Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Achizitionare Sandero

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am reusit azi pe fuga sa intru in showroom si s-o vad . Am ramas socat cat de spatioasa e in interior desi de afara se vede micuta . Portbagajul imi place mult si chestia ca se pot rabata banchetele de pe spate .

In schimb roata sub masina ma sperie ( nu pot fi furate de acolo?) . Mi-a placut trebuie sa recunosc , era loc si de mai bine dar la 8500 cat ajunge-n final laureate 1,4 cu reducerea de 400 E , trebuie sa recunosc ca este destul . Alaturi erau Renaultul cu simbolul lor (10000 minim si cam cheala) .

Acum totul depinde de cum merge drive testul si de variantele de finantare .

Comment

• Problema cu roata de rezerva este cu scosul si bagatul in suportul acela dar cu furatul in niciun caz, mai repede iti este furata din portbagaj.

Comment

• De ce cu scosul ? Este dificil de demontat de acolo sau ce ? Apropo e roata de marime normala nu limitata ca km nu ?

Comment

• Trebuie sa ingenunghezi pentru ca nu ai forta suficienta sa impingi roata spre sus. Roata este de dimensiuni normale, identica cu celelalte patru.

Comment

• Roata de erezerva este de dimensiuni normale.
            La 8550 euro cat ajunge Laureate 1.4 cu discount-ul de 400 euro inclus nu ai vopsea metalizata, airbag-uri laterale si Radio CD MP3.Este ok roata de rezerva acolo. E de preferat acolo fata de cum e la LOGAN. La logan daca ai portbagajul pliin tre sa ilgolesti ca sa ai acces la roata de rezerva.
            Ca variante de finantare ai:
            - credit in lei;
            - credit in euro
            - leasing
            Last edited by angelblack; 22 July 2009, 19:24.

Comment

• Sincer ...radio mp3 gasesc ceva mai pe placul meu , insa airbagurile laterale le voi adauga in optiuni extra fiindca sunt vitale .
              cat despre vopsea eu unu imi doresc un albastru sau poate decide sotia un rosu . nu vreau metalizata .

Comment

• Da dar vezi ca daca il montezi tu pierzi garantia la partea electrica. S in plus trebuie sa fie agreat de DACIA.

Comment

• Nimic nu te impidica sa-l pui pe cel original in momentul in care mergi sa faci revizia.

Comment

• Originally posted by nasumic View Post
                    cat despre vopsea eu unu imi doresc un albastru sau poate decide sotia un rosu . nu vreau metalizata .
                    aha, ia albastru nemetalizat, daca dupa aia o sa injuri de toti....nu fa greseala asta, ori iei rosu ori alb, sau culori metalizate, dar NU albastru nemetalizat

Comment

• Originally posted by bunicuta View Post
                      aha, ia albastru nemetalizat, daca dupa aia o sa injuri de toti....nu fa greseala asta, ori iei rosu ori alb, sau culori metalizate, dar NU albastru nemetalizat

Dar ce are acea culoare ? Intreb ca sa stiu nu de alta .

Comment

• se vede orice urma de praf pe masina, plus ca aceasta culoare e ff proasta dpdv al calitatii ei, si dupa cum spun unii posesori de dacii cu aceasta culoare, se cojeste destul de repede de pe elementele de caroserie de plastic (vezi pe loganclub.ro)

Comment

• Nu pot sa zic nimic despre calitatea vopselei...ba chiar am un amic care a avut logan din primul lot rosu....si a ajuns sa ii fie revopsita integral masina (pe garantie)....dar ma rog, au mai trecut niste ani...nu mai e ce-a fost candva.
                          Dar o culoare inchisa este pretentioasa la intretinere si in plus vara atrage caldura in draci. E adevarat insa ca orice culoare inchisa arata bestial cand iesi din spalatorie...dar dupa o zi deja se vede praful.
                          Eu am avut solenza alba....si sincer...tara as fi vrut o culoare. La sandero am vrut musai metalizat...eu basalte ...ea electrique....deci am luat rouge de feu :p

Daca esti decis sa fie nemetalizata....iti recomand sa eviti albastru, dar nu din cauza calitatii.
                          Bafta!

Comment

• Originally posted by yr-zbg View Post
                            cand iesi din spalatorie...dar dupa o zi deja se vede praful.

Cand am plecat de la spalatorie mai aveam 3 km pana acasa, dupa ce am ajuns era un praf pe luneta din spate de parca as fi mers pe drum de tara, si eu am mers numa prin oras.

Rosu e si sandelu meu nemetalizat, si`mi place mult mai mult decat albastru dar fiecare cu gusturile lui

Comment

• Am scris mai sus si vad ca nu prea se inghesuie nimeni sa-mi aprecieze efortul sandero stepway, cu aer conditionat, motor 1.6 (singura optiune pe benzina), gris comete.

Comment

• Originally posted by marian66v View Post
                                Am scris mai sus si vad ca nu prea se inghesuie nimeni sa-mi aprecieze efortul sandero stepway, cu aer conditionat, motor 1.6 (singura optiune pe benzina), gris comete.
                                Ptr planurile mere depaseste bugetul . Daca ma aruns la mai multi bani iar merg pe varianta masina straina . Asa ca raman la sandero laureate . Am fost azi la dealer si am vazut-o iar si am lamurit cu modalitatea de creditare .
                                MAi ramane sa-mi conving sotia ca Dacia nu mai cea de pe vremuri cu un drive test si sa-mi iasa planurile cu avansul .

In ceea ce priveste culoarea am inteles de ce nu e agreata culoarea albastra . Personal nu vreau metalizata , poate rosie daca va fi pe stoc . Ramane de vazut ce va fi disponibil la momentul respectiv .

Mi-a spus gagica de la dealer ca casco e acceptat numai la asiban (parca) ce au fr. 0% , e ceva de societatea asta ? Este singura varianta care o accepta BRD la credit in lei .

Este diferenta intre cd palyer sy cd/mp3 player ca aspect ? Sau tot la fel arata ?

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google