.AU REAPARUT ZGOMOTELE SI TRONCANITURILE DE CARE M-AM VAITAT ATAT SI AM CREZUT CA AM SCAPAT DUPA CE MI-AU SCHIMBAT ATATEA PIESE!!!!!!!!!!!!
,
Din pacate se pare ca s-a scos o masina cu probleme pe care nici producatorul nu stie cum sa le remedieze. De vorbit cu VC am vorbit iar ( inca de marti de cand am auzit iar troncaniturile) si au parut ca si cum ar fi stiut ca mai revin cu pb asta le ei, dar in schimb m-au sfatuit sa ma duc cat mai urgent in service sa imi schimbe bratul stergator ca nu care cumva sa fie nevoie sa imi vopseasca capota apoi. In fine ....
Sunt foarte obosit si foarte suparat si cred ca o sa ii impusc pe astia de la ...... , expertii lu papura voda ....., pierzi o groaza de timp, bani, stres, nervi, te certi cu sotia ( ca doar a fost alegerea mea sa iau Sandero de doi bani ) si pe deasupra te mai si trateaza cu fundul(trebuiau sa ma sune azi sa imi zica ce s-a mai hotarat si surpriza ...., nu m-au sunat .... ).
Noapte buna.

Dar explicatii cu privire la ce probleme au fost si de unde au aparut, nu au existat. Au fost atat de scumpi la vorbe incat nici cu dinamita nu cred ca puteam sa aflu ceva.
.
).

Leave a comment: