Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Filtru de polen Sandero

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

77 01 062 227 - Clio 3/Micra/Modus. Se potriveste pe PH1/PH2/Sandero si probabil Dacia SUV .

Comment

Salutare...aseara am ridict de la posta coletul cu filtru comandat.
      Dupa cum spuneam este vorba despre un filtru care se monteaza in zona stergatoarelor si nu mai permite intrarea prafului si a frunzulitelor pe tubulatura.

Primele impresii:
      -coletul a venit ambalat intr-un ambalaj original de ....semnalizare pt mercedes !!!!!!
      -filtru ambalat frumos in folie "cu basici"
      -cateva sumare instructiuni de montaj...si link pentru a gasi pe net detaliat
      -desi f simplist filtru arata f. bine

O sa il montez in weekendul asta dar dupa cum il vad este profilat dupa gura de ventilare (are acea curbura).

Revin cu poze in aproximativ o ora...ca am acumulatorii morti si nu pot descarca aparatul.
      Bafta!

Comment

Hai ca am reusit sa descarc pozele facute...

Imediat dupa ce il voi monta voi reveni cu poze si impresii.

Rog un moderator sa imi spuna daca imi este permis sa dau datele de contact ale celui care face aceste filtre, pentru ca nu vreau sa para ca ii fac eu reclama mascata.
        Attached Files
        Bafta!

Comment

asta e...hai pune, ca poate mai vor si altii daca va avea xp ceva impotriva, va sterge postul si-o sa ii roage pe restul sa-ti dea pm
          dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

Comment

Originally posted by yr-zbg View Post
            Imediat dupa ce il voi monta voi reveni cu poze si impresii.
            Te asteptam cu detalii dupa ce-l montezi.

Comment

Rabdare ca sunt la munca.
              Voi face tot posibilul sa il montez in seara asta ca sa va spun cum vine...pt ca in weekend nu voi avea acces la net. Oricum am inteles ca tipul pleaca in concediu o saptamana...deci nu va grabiti ....
              Repet, sper sa il montez in seara asta pt ca in weekend am "programati" vreo 500km...deci suficienti sa imi pot exprima o parere cat mai realista...bineinteles luni.
              Bafta!

Comment

Seara buna,
                Am reusit sa il montez si pot spune ca vine perfect pe gura aia, dar spatiul de lucru este criminal. M-am chinuit cam 30min sa bag chederul ala...si prin luarea contactului am oprit stergatoarele in pozitie aproape verticala, pt. a crea spatiu de lucru.
                Din cauza tevii aleaia abia iti intra mana dar nu ai forta sa apesi pe cheder...ca scula ajutatoare am folosit un ciocanel cu coada cam de 20cm (cam scurta). Ciocanelul nu l-am folosit sa "bat" chederul ca ar fi imposibil...ci sa-l presez sa intre.
                Ce sa mai lungesc vorba...la conditii de montaj e necesara multa rabdare ...pt. ca e criminal.
                Maine plec la drum si luni va povestesc cum isi face treaba.
                Attached Files
                Bafta!

Comment

Bravo, nu vad de ce sa nu-si faca treaba bine. Seba este de acord sa pui datele de contact, asteptam, daca nu, te rog da-mi adresa pe privat. Multumesc.

Comment

Geniala treaba.Teribil de greu tre sa fie montatul dar cu eficienta maxima.

Comment

• Adresa de mail (si de mess) a persoanei este: dorel_ionita@yahoo.com
                      I-am scris si i-am spus ca as vreau si eu o bucata. Omul mi-a raspuns ca ma costa 55ron cu transportul inclus...si daca sunt de acord sa ii trimit adresa de livrare. Livrarea s-a facut prin posta romana.
                      Din cate am observat eu...odata cumparat ...e bun cumparat. Cand se va imbacsi voi face eu alt filtru (din material de hota) pe care am sa-l lipesc in locul acestuia. practic importanta este rama preformata din cheder...ca elementul filtrant il face nevasta in 30min :P

Sa auzim de bine.
                      Bafta!

Comment

• Ok,multumim si spor la cei 500 de km

Comment

• Mersic...weekend placut tuturor...ne auzim luni.
                          Bafta!

Comment

• Salutare...
                            Am facut 450km in weekend....si n-am simtit prezenta filtrului montat. Deci deocamdata nu influenteaza vizibil fluxul de aer ce patrunde din exterior. (Probabil cand se va imbacsi evident va fi altfel).

Deocamdata il recomand calduros tuturor celor care sunt dispusi ca timp de 20min sa transpire si sa isi reaminteasca intreg vocabularul de injuraturi.
                            Deci parerea mea este ca face banii, este ok, nu pierzi garantii sau alte belele...dar cele 20-25de min necesare montajului sunt criminale.

ps. ma gandesc sa il "stropesc" cu cateva picaturi de odorizant ...
                            Bafta!

Comment

• la ploaie mai puternica nu sunt sanse sa se ude ?

Comment

• Nu îmi voi monta niciodată un astfel de filtru, ci numai un filtru de polen, cum am acum şi motivez de ce: filtrul din imagini filtrează în adâncime şi pe o suprafaţă foarte mică, comparativ cu filtrul de polen clasic, care dincolo de suprafaţa sa nativă mai mare şi-o măreşte prin acel zig-zag al filtrului, deci volumul de aer băgat în maşină va fi mult mai mare.
                                Mama proştilor este mereu gravidă!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google