Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Sandero electrizat

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    orice dealer Dacia daca il intrebi stie despre ce este vorba. "stiloul" original renault sunt de fapt 2 flacoane ca de oja cu pensula, unul cu vopsea - altul cu lac. codul de culoare se gaseste pe stalpul din dreapta la exterior (o eticheta lipita pe tabla). cu el poti repara zgarieturi superficiale. pret in jur de 50 de lei. valabilitate 2 ani. instructiunile de folosire sunt la interior. inainte de a-l folosi m-am jucat cu el pe diverse table ca sa prind tehnica.

    la fel in auchan titan exista creioane cu vopsea. daca stii codul il poti alege pe cel de care ai nevoie. este mai ieftina varianta. 10 lei. in vitan il gasesti acelasi produs, stat la soare la unii, la pretul de 25 lei.

    apropo de spritarea pe geam. eu am lasat-o asa cum vine din fabrica desi puteam sa o modific. este mai bine sa dai multa apa pe geam si apoi sa stergi. cand este praf si mizerie, risti sa zgarii chiar si fin sticla parbrizului intrucat nu se umezeste bine. ce am facut la blocul de comanda a stergatoarelor fost sa inversez niste fire pentru a schimba temporizarea cu pozitia zero. astfel blocul stergator si cel de semnalizare sunt la acelasi nivel.

    imi place masina ta. pe okazii.ro poti gasi o multime de accesorii. eu am in vedere volanul din piele prestige (deja achizitionat de la un tip pe loganclub), maciulie din piele tot de prestige, incalzire scaune cu comanda pusa sub frana de mana nu pe lateralul scaunului unde este greu de apasat si cotiera de buna calitate. ma gandesc poate la o comanda de casetofon in zona volanului pe stanga, dar inca ma gandesc poate fi un moft, tin volanul cu stanga si operez direct pe radiocd. a, si poate niste butoane cu impuls pentru geamuri ca le am electrice.

    Am uitat sa precizez ca am presuri cauciuc cu bordura si tava portbagaj luate de la o firma din Timisoara (isi face reclama pe loganclub). De buna calitate, recomand. Tava din portbagaj m-a scapat de o mare belea saptamana trecuta. Am luat must, a fermentat pe drum, bidonul a fost slab strans si a iesit destul de mult afara. Daca nu era tava, toata mocheta ar fi putit a vin. La vremea respectiva tava + presurile am dat pe ele in jur de 250 lei.
    Last edited by Winnie; 8 October 2011, 18:17. Reason: Automerged Doublepost

    Comment


    • #17
      Scaune incalzite si volan de piele si eu am in vedere. Eventual la vara o mica insonorizare si montat 2 tweetere in usile din fata acolo unde este reglajul mecanic la oglinzi(la versiunea de baza).

      Comment


      • #18
        Intre timp au fost montate si cauciucurile de iarna cu jenti de tabla ca e mai usor asa si nu vroiam sa le folosesc pe cele de aliaj in timpul iernii. Sandaua merge in continuare la fel de bine si a primit cadou si o cotiera. Circul mult in afara orasului si e mai confortabil asa.

        Comment


        • #19
          Am montat ieri anvelopele de vara cu jantele de aliaj aferente. Consumul se pare ca s-a mai redus. In rest, nu am ce sa ii reprosez masinii, merge la fel de bine ca inainte, imediat fiind necesara o revizie ca am aproape 15.000km. Am facut doar imbunatatirea cu prelungirea tijei la ansamblul stergatoarelor. La noapte plec spre Munchen si voi mai posta poze din mica calatorie.

          Comment


          • #20
            Originally posted by bogdan_cj View Post
            La noapte plec spre Munchen si voi mai posta poze din mica calatorie.
            drum bun si rapid

            Comment


            • #21
              Am gasit pe forumul acesta(sper sa nu se considere reclama sau altceva) o imbunatatire utila. Dar problema e ca eu nu stiu limba franceza si google translate traduce aiurea.



              Daca poate careva sa traduca, putem sa punem tutorialul pe forum, caci eu am avut functia aceasta la skoda si e foarte utila.

              Comment


              • #22
                De ce ar vrea cineva sa ii mearga stergatorul cand da in spate?!

                Comment


                • #23
                  E vorba atunci cand ploua. Cel putin la skoda asa era. Daca erau pornite stergatoarele din fata si bagam in mers inapoi stergatorul din spate facea o tura.

                  Comment


                  • #24
                    Da , asa e pe skoda. Este utila functia.

                    Comment


                    • #25
                      Posibil...oricum sunt de parere ca e multa munca pt mai nimic

                      Comment


                      • #26
                        Daca nu ai condus o masina care sa aiba aceasta functie implementata, nu cred ca stii despre utilitatea ei.

                        Comment


                        • #27
                          mai bine gasiti o solutie sa nu mai plece stergatorul pe uscat! mi se pare mai utila decat faza cu pornitul stergatorului singur!!!

                          una dintre solutiile pe care le-am gandit, ar fi inversarea/prelungirea/racordarea furtunelor, in asa fel incat sa plece lichidul si pe spate, odata cu actionarea pt fata! numai ca nu mai e acceasi candtitate de lichid si asta e aiurea.

                          alte solutii?
                          -fara-

                          Comment


                          • #28
                            Originally posted by bogdan_cj View Post
                            Daca nu ai condus o masina care sa aiba aceasta functie implementata, nu cred ca stii despre utilitatea ei.
                            Daca am condus pana acum masini fara aceasta optiune si nu am simtit nevoiea sa existe inseamna ca efortul de a realiza eu conexiunile electrice, asa cum sunt ele aratate in tutorialul din link, raportat la utilitatea optiunii este prea mare si nu se merita. Daca masina venea cu ea, era buna ca nu strica sa ai mai mult decat mai putin, insa sa ma chinui pt atata lucru...efortul nu se justifica

                            Comment


                            • #29
                              Spanule, la majoritatea masinilor cu stergator pe spate e asa. Prima data porneste stergatorul si apoi sprituitoarea. Am vazut asta si la focus, golf 4, fabia, ibiza.

                              Azi masina a primit cadou, obturatoare de praf la opritoarele de la usi. Vor urma 2 module cu impuls pentru geamurile electrice si o izolare fonica(cand va fi mai cald).
                              Last edited by bogdan_cj; 25 April 2012, 18:13. Reason: Automerged Doublepost

                              Comment


                              • #30
                                Nici mie nu mi se pare foarte utila functia cu stergere automata, mai degraba ar fi aprinderea avariilor cand dai cu spatele. La un moment dat m-am interesat de asa ceva, dar si acolo trebuie un releu, fire, etc.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google