Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Alba ca Zapada si cei 75 de Pitici :-)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Inca o poza cu oglinzile vopsite integral in alb si cu ornamentul negru pe stalpi.

    Oglinzile (oglinzi simple neelectrice vopsite la o vopsitorie cu 1 mil) schimba mult aspectul, a meritat. Clantele si bandourile laterale inca nu ma grabesc sa le vopsesc.

    * si prima problema tehnica dupa 1 saptamana si 130 km: s-a aprins din senin martorul antipoluare - am fost la service si s-a rezolvat cred ca s-a resetat calculatorul - nu a fost nimic stricat oricum masina mergea la fel de bine cu el aprins.
    Attached Files

    Comment


    • #47
      vopseste si bandourile in alb .

      Comment


      • #48
        Originally posted by ascomp View Post
        * si prima problema tehnica dupa 1 saptamana si 130 km: s-a aprins din senin martorul antipoluare - am fost la service si s-a rezolvat cred ca s-a resetat calculatorul - nu a fost nimic stricat oricum masina mergea la fel de bine cu el aprins.
        Se pare ca nu ai citit cartea. Punete si citeste cartea acea(nu mai tin minete care, cea mai groasa, creca manualul de utilizare se numeste).
        Acolo scrie in caz ca ti se aprinde ceva sau intampla ceva ce sa faci.
        Te referi la Control gaze esapament, mi sa aprins si mie odata, iarna, am oprit masina am lasat sa functioneze motor la ralanti si sa stins. Cand am ajuns in oras am contactat reprezentanta.

        p.s. Parerea mea ar fi ca arata bine asa. Sa nu vopsesti bandourile(wtf is this?? ce nume iau pus la alea, cam ciudat) si nici clantele. observ ca si partea de jos a bari din fata are o linie neagra, arata bine asa.
        Last edited by pauly; 16 October 2012, 19:35.

        Comment


        • #49
          Daca stateai in Bucuresti nu mai vopseai nimic(nici oglinzi, nici bandouri...)
          Toata ziua se lovesc oglinzi si nu numai...

          Comment


          • #50
            Nu cred ca o sa ma grabesc sa mai vopsesc ceva alb. Clantele cu stalpii si bandourile fac o linie/zona neagra care e OK. Daca ar fi numai alb peste tot cred ca ar fi prea monoton ar fi ca o frisca pe roti :-). Oglinzile mi-am dorit sa le am albe pentru ca erau mari si negre - prea mult plastic negru.

            Cat priveste martorul antipoluare aprins dupa 130 km - am tot mers si pornit/oprit masina insa tot nu s-a stins. Am dat tel la service-ul dealerului din oras de unde am cumparat masina si i-am intrebat ce sa fac - au fost de treaba m-au chemat la ei sa faca test si s-a rezolvat in 15 min. nu a fost nimic stricat nici un fir scos sau altceva.

            Deocamdata nu o sa mai fac nimic la masina - numai niste presuri tavita am mai comandat, huse nu-i pun pentru ca imi place tapiteria story.

            Aa, a mai ramas ceva de facut: sa o inmatriculez cu numere negre ca azi mi-am luat si CI. :-)

            Comment


            • #51
              Si o poza din fata facuta azi dimineata cand se lumina. Arata mai bine cu oglinzile integral albe. Saptamana viitoare trebuie sa-i fac numarul negru ca mi-a venit ieri CI.
              Attached Files

              Comment


              • #52
                Arata ft fain.

                Rotile sunt perfecte cu linia masinii.
                Sincer ar arata mult mai fain cu bandourile vopsite alb si manerele de la usi la fel.

                De izolatie cu fonomin si altele cand te apuci?

                Am o rugaminte mare mare - daca gasesti acele butoane de la panoul de clima cum sunt cele de pe noile modele - sa imi dai te rog si mie sursa - le vreau neaparat; sau iti pot trimite tie banii sa le comanzi impreuna. Cel putin un cod de piesa daca se poate.

                O zi faina!

                Comment


                • #53
                  Si pe duster sunt la fel butoanele de la climatizare? Adica asa cum le vrea ascomp? Poate gasesc in dialogys un cod de piesa.

                  Comment


                  • #54
                    Si daca gasesti imi dai si mie codul - as vrea sa rezolv saptamana asta pt ca voi fi plecat o perioada.

                    Comment


                    • #55
                      Si eu tot caut cele 3 butoane de Lodgy insa nu am gasit. Multi imi cer seria masinii si cum nu am lodgy nu am ce serie valida sa dau. :-) Candva o sa gasim noi butoanele astea. Si noile Sandero si Logan o sa aiba butoane de astea asa cred ca e o chestiune de timp pana se pot comanda.


                      Pentru bandouri laterale negre - ma gandesc sa lipesc pe ele niste stickere albe - ceva gen patratele/tabla sah sau ceva model tribal. Sa vad ce gasesc.

                      Clantele am fost sfatuit sa le las negre ca se zgarie sau sare vopseaua. Ma gandeam la ornamentele alea cromate insa nu cred ca-mi plac e cam de prost gust cred.

                      Comment


                      • #56
                        si eu am martorul antipoluare aprins. Cat te-a costat la reprezentata sa ti-l faca ?

                        Comment


                        • #57
                          Buna ideea cu stickere pe bandouri.
                          Pune orice dar NU patratele de taxi.
                          Ar fi trebuit sa-ti spuna DE CE s-a aprins martorul ala. Asta e varianta romaneasca "nu stim de ce asa ca resetam/stergem".
                          Daca se aprinde din nou, poate-ti scot led-ul de sub el ca sa fie siguri.
                          Oricum, "se face" pe garantie, asa ca nu costa.

                          Comment


                          • #58
                            Originally posted by Tudor TDr View Post
                            si eu am martorul antipoluare aprins. Cat te-a costat la reprezentata sa ti-l faca ?
                            Becul s-a aprins la o saptamana dupa ridicarea masinii, la 130 km facuti. Nu prezenta anomalii de functionare, fum sau altceva.

                            A fost gratuit nici macar in caietul de service nu s-a scris ceva.

                            Comment


                            • #59
                              Originally posted by UrsBrun View Post
                              Buna ideea cu stickere pe bandouri.
                              Pune orice dar NU patratele de taxi.
                              Ar fi trebuit sa-ti spuna DE CE s-a aprins martorul ala. Asta e varianta romaneasca "nu stim de ce asa ca resetam/stergem".
                              Daca se aprinde din nou, poate-ti scot led-ul de sub el ca sa fie siguri.
                              Oricum, "se face" pe garantie, asa ca nu costa.
                              ooohooo vezi sa NU SCOATA led-ul. La mine cand sa aprins, dupa am mai spus am oprit masina am lasat-o sa functioneze motorul la ralanti si sa stins. Si cand mam dus la reprezentanta si le-am spus de buba, mi-au zis ca, am avut apa in benzina.... :-? Daca se va aprinde din nou ... inseamna ca este ceva .... poate fi de la benzina sau filtrul nu este bine pus sau nu etanseaza bine si trage ceva in motor, apa, praf, gunoi....

                              Comment


                              • #60
                                La 1.2 e cunoscuta problema si se rezolva prin update de soft. Nu se face rechemare,dar cei care merg li se face update.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google