Nici nu am zis ca sunt inginer...nu am scris asta nicaieri si nici nu sustin asta!!!!
Se poate discuta si civilizat deci...
Tot respectul pentru yr-zbg
Se poate discuta si civilizat deci...
Tot respectul pentru yr-zbg
Mother Theresa : Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti
...mi-ai amitit ceva : postul 8 al colegului adrianromascanu adresat mie .vad ca ne indruma sa citim cartea masinii pentru a afla citez"Uleiul de motor cand este incalzit si agitat in mod constant sufera transormari...ajungand ca in final sa nu-si mai treaba de a lubrifia mototrul ajungandu-se la distrugerea lui! Citeste si cartea masinii ca scrie acolo pt toata lumea." Nu te intereseaza si pe tine editia manualului si numarul paginii unde gasim aceste informatii? 
Cu timpul te calesti
. Asa si Adrian, cu toate ca l-am atentionat din primul post, nu a inteles si repercursiunile se vad acum. Din quoate-le pe care le foloseste la fiecare postare si din continutul fiecarei postari pentru mine este clar ca, clubsandero este primul forum serios unde se implica ca membru, de aceea cu toate ca, este posibil sa mi-o iau a doua oara, prima fiind cu Spanu, va rog sa-i dam a doua sansa. Multumesc.We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment