Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Sandel 75 ponei

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ce bine ar fi sa se uneasca cele doua forumuri si sa aiba sectiuni separate - logan, sandero, duster, etc.

    Comment


    • Originally posted by ninjoaca View Post
      Ce bine ar fi sa se uneasca cele doua forumuri si sa aiba sectiuni separate - logan, sandero, duster, etc.
      Si la sfarsit marea unire: Dacia cu Renault.

      Comment


      • Esti tare rau. Nu ma pot opri din ras. )))))]])))))))))))

        Asa ca si completare apoi urmeaza renaul cu nisan. Sa vezi tu cand se unesc astia din grupul VAG

        Comment


        • Este timpul sa dezmortim putin atmosfera pe aici daca tot a venit primavara, s-au oprit ploile, afara este vreme de tricou - deci incepem nebuniile pentru anul 2013.

          Pentru 2013 mi-am propus urmatoarele:
          - roti
          - cotiera
          - plafoniera pasageri spate
          - manere usi vopsite si aranjate
          - ploape
          - capeti de bara, bielete atirului, brate, bucse bara stabilizatoare

          Momentan s-a montat cotiera de la Auto Speed si roti cumparate de pe celalt forum "logan".

          Sunt ft multumit de cum s-a fixat cotiera; nu joaca absolut deloc. Deoarece i-am mai auzit pe unii dintre voi ca este ft fragila la prinderile dintre cotiera si suportul ce se fixeaza pe consola, l-am rugat pe un prieten sa imi confectioneze un dreptunghi/patrat, gaurit adecvat pt cele patru suruburi care fac prinderea si astfel sper sa nu cedere niciunul. Montajul destul de usor, dar la gaurirea consolei pt suruburile spate ce vin prinse in acel "U" de sub consola a fost cam nasol - pana in final a iesit cum trebuie; cu amendamentul ca ieri a trebuie sa desfac iarasi deoarece uitasem sa bag inapoi mufa de la reglajul oglinzilor .
          Ca si minusuri cotiera mi se pare putin cam inalta (tinand cont ca eu las scaunul in cea mai joasa pozitie (la sotie ii va fi buna)), mi se pare si ft scurta si ft mult dusa in fata. La mine cotul depaseste partea din spate a cotierei daca conduc relaxat la drum lung. Daca nu ai acareturi puse in cotiera care sa tina greutate in partea de jos, cand o deschizi, ai doua mari probleme- 1. nu poti deschide cotiera decat daca te ajuti de ambele maini; 2. la inchidere risti sa iti capseze degetele deoarece partea de jos se ridica brusc daca nu tii de ea. Dar vorba aceea` - decat deloc este bine si asa.
          Un alt minus ar fi ca atunci cand dai scaunul in fata, butonul de la reglajul lombar loveste in cotiera si forteaza cativa mm. Daca nu esti suficient de lung in picioare adio reglaj al scaunului in mers la spatar. Se da in spate, se regleaza scaunul se pune apoi in pozitia de condus, iar apoi drum bun. La mine nu este cazul deoarece scaunul sta ft mult dat in spate.

          De roti sunt ft incantat - mai trebuie sa gasesc inele de centrare deoarece diametru rotilor este putin mai mare dacat cel al butucului. Ele sunt prinse destul de bine in prezoane (conice), dar totusi la 120 km/h tremura putin volanul.

          Sper sa apuc sa fac manerele de la usi pana saptamana viitoare - am tot stat si am privit masina, iar eu cred ca le voi face argintiu metalizat si nu culoarea masinii. Voi ce spuneti?

          Momentan cam atat cu joaca - cu restul ne vedem dupa sarbatori.

          Drumuri bune si multi km tuturor.
          Attached Files

          Comment


          • Condoleante pt cotiera Autospeed. Eu am cumparat 2 pana acuma. Cum sufli pe ele se crapa ( mai ales la frig) e un plastic f subtire si prost.

            Pana la urma am facut la cotiera asta un U din metal ca intaritura si asa e OK.

            Comment


            • Si unde ai montat acel U?

              Sper sa nu se rupa. Este destul de bine fixata si sper ca acel patrat din metal sa distribuie cat de cat greutatea si sa nu forteze intr-un singur punct.

              Voi incerca sa am grija.

              Comment


              • Am facut un U mare de metal care l-am pus sub plasticul piciorului cotierei astfel incat metalul se prinde direct pe metalul urechii montate dupa frana de mana. partea de sus a U-ului este prinsa direct pe cotiera. E ca o platbanda indoita in forma de U ca sa faca piciorul ala de plastic al cotierei mai tare.

                Comment


                • Eu am cotiera de la autospeed de aproape 2 ani si zau ca n-are nici pe dracu si o folosesc zilnic.

                  Manere argintii? Suna bine Ai reusit sa dai de domnul acela?

                  Comment


                  • Originally posted by bogdan_cj View Post
                    Eu am cotiera de la autospeed de aproape 2 ani si zau ca n-are nici pe dracu si o folosesc zilnic.

                    Manere argintii? Suna bine Ai reusit sa dai de domnul acela?
                    Salut,

                    Nu am reusit sa dau de el dar voi merge zilele acestea in alta parte si le voi face pt ca acel argintiu este ceva comun si nu mai trebuie sa ma complic cu cod de vopsea.

                    Crezi va arata mai bine cu ele argintii decat in culoarea masinii? Eu cred ca este mai ok pt ca ies putin in evidenta si se potrivesc cu farurile si culoarea rotilor.

                    Comment


                    • E ok si argintiu pentru ca asa veneau si din fabrica si dau o nota specifica masinii.

                      Comment


                      • Da, dar argintiu metalizat si lacuite. Ca astia stiu sa faca economie si la vopsea si la lacul ce trebuia aplicat. Aeromodelism = Dacia

                        Comment


                        • Uite unde sunt rotile mele.Acum 2 zile m-am trezit cu masina pe butuci si cu rotile "disparute".Deci tu esti "faptasul".Ahaha.
                          Last edited by karlos12; 23 April 2013, 09:04.

                          Comment


                          • Originally posted by karlos12 View Post
                            Uite unde sunt rotile mele.Acum 2 zile m-am trezit cu masina pe butuci si cu rotile "disparute".Deci tu esti "faptasul".Ahaha.
                            Ai ajuns si tu pe forumul de Sandero? Loganistule

                            Sincer de la mine ai un mare plus. Multumesc pt roti. Altadata daca mai ai ceva de vanzare poate mai colaboram.

                            Comment


                            • Astazi cu ocazia zilei de nastere care va fi peste aprox o luna Sandelu` a primit cadou o camera video de masina. Mai ramane sambata sau duminica sa aranjez si cablul de alimenatre pentru a arata mumos mumos.

                              Camea filmeaza HD, poate fi folosita si ca aparat foto, are un unghi de filmare de 140 grade, night mode (nu stiu cat de bine se vede pt ca nu am aucat sa o testez noaptea), are si senzor de miscare si porneste automat inregistrarea cand simte miscare, inregistreaza si voce (tot ce se intampa in masina), stabilizator de imagine, etc.
                              Deocamdata ft multumit de ea.
                              Attached Files

                              Comment


                              • Salut,

                                nu am mai postat de multa vreme pe aici si cu ocazia asta va voi face un sumar la ceea ce s-a intamplat cu masina:
                                1. a primit ploape in culoarea masinii
                                2. a primit manere de usi noi noutze au fost lacute si vopsite in culoarea masinii; vechile manere au plecat la un coleg a Cluj sub forma de donatie
                                3. mi s-a desprins bara stabilizatoare din prinderile de pe brate sia picat jos; la viraj maxim stanga am facut explozie pe dreapta; cauciucul este praf-pilaf; nu ma intrebati cum s-a intamplat dar s-a intamplat.
                                4. a inceput sa arunce ulei pe la ax sau arbore nu stiu exact pe unce undeva la 96.000 km si voi fi nevoit sa pun kit nou de distributie plus semeringurile amandoua.
                                5. s-au dus pe p...la garniturile de la conductele ce intra in compresor pe partea de sus si scapa freonul.

                                Acum ceva timp va spuneam ca am in plan la 100.000 km sau 120.000 km sa schimb toata directia. ca urmare Sandelul va primi la sfarsitul saptamanii sau saptamana viitoare cel tarziu urmatoarele:
                                - capeti de bara
                                - brate
                                - bielete
                                - bucse bara stabilizatoare atat de pe brate cat si de sub masina
                                - bielete antiruliu
                                - rulmenti telescoape
                                - flanse telescoape
                                - kit distributie
                                - curea acesorii
                                - semering ax cu came + arbore
                                - pompa apa
                                - oglinzi cu semnalizare - model nou
                                - semnalizatoare (led-uri) in oglinzi
                                - inele centare roti

                                Sper sa nu fi uitat ceva - cu poze voi reveni cat de curand posibil.

                                Stiu ca multi o sa spuneti ca nu se merita dar eu vreau sa nu mai misc un surub in urmatorii 4 - 5 ani.

                                poze in curand.

                                P.S: FONOMINUL DIN USI NU S-A DETERIORAT SI NICI NU A PRINS MUCEGAI. Aviz celor care spuneau ca va curge apa si va mucegai. - o sa pun poze.

                                Cam atat deocamdata ne auzim pe sfarsitul saptamnii sau saptamana viitoare cel tarziu.

                                piesele vor fi toate de origine

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google