asibanu merge mai ales ca-ti dau cu franciza 0% cat despre cd e la fel ca si aspect doar ca mai are scris in partea dreapta mp3
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Achizitionare Sandero
Collapse
X
-
Originally posted by nasumic View PostPersonal nu vreau metalizata , poate rosie daca va fi pe stoc . Ramane de vazut ce va fi disponibil la momentul respectiv .
Comment
-
SI eu zic sa nu alergi dupa o masina de pe stoc doar pt faptul ca o iei pe loc. Eu am avut optionale deci a fost comanda. Am fost informat cand intra pe linia de fabricatie, care e stadiul ei, cand a iesit, cand s-a urcat pe tir cand a ajuns la dealer. Pe linie face cam 10zile de la intrarea in lucru. Transportul a durat 14zile...pt. ca nu aveau suficiente masini comandate sa umple un trailer. Dar oricum intr-o luna am avut masina.
ps. nu mai zice cu regret ca n-ai bani de stepway cu ac si ca ramai la laureate, pt. ca laureate este mult peste dotarile stepway (computer de bord, geamuri electrice, oglinzi electrice si degivrate etc...)Bafta!
Comment
-
[QUOTE=yr-zbg;12880]SI eu zic sa nu alergi dupa o masina de pe stoc doar pt faptul ca o iei pe loc. Eu am avut optionale deci a fost comanda. Am fost informat cand intra pe linia de fabricatie, care e stadiul ei, cand a iesit, cand s-a urcat pe tir cand a ajuns la dealer. Pe linie face cam 10zile de la intrarea in lucru. Transportul a durat 14zile...pt. ca nu aveau suficiente masini comandate sa umple un trailer. Dar oricum intr-o luna am avut masina.
off topic..dar de unde ai sandelul. ?..de te-a informat....asa..eu am luat-o de la ipso din bucuresti..in ploiesti stiu ca e decat ipso si poliserv....
Comment
-
Am luat-o de la IATSA Campina. In ziua cand am dat comanda si am depus avansul...tipa s-a dus a verificat nu stiu ce pe calculator si mi-a zis nr comenzii este xxx si va intra in lucru peste 2 zile. Oricand din acel moment puteam sa sun la VC sau la Iatsa si pe baza nr. de comanda sa aflu in ce stadiu e masina. Eu am sunat cam la 3 zile la Iatsa si asa am stiut ca: masina e pe flux, masina e la finisari, masina e gata asteapta livrarea, masina e pe trailer, masina e venita e in parc.
Practic la ultima informatie m-au sunat ei sa imi zica ca masina a sosit...in rest am sunat eu sa ma interesez de stadiul comenzii.
Aceste randuri nu prea sunt off-topic, pentru ca aici vorbim despre achizitionare sandero...deci implicit si de locul de unde am luat-o.Bafta!
Comment
-
Nu iau nimic fara sa aibe si airbagurile laterale + centurile piro si tetierele noi . Prefer sa astept dar sa fiu sigur ca are airbagurile alea in plus .
AM fost si cu sotia la dealer acum 2 zile , a vazut-o si a ramas placut impresionata ...era cea care spunea ca nu vrea masina romaneasca . Am discutat deja cu dealerul si probabil in maxim 2 luni ne apucam de comanda .
Am ramas la culoarea rosie desi pe mine nu ma incanta . Dar nici metalizata nu vreau ca mi se pare cam mult 250 euro. Deci .... multumesc ptr lamuriri la toti , ati fost tare amabili . Mai dau pe aici din cand in cand si tineti-mi pumni sa-mi iasa planurile , ca m-am saturat de masina demunca monitorizata GPS si de masini de imprumut .
Comment
-
Mai ...fiecare isi cunoaste pusculita si prioritatile...decat vopsea metalizata mai bine airbaguri laterale....stiu mai bine amandoua...dar dupa buget coane Fanica. In plus rosu nemetalizat vine f. bine pe laureate care are bandoul cromat.
Deci te asteptam cu nerabdare cu vesti ...si apoi cu poze la "My ride"Bafta!
Comment
-
eu am luat laureate 1.6 albastru. nu a fost alegerea mea dar ma rog am aflat cand era prea tarziu sa mai schimb ceva. culoarea asta am avut-o si pe solenza si a fost extrem de proasta, s-a cojit, se vedea orice pe ea, gainatul lasa urme adanci in ea... acum daca asta fu, pot sa vad doar in timp daca e cum zice Dacia ca au umblat la reteta vopselei... probabil ca e reteta aia din bancul cu politistul si pompierul... om vedea.
in rest fata de varianta de top nu am mp3 dar nici nu vreau pt ca vreau un head-unit de la Alpine portocaliu cu mp3 rds si usb ca sa pastrez nuanta bordului, e vreo 550 ron, airbabguri laterale nu am, astea ar fi fost utile dar na, si jantele, care sincer cele din fabrica nu sunt deloc estetice, deci nu e bai, nu-s oricum fan jante aliaj si daca o fi sa pun pun ceva aftermarket decent ca pret si sa imi placa mie cum arata.
Comment
-
am zis ca a fost cadou intr-un topic, deci nu am stiut ca ai mei vor sa faca aceastra comanda pt sandero... sincer ce as fi schimbat, daca tot au zis ca vor sandero sa ia, era culoarea, care imi e teama ca se va comporta ca cea pe care am avut-o pe solenza... in rest as fi facut-o la comanda, fara radio cd supraevaluat, o culoare metalizata, samd...
Comment
Comment