Totusi putini sunt cei care merg economic cu motoarele in 16 supape., pt ca in general acestea sunt motoare cu care trebuie sa mergi mai turat. La motoarele noastre cuplu maxim e la 3000...si daca mergi cam pe la 2200-2400 acceleratia raspunde prompt fiind aproape de turatia de cuplu. La motoarele in 16 valve in general cuplu e la 3750 (la unele chiar la 4000)...si pt. a merge economic ar trebui sa mergi undeva cam la 3200 ture, ceea ce multi nu fac, si normal ca daca merg la 2500 (subturat) la acceleratii nu numai ca simt ca masina nu are viata, dar si consumul e mai mare. Deci parerea mea motorul de 1,2 16v e mai economic daca esti obisnuit sa mergi mai turat.
ps. ceea ce am scris mai sus se simte cel mai mult in oras...unde acceleratiile sunt rapide, ca la drum intins diferenta nu se mai simte asa mult pt ca in general nimeni nu da brusc talpa, ci o ia progresiv (repet ...in general
)
ps. ceea ce am scris mai sus se simte cel mai mult in oras...unde acceleratiile sunt rapide, ca la drum intins diferenta nu se mai simte asa mult pt ca in general nimeni nu da brusc talpa, ci o ia progresiv (repet ...in general

Comment