Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cauciucuri de iarna !?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Respectam opinia fiecaruia. E ok sa spui in "opinia mea" altfel daca nu ne bazam pe experientele proprii sau nu avem studii, teste, e mai greu sa spui ca anvelopa aia e mai buna sau mai slaba decat aialalta. Ca pana la urma compari Debica (marca a grupului Goodyear Dunlop ) cu Tigar (marca a grupului Michelin) ? Fiecare opteaza in functie de mai multi factori ( pret, stil de condus, experienta, teste si studii, alegerea sotiei, etc). Cred ca e mai corect sa spui prefer debica pentru ca..... (ex. am mai avut si sunt Ok sau pirelli pt ca -i place soatei desenul, sau continental pentru ca ...) .
    Uite la Goan el spune "pt ca aveam un review de OK de la Ciomp care are Debica Directional si e destul de multumit de ele" deci argumenteaza alegerea.
    Ma irita si nu o lua in nume de rau , atunci cand cineva spune ca A este superior lui Z fara sa spuna pe ce se bazeaza. Atata tot.
    O iarna fara neplaceri auto!
    Sandero Laureat 1.4 MPI

Comment

• 1.Parerea mea personala,nu cred ca este o foarte mare diferenta de performanta intre pneurile al caror pret este asemanator si aici ma refer la Frigo2,Tigar,Sava,Barum,etc... (nu fac referire la cele chinezesti)

2.La Fiat Stilo mecanicul mi-a strans prezoanele cu pistolul cu aer comprimat,cand am revenit si a trebuit sa le desfaca erau asa de bine stranse incat am crezut ca le rupe:abia s-au desfacut cu un levier/tub prelungitor.Cred ca puterea de strangere ar trebui sa poata fi reglata oarecum,ideal mi se pare strangerea cu cheia dinamometrica dar nu am vazut la niciun service de pneuri sa foloseasca asa ceva...

Comment

• Originally posted by sv03tbh View Post
        Respectam opinia fiecaruia. E ok sa spui in "opinia mea" altfel daca nu ne bazam pe experientele proprii sau nu avem studii, teste, e mai greu sa spui ca anvelopa aia e mai buna sau mai slaba decat aialalta. Ca pana la urma compari Debica (marca a grupului Goodyear Dunlop ) cu Tigar (marca a grupului Michelin) ? Fiecare opteaza in functie de mai multi factori ( pret, stil de condus, experienta, teste si studii, alegerea sotiei, etc). Cred ca e mai corect sa spui prefer debica pentru ca..... (ex. am mai avut si sunt Ok sau pirelli pt ca -i place soatei desenul, sau continental pentru ca ...) .
        Uite la Goan el spune "pt ca aveam un review de OK de la Ciomp care are Debica Directional si e destul de multumit de ele" deci argumenteaza alegerea.
        Ma irita si nu o lua in nume de rau , atunci cand cineva spune ca A este superior lui Z fara sa spuna pe ce se bazeaza. Atata tot.
        O iarna fara neplaceri auto!

Din start cand am inceput sa caut anvelope de iarna am plecat de la premiza ca nu dispun de multi bani si ca nu merg atat de mult iarna prin locuri mai greu accesibile, deci am exclus varianta anvelopelor " de firma". Asa ca m-am orientat catre anvelopele "medii" si am citit despre fiecare (pareri de pe forumuri, articole, studii chiar) - Debica, Barum, Tigar, Motrio, America, etc. Dupa ce m-am documentat, oscilam intre Debica Frigo 2 si Barum Polaris 2. Negasind pe nicaieri Barum Polaris 2 , si avand sansa unei promotii la Debica Frigo 2, am optat pentru aceasta varianta.
        Sper ca ti-a trecut "iritarea". Iti doresc o viata fara neplaceri auto!

Comment

• pentru cei care sunt interesati de anvelope la un pret bun gasesc aici http://www.anvelopejantepromotii.ro/, nu am comandat personal de la ei dar useri de pe softpedia au zis ca sunt seriosi.

Comment

• Am luat eu de la ei BFGoodrich cu 219 lei bucata. Transport gratuit la 4 bucati comandate(doar in localitati cu punct de lucru Nemo expres-le-am ridicat de la sediul lor din Cta) , au ajuns in 2 zile lucratoare. DOT-ul si tara de origine mi s-au comunicat prin email si au coincis cu cele de pe anvelopele primite.

Comment

• Originally posted by adi007 View Post
              pentru cei care sunt interesati de anvelope la un pret bun gasesc aici http://www.anvelopejantepromotii.ro/, nu am comandat personal de la ei dar useri de pe softpedia au zis ca sunt seriosi.
              Da, si eu am citit despre ei ca sunt seriosi, site-ul mi l-a recomandat un amic de la servici, si in plus se pare ca ar avea cele mai mici preturi. (Doar la Debica Frigo am gasit mai ieftin in Carrefour - 188 ron fata de 192 ron cat au ei pe site, dar in Carrefour era oferta).

Comment

• eu nu o sa ma mai agit ce marca o sa iau..cand o fi o sa vad cati bani pot aloca pentru operatiunea asta si gata..si despre stransul rotilor "nmariuscatalin" roaga-te sa nu dai peste un worker care sa-ti infileteze prezonul direct cu pistolul...)

Comment

• 1. demontand si montand anvelopa pe janta o sa se deterioreze sarma care anvelopei. si nu o sa mai tina presiunea.
                  2. aparatul ala de strans prezoane strange mai bine decat mana, dar nu mai bine decat piciorul. ideea e ca la cele 4 prezoane pe care le are roata, riscul ca prezoanele sa se desfaca in mers e mai mic. numai la dacia veche cu trei prezoane, trebuia sa te urci cu picioarele pe inelara de 19-22.
                  3. recomand bf goodrich..cele pe care le am pe masina. am deja 500km facuti in weekend cu ele si vreau sa spun ca e alta viata.
                  a) oricat de mare e groapa in care dai, nu se simte nimic in masina, absorb foarte bine socurile.
                  b) foarte silentioase. sunt mai silentioase decat continentalurile ecocontact 3.
                  c) consumul nu s-a modificat deloc
                  d)dupa 500 km cele de pe spate inca mai au mustati. cele de pe faza nu(am facut ceva liniutze cu scartait la semafoare)

e) raspund excelent la franare. abs-ul intra foarte greu.
                  -fara-

Comment

• Originally posted by chitziman View Post
                    eu nu o sa ma mai agit ce marca o sa iau..cand o fi o sa vad cati bani pot aloca pentru operatiunea asta si gata..si despre stransul rotilor "nmariuscatalin" roaga-te sa nu dai peste un worker care sa-ti infileteze prezonul direct cu pistolul...)

Scuze ca nu sunt un expert in mecanica si nu stiu denumirea tuturor sculelor, incerc si eu umil sa exist pe acest forum alaturi de "profesionisti" si "experti".
                    Si nick-ul este "nmariusCALIN".

Comment

• Am facut o combinatie , i-am dat nokian-urile de 2 ani lui taicamiu ca si asa nu merge el foarte mult si mi-a dat mastersteel winter+ rulate 300km. Eu spun ca a meritat.

maine o incalt.
                      Last edited by geoalexus; 7 November 2010, 22:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Daca tu spui ca a meritat, atunci poate te credem
                        Da-ne si tu mai multe detalii, pret
                        Spor si numai bine !

Comment

• Din ce m-am uitat pe net sunt cotate bine . Ca pret nush cat sunt acum , din ce am gasit cam pe 360roni , dar nu am cautat prea mult. El a dat anul trecut cam 280 pe una. Le are de atunci , dar a mers doar 300km cu ele .

Comment

• Sa inteleg ca suntem 2 saneristi cu Mastersteel winter+ ?
                            M-or fi pacalit aia la Cora ca nu mai au Debica Frigo2 si am luat d-astea?(la 95 de lei bucata )

Comment

• sa fie primit atunci , vedem cum se comporta.

A auzit cineva de POGO service ? Mi l-a recomandat cineva . Stiti ceva de el ?
                              Last edited by geoalexus; 7 November 2010, 22:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Asa arata cauciucurile. Deocamdata au un comportament bun , si sunt silentioase. Le-am montat la POGO service , cost total 80 lei . Au fost stranse cu pistol si la final cu cheie dinamometrica. Astept sa vina zapada sa vad cum se comporta.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google