Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Achizitionare Sandero

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mai am de achitat inca ~ 5000 euro..
    Am asteptat si logic am primit un nou aviz de plata..cu 7,8ron mai mic (m-am scos :p )
    ...Dar inca nu l-am platit nici pe asta...pt ca desi pe 10 masina a iesit de pe linie...inca mai e la uzina. Ieri am sunat sa aflu amanunte si am fost informat ca inca nu s-a facut trailer...ca n-au decat 5 masini...deci mai astept.
    Asta e...masina a facut pe linia de fabricatie de cand a intrat pana a iesit cam 12 zile...sunt curios cat dureaza sa iasa pe poarta fabricii. Deocamdata azi e a 7-a zi.
    Momentan sunt un pic dezamagit pt ca speram ca weekendul asta trag Solenza pe dreapta....dar se pare ca mai am de asteptat.

Bafta...

ps. acum astept un telefon prin care sa fiu informat ca s-a format tir-ul...si sa ma duc sa platesc diferenta. Pana atunci nu platesc nimic, desi am toate hartiile necesare.
    Bafta!

Comment

Ai asteptat atat, acum mai astepti putin.

Comment

Adevarul ii ca tare greu trec zilele...
        yr-zbg iti tinem pumnii sa vina repede si bine.
        Bafta !

Comment

Mersi mult Goan... se pare ca aveti efect...
          Am fost sunat ca s-a format transportul si ca maine masina ar trebui sa fie la Campina. Urmeaza sa monteze alarma si apoi livrarea. A zis ca in principiu vineri...dar ramane sa ma anunte telefonic cand va fi exact momentul.
          Asa ca intru in linie dreapta...azi o sa fac hartiile pt casco (cu valabilitate incepand cu vineri 19.06), maine la 11 platesc diferenta de bani.....si daca am noroc vineri imi iau liber de la munca.

Bafta! si va tin la curent.

ps. tot teoretic odaca cu masina ar trebui sa achizitionez si un sandero, un logan, un MCV si un pick-up (machete)...asta daca dealerul reuseste sa faca rost de ele.
          Bafta!

Comment

Deci numa' mâine nu-i poimâine!
            Succes(uri)!
            Mama proştilor este mereu gravidă!

Comment

Fac apel sa imi mai tineti odata pumnii....
              Dupa cum m-am obisnuit...dupa una calda urmeaza una rece.
              Desi am intrebat de 2+1 ori ce alrma daca sunt probleme etc...
              azi ma suna ca pierd garantia la electrica daca imi monteaza alarma eagle master pe care am dus-o.
              Mi-au recomandat ceva Cobra sau Astra. Urmeaza sa vad ce si la cat gasesc...apoi sa vad daca mai recuperez ceva din banii de pe eagle master-ul ala....
              Of, of mai mai...

Bafta!

ps. in 15 min ma duc sa achit diferenta
              Bafta!

Comment

Succes. In privinta alarmei ar trebuii sa mergi cu ea la cel care ti-a spus ca nu sunt probleme cu garantia si sa-ti dea banii pe ea.

Comment

Cei de la dealer mi-au spus ca nu sunt probleme...iar acu o dau la intors ca i-au anuntat de la service ca nu e buna.
                  Cei de la care am luat alarma sunt baieti ok...m-am dus la ei in pauza si am stabilit ca in momentul cand ma duc cu alarma inapoi la ei pot sa iau produse de banii respectivi. Cel mai probabil huse...care sunt la exact acelasi pret.

Acum o sa caut vreo 2-3 alarme imi notez ...si apoi sun la campina sa intreb daca sunt ok...si daca dau banii pe vreuna din ele.

Ca de obicei la dealer n-au...decat un model...cu pager la vreo 13mil.....deci mai bine lipsa.

Bafta si va tin la curent.

ps. pana una alta am achitat-o si am stabilit ca maine pe la 10 sa ma duc sa o ridic.
                  Bafta!

Comment

In sfarsit ti-a venit randul, ti-ai dorit masina asta de pe la inceputul discutiilor de pe forum, bravo, sa o stapanesti sanatos.

Comment

• Adevarul e ca ma uit la ea de pe vremea cand cu 365mil luam prestige....dar nu am reusit sa dau solenza si nici n-am avut suficienti bani ....apoi a venit criza...
                      Acum m-am hotarat...si am avut si timp sa strang ...
                      Inca nu am dat solenza...dar am comandat sandero.(389mil-laureate)....asta e.

Noi sa fim sanatosi.....sau baftosi...ca sanatosi au fost si aia de pe titatic ...

Bafta si sa auzim numai de bine...
                      Bafta!

Comment

• Buna
                        De sambata (11.07.09) sunt posesorul unui Sandero 1.4 Laureat, culoare visinie si airbaguri laterale ca optionale. Masina a costat 9044 euro din care 6000 este credit prin BRD .
                        Aventura incepe cu avansul minim de 5000 RON ptr a se da masina in lucru , acestia au fost platiti prin BCR (fara comision) in urma unei facturi proforme emisa de dealer-ul de la Auto Europa. A doua zi deja am stiut cand ca veni masina respectiv . Pana la aceasta data ar fi bine sa rezolvi cu actele ptr credit ( eu am intarziat o saptamana). Actele ptr obtinerea creditului sunt: copie buletin , copie dupa cartea de munca primele 2 si ultimile 2 pagini si recomandabil si de pe ultima pagina a carti de munca daca sunt inscrise mentiuni , fisa fiscala de anul trecut , certificat de casatorie daca este cazul, si o adeverinta tip de la BRD care trebuie complectata de la firma unde lucrezi cu salariul pe ultimile 3 luni, care este valabila doar 30 de zile . Toate aceste acte le-am dus la dealer-ul de la Dacia .
                        Chiar daca pretul masini este in euro, plata se va face la cursul Dacia care este stabilit in fiecare marti si este valabil timp de o saptamna. Dupa ce dealerul emite factura cu pretul masini in RON esti chemat la banca sa semnezi o tura de acte si sa stabilesti valoarea creditului . Referitor la Casco stabilesti tot acum la banca cum vrei sa il platesti . Valoarea asigurari este 3.5% din valoarea masini care poate fi platita odata cu rata : lunar , la 3 luni , 6 luni , 1 an .
                        Dupa doua zile esti chemat din nou la banca ca sa aprobat creditul si sa dai restul de avans . Atentie la creditul in euro : banca face un cont in euro ptr creditul tau din care automat se va trage prima luna de casco (ca masina sa fie asigurata din prima zi ) si comisionul de acordare credit care este de 2.5% din valoare creditului . Ce mai ramane se va transforma in RON la cursul zilei al BRD-ului (schimb valutar in cont), aici ai putea pierde ceva bani din cauza diferentei de curs Dacia la care a fost calculata masina si cursul banci .. Diferenta de bani pana la suma totala de plata trebuie sa o depui in contul de lei ptr a se putea face plata prin transfer bancar, care si ala mai costa 7 ron (dar ce mai conteaza 7 ron pe langa cat dai pe masina).
                        De acum masina e platita si trebuie doar ca cei de la Dacia sa confirme ca plata sa facut . In cel mai fericit caz daca si masina a fost pregatita poti deja sa o ridici doar cu buletinul , daca nu a doua zi .

De aici incolo doar bani de benzina
                        Am facut deja 400 km mixt chiar si un pic de off-road si sunt foarte multumit de ea , e o masina buna . Consumul mediu la 136 km mixt a fost de 5.5 la computerul de bord dar eu zic ca se poate si mai bine dupa rodaj.

Bafta

Comment

• Sa o stapanesti sanatos si fara peripetii.

Comment

• Bun venit pe la noi! la milioane de km fara probleme!

Comment

• Felicitări pentru alegerea făcută şi bine ai venit în rândul posesorilor de Săndei! Să o stăpâneşti sănătos, fără nici cel mai mic incident neplăcut!
                              Mama proştilor este mereu gravidă!

Comment

• Multi km fara probleme si sper sa ne mai vizitezi pe forum, la cati suntem pe aici daca bate un vant un pic mai tare ramane forumul fara useri.
                                Spor la condus!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google