Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Achizitionare Sandero

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Amandoi sa le stapaniti sanatosi, sa le udati bine (daca ploua ) si sa va bucurati de ele.

Comment

Sa le stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ele.

Comment

Abia astept sa ma sune tanti de la IATSA sa ma duc sa achit diferenta (asta inseamna ca masina a iesit de pe linie).
        Intre timp ma uit dupa o alarma...sa o duc sa o monteze acolo inainte sa ridic masina. Am gasit ceva la 200ron .....CL2000 (Cred ca de la EagleMaster)...dar mai caut.
        Bafta!
        Bafta!

Comment

Am mai discutat de alarma trebuie cumparata si montata de catre ei, iti recomand maat, eu unul sunt multumit, 200 alarma, 200 montatul.

Comment

Stiu tot ce s-a discutat despre alarma...dar am intrebat in mod special daca pot veni cu alarma luata separat.
            La ei nu aveau decat alarma cu actionare din butoanele de pe cheie...adik o porcarie.
            Am zis ca o vreau pe cea cu pager nu o au. si am intrebat expres...pot sa vin eu cu ea...raspuns da. Exista posibilitatea sa imi spuneti ca nu e agreata de Dacia?...raspuns nu...deci sa le fie de bine.

Bafta!

ps. montajul o sa il faca ei contra cost...am inteles ca e vorba de vreo 2 ore a 70ron/ora.
            Bafta!

Comment

Daca au spus ca se poate cu atat mai bine si este cel mai corect.

Comment

Check this out:

Se pare ca Dacia vrea sa spulbere orice concurenta in etapa 2 a programului Rabla:

Dacia Avantaj

Pentru un Sandero comandat în perioada
                2 iunie 2009 – 29 iunie 2009, Dacia îţi oferă un
                Avantaj client de până la 3800 RON*. Astfel, beneficiezi de preturi începând de la 5970 euro cu TVA (avantaj client şi primă de casare** incluse), plus 4 ani garanţie sau 120.000 km. Credit auto cu avans 0 şi o rată de 84 euro/lună***, plus un an casco gratuit.

4 ani garantie
                Clima plus

Dacia îţi oferă cadou echipamentul
                „Aer Condiţionat”**** pentru un Sandero comandat în perioada 2 iunie 2009 – 29 iunie 2009, reprezentând un avantaj client de 400 euro TVA inclus.

Pe langa cei 3800 roni pe rabla, si cei 600 euro reducere (pentru Laureate si Prestige), Dacia mai ofera si Aerul Conditionat gratis (probabil pentru toate versiunile, inclusiv Sandero)
                Deci, daca as fi comandat de azi Sandero, nu as fi platit 7704 euro ci doar 7304 euro !!!

Comment

Din pacate nu e chiar asa cum suna in oferta lor. Am avut o discutie cu un reprezentant Dacia si ghici......pt un Sandero Laureate reducerea e mai mica decat luna trecuta cu 200 de Euro si din spusele lui reducerea s-ar putea sa scada luna viitoare. Deci masina nu e mai ieftina ci mai scumpa cu 200 de Euro. Iar aerul conditionat se ofera gratuit doar la variantele care nu au in standard. Asa ca Dacia nu vrea sa spulbere concurenta ci sa scoata mai multi bani de la noi.

Comment

O sa ma interesez la dealer maine dimineata cand ridic masina, dar totusi, nu cred in ce ti-a spus dealerul ala...dar o sa vedem,

Comment

Ok, chiar sunt curios daca m-a aburit sau chiar asa e, pt ca sincer nu mi se pare ok ce am auzit si ma grabeste si pe mine sa ma hotarasc odata, ca ma trezesc ca astia nu mai dau pe langa val rablei nici o reducere. Si la Sandero ma intereseaza doar varianta Laureate( motor 1.4).

Comment

Pai in primul rand, asa cum scrie in josul paginii de oferte de la Dacia, cele 2 oferte nu se cumuleaza...ori vrei una ori alta. Si a doua chestiune, pachetul de clima este disponibil pentru versiunile care au aer in dotare sau ca optional => Laureate + Prestige. Cat tine de reducerea de 600Euro, nu stiu ce sa zic, eu sunt doar bucuros ca este disponibila in continuare, sper inca 2 luni sa apuc sa o prind, ca oricum pentru Prestige e valoare maxima

**** Oferta valabila pentru vehiculele echipate cu aer conditionat (sau disponibil in optiune), exceptie versiunea Sandero. Oferta nu este cumulabila cu Dacia Avantaj.

Later: Poate dealerul se referea la noua oferta care e de 400Euro(Clima), si de aici diferenta fata de cea veche(Avantaj...inca existenta), numai ca nu ti-a spus direct asta, tocmai ca sa te grabeasca sa o iei...eu asa cred
                        Last edited by vasiabikeru; 5 June 2009, 11:29.

Comment

Cel putin acu o saptamana cand am dat eu comanda aerul conditionat nu era disponibil ca optiune pe nici un model, ci doar standard pe laureate si prestige. Deci sincer nu prea pricep cum vine oferta asta....
                          O sa verific daca acu e optional pe ambiance si preference...dar nu cred.

Bafta

edit: am verificat ...ac nu este disponibil optional...deci nu inteleg oferta.
                          Last edited by yr-zbg; 5 June 2009, 11:53.
                          Bafta!

Comment

pai sa inteleg ca pana la urma ti se aplica o reducere de 600? sau numa 400?

Comment

Reducerea totala pt Laureate e de 1300 de euro( Rabla+Avantaj client). Luna trecuta a fost de 1500 de euro. Asa si-a luat si bunicuta masina.

Comment

Eu mi-am luat masina in etapa 1 cu rabla: 885 euro rabla si 600 euro reducere dacia = ~1500 euro + 1 an garantie gratis (deci in total am 4 ani garantie). Se pare ca le-a mers vanzarea prea bine si acum, prin remat nu mai dau 600 euro, ci doar 400 euro (dar nu stiu daca pentru toate versiunile sau pentru cele inferioare mai taie din cei 400 euro), iar masina are doar 3 ani, deci nu mai dau si al 4-lea an gratuit.
                                Aerul conditionat gratis, e pentru cei care vor o dacie, dar nu prin remat.
                                Last edited by bunicuta; 5 June 2009, 17:51.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google