Multumesc , va doresc asemenea .
M-am gandit sa scriu aici ptr a face cunoscut cat de cat mersul cumparari unei masini Sandero cu credit , ptr ca eu am tot avut emotii de ce se va intampla dupa fiecare etapa. Adevarul e ca dealerul de la dacia ma cam tinut in sah cu unele chesti de care daca nu intrebam eu era pus in fata faptultui implinit si asta nu mi-a placut deloc . Trebuie totusi sa-ti faci un plan inainte sa dai 9000 de euro din mana .
M-am gandit sa scriu aici ptr a face cunoscut cat de cat mersul cumparari unei masini Sandero cu credit , ptr ca eu am tot avut emotii de ce se va intampla dupa fiecare etapa. Adevarul e ca dealerul de la dacia ma cam tinut in sah cu unele chesti de care daca nu intrebam eu era pus in fata faptultui implinit si asta nu mi-a placut deloc . Trebuie totusi sa-ti faci un plan inainte sa dai 9000 de euro din mana .

. Teoria conspiratiei exista...cine stie ce legatura este si intre forum-ul Sandero si BNR 
.
In schimb am omorit motorul de nenumarate ori,
noroc ca se pare ca are in el miliarde de vieti
Puneti lamaile in geam si mergi calm fara sa ti pasul cu ceilalti, oricum dupa cate stiu in localitate nu ai voie sa depasesti 30km/h. Inca odata sa o stapanesti sanatos si mergi calm fara sa ii bagi in seama pe ceilalti.
Comment