce jante de tabla mai speciale cu 300 lei bucata ca alea de fabrica ruginesc.
    Dam pe o revizie 700 lei sau chiar 900. Ne dam seama ca piesele la Dacia au inceput sa aiba aceleasi pret ca la Renault, Peugeot, Ford, Kia etc.

Si acuma intreb si eu: nu ar fi mai mai intelept sa mai economisim 2-3000E si sa luam un Polo, o Fabia, un 2008 un C2 sau ce mai gasim. Mai sunt si oferte OK sau comenzi nevandute. La revizii sigur am face pe urma economii. Si la jante ca nu trebuie sa mai cumparam de alea care nu se ruginesc.

Cu ce gresesc? :-)

Leave a comment:

• Midnighte
    replied
    De adaos comercial ai auzit ? Care este intre 0-400% din valoarea produsului ? Si care e specificat la fiecare societate si pus la vedere pentru potentialul client, de obicei langa autorizatia de functionare ( asa ar trebui, dar nu toate o fac ) ?

Tu insuti ai spus ca la PSA ( reprezentanta ) intr-un oras mare cerea un pret aproape dublu fata de o reprezentanta dintr-un oras mic.

Pretul real al unei revizii la o Dacia diesel 1.5 dci dupa 2012 este de 450-500 lei ( 350 lei piesele originale aduse de tine si 100-150 manopera ).

Leave a comment:

• ascomp
    replied
    si 700 ti se pare putin pentru o revizie ( de 2 ani banuiesc) la o Dacia?

Leave a comment:

• gecmc94
    replied
    Revizii Renault 1200 lei cu piese incluse
    renault, reno, sandero, logan, clio, megane, laguna, scenic, estate, sedan, bicorp, forum, comunitate, club, discutii

Revizii Dacia cu piese incluse cam la aceleași reprezentanțe 600-700 lei.

Revenind la concurența din clasă, ai dreptate dacă începi să compari un Logan full cu un Renault Megane chel. La categoria cross-uri mici, Sandero Stepway pur și simplu nu are rival - ce 2-3 mii de euro diferența, vise - mă rog ... anul trecut nu avea când am cercetat eu piața vreo 6 luni.

Leave a comment:

• ascomp
    replied
    Dacia dupa parerea mea are o mare problema:

Face masini cu 2-3 mii de euro mai ieftine ca si concurenta din clasa.
    Insa: materiarele sunt ieftine, tabla moale, probleme cu rugina, oricine ce ar zice o masina cu aer ieftin.

Insa: reviziile acuma sunt scumpe, la fel de scumpe ca la orice masina straina. Consumul nu e mai mic nusunt alte avantaje consirabile post vanzare. Inclusiv piese schimb.

Fara discutii merita sa mai economisesti 2 mii de euro si sa iti o masina consacrata.

Dacia a devenit scumpa, imi pare rau sa zic asta. In afara de o economie mica de inceput nici un avantaj. Nici macar de securitate.

Leave a comment:

• Dorin_IF
    replied
    Apai stii cum e, taie si ei din cheltuieli de peste tot. Dar sunt chestii aplicate la nivel mondial, in special la tot ce tine de "low-cost". In orice domeniu. Sunt producatori de echipamente electronice care ajung chiar sa foloseasca fire avand aceeasi culoare a izolatiei (in tot echipamentul) pentru ca iese mai ieftin cu 0,1 Centi decat daca ar folosi fire de culori diferite. Acum, de ce ne-am mira ca Dacia sa nu aplice aceleasi principii? Ca doar oameni suntem

Leave a comment:

Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
Politica de Securitate Google