Respectam opinia fiecaruia. E ok sa spui in "opinia mea" altfel daca nu ne bazam pe experientele proprii sau nu avem studii, teste, e mai greu sa spui ca anvelopa aia e mai buna sau mai slaba decat aialalta. Ca pana la urma compari Debica (marca a grupului Goodyear Dunlop ) cu Tigar (marca a grupului Michelin) ? Fiecare opteaza in functie de mai multi factori ( pret, stil de condus, experienta, teste si studii, alegerea sotiei, etc). Cred ca e mai corect sa spui prefer debica pentru ca..... (ex. am mai avut si sunt Ok sau pirelli pt ca -i place soatei desenul, sau continental pentru ca ...) .
Uite la Goan el spune "pt ca aveam un review de OK de la Ciomp care are Debica Directional si e destul de multumit de ele" deci argumenteaza alegerea.
Ma irita si nu o lua in nume de rau , atunci cand cineva spune ca A este superior lui Z fara sa spuna pe ce se bazeaza. Atata tot.
O iarna fara neplaceri auto!
Uite la Goan el spune "pt ca aveam un review de OK de la Ciomp care are Debica Directional si e destul de multumit de ele" deci argumenteaza alegerea.
Ma irita si nu o lua in nume de rau , atunci cand cineva spune ca A este superior lui Z fara sa spuna pe ce se bazeaza. Atata tot.
O iarna fara neplaceri auto!
Comment