Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Filtru de polen Sandero

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Parerea mea este ca cei de la dacia vor da liber la aceasta modificare. Dar trebui mai intai pusa la punct "procedura". Se stie ca in timpul taierii exista riscul atingerii vaporizatorului. Deci cel mai probabil diferenta majora intre montarea in service si cea din fata blocului va consta in sculele folosite. Sunt convins ca dacia nu va decupa cu cutitu' sau cu juma' de lama de bonfaier ci cu un dispozitiv care sa permita un control al adancimii de taiere pentru a nu crea alte probleme.

Mai sus vorbeati despre problema alarmelor si a garantiei. Eu am patit-o cu alarma si desi cea de-a doua alarma a fost "Astra", agreata Dacia, tot am avut discutii ca vaz' doamne nu am luat-o de la ei ci din alta parte. De montat mi-au montat-o...dar fara senzor la capota de la motor pt. ca cica nu au foie sa dea gaura ca pierd garantia la coroziune.(cu toate ca era vorba de o alarma agreata dacia si de un service dacia).

Evident partea financiara a montarii filtrului in service sau acasa nu va fi de neglijat. In service sigur vor monta doar anumite filtre. Ca idee alarma Astra A10 costa la ei 630ron iar eu am luat-o cu 170ron+20ron curierul...deci diferente deloc de neglijat.

ps. eu deja mi-am comandat si astept sa primesc saptamana viitoare un filtru pt. gura de admisie(cea din zona stergatoarelor). Filtru este destul de "profi" fiind facut dintr-un cheder si un element filtrant in genul celui de la hota de bucatarie. L-am vazut la un amic cu logan...am probat...vine bine...am comandat. Cand il primesc fac poze si pun impresii.
    Last edited by yr-zbg; 17 July 2009, 08:56.
    Bafta!

Comment

Asteptam cu sufletu la gura, pozele si impresiile.
      Si eu sunt pt filtru la gura de admisie (zona stergatoarelor) in detrimentul celui de sub bord.
      Cat a costat cel comandat ?

Comment

55 Ron cu transport inclus. Nu stiu exact de unde este tipul care le face...dar oricum face asa ceva de vreo 3 ani. Eu il stiu de pe alt forum unde am "vechime" datorita Solenzei pe care tocmai am vandut-o.
        Dupa ce o sa il primesc o sa pun poze, impresii si daca sunt multumit va voi da adresa de mail a tipului...apoi fiecare se descurca.

La momentul potrivit voi cere acceptul unui mmoderator sau admin de a posta detalii despre cel care le face, asta pentru a nu fi acuzat ca fac reclama sau ceva de genu. Dar deocamdata astept sa vad cat de serios e omul. Am stabilit ca marti-mircuri (saptamana viitoare) pune coletul la posta...deci cam vinerea viitoare ar trebui sa il primesc. Va tin la curent.
        Bafta!

Comment

ieri, o data cu revizia de un an, am montat filtrul de polen la caremil iasi.pretul acestuia cu tot cu manopera 99 lei.mentionez ca am fost anuntat prin vc ca pot face acest lucru, dar au mai spus ca deocamdata doar a parte din dealeri din tata pot executa aceasta operatie.

Comment

Si mai zi-ne si noua cate ceva. Ai fost prezent cand s-a montat? Cat a durat? Cu ce scule s-a lucrat (sa nu-mi spui cutter

Comment

Şi eu sunt curios cu ce au decupat. Cu un cutter sigur nu, numai NASA ştie să lucreze cu aşa ceva...
              Mama proştilor este mereu gravidă!

Comment

nu am fost de fata, la caremil poti urmari ce e in atelier pe un monitor.oricum cred ca cel mult 30 min

Comment

Sorine ai cumva cutia de la filtru?Ai vazut macar ce scria pe cutie?
                  Sandero Laureat 1.4 MPI

Comment

nu imi pare rau, eram prea nervos pentru ca dacia nu mi-a aprobat schimbarea lunetei, dar am vazut niste poze pe forum la stefan si e asemanator si la culoare si la design

Comment

eu am inteles ca inca nu au reperul .Mi se spunea ca prin august va apare pe piata.In mod cert filtrul de clio e mai mare decat spatiul de la sandero caz in care trebuie decupat.Ma gandesc ca nu cumva sa fi montat aceleasi filtre ca la loganI.
                      Sandero Laureat 1.4 MPI

Comment

Cum adica filtrul e mai mare decat spatiul? Filtrul clio3/micra se potriveste perfect pe aeroterma Sandero/Logan (indiferent ca e ph1 sau ph2).

Comment

Nu Stefan, e o diferenta de cca 4 cm.Atentie, desi par identice, grupurile de climatizare de la LoganI si LoganII/Sandero nu sunt identice.
                          Sandero Laureat 1.4 MPI

Comment

daca va ajuta cu ceva pe factura codul filtrului este 7701070525

Comment

7701070525 este codul pentru filtrul de aer, nu cel de polen
                              Sandero Laureat 1.4 MPI

Comment

ai dreptate scuze !
                                Last edited by Seba; 21 July 2009, 14:44.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google