Am fost astazi la Carrefour si au Debica Frigo 2 la 188 RON
Eu cred ca Debica este un compromis bun si au un raport calitate/pret destul de ok
Eu cred ca Debica este un compromis bun si au un raport calitate/pret destul de ok
pretul e bun, acum sa vedem cum se comporta la -10 grade. tipul care mi le-a montat a zis ca sunt foarte bune dar ca nu reusesc sa ating 30 000km cu ele. asta m-a pus pe ganduri...sper sa scot 60 000 km cu ele si 3 ierni.
La casa cand am achitat nu mi-au spus nimic, nici in oferta in catalog nu spun nimic de montaj gratuit, doar pretul e la oferta. Un amic m-a intrebat daca mi-a dat nu stiu ce certificat de calitate ca lui i-au dat cand a cumparat din Cora doua anvelope de iarna si erau trecute si service-urile unde se facea montajul gratuit. Ma rog...
La casa cand am achitat nu mi-au spus nimic, nici in oferta in catalog nu spun nimic de montaj gratuit, doar pretul e la oferta. Un amic m-a intrebat daca mi-a dat nu stiu ce certificat de calitate ca lui i-au dat cand a cumparat din Cora doua anvelope de iarna si erau trecute si service-urile unde se facea montajul gratuit. Ma rog...
)
, acum ma duc inapoi la ei cu bonul de casa sa imi dea garantia....la Debica Frigo e 2 ani. Montaj si echilibrare din pacate nu le mai au in oferta de ceva timp, cica service-ul cu care lucrau s-a desfiintat, cel putin asa mi-a zis tipa de acolo.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment