If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
Si eu am vazut foarte multe versiuni de Sandero, Preference si Laureate prin oras.
Eu cand am dat comanda mi-a zis ca pentru Laureate standard culoare metalizata se livreaza in 2 saptamani, iar Laureate culoare metalizata cu airbag-uri laterale si Radio CD-MP3 se livreaza in 3 saptamani, ca in final sa se livreze ambele masini la inerval de 1 zi.
Gata am avut de ales intre Logan 1.6 16V sau Sandero 1.4 si am ales:
Sandero 1.4, Laureate + airbag-uri laterale, culoare ALB
Azi am dat avansul de 20 milioane, urmeaza sa duc in viitorul apropiat si rabla la casat, si sa ridic noua jucarie.
I-am pus pe jar pe astia de la Dacia Service Zalau, cand le-am spus ca fac scandal monstru daca atunci cand vine masina nu-mi vine cu tetiere de generatie noua si cu centuri cu limitator de efort si pretensionare (saraca tipa dealer nici nu putea sa pronunte "pretensionare" dar'mite sa stie ce e aia si pe unde e montata - prin urmare i-am aratat ce scrie pe site-ul dacia, i-am zis ca am salvat acasa pagina aia cu configuratorul cu data de azi, asa ca saraca s-o apucat sa sune pe la Pitesti, si o sunat frate, vreo 4 persoane, care nici unul nu avea habar despre ce sunt alea centuri pirotehnice, intr-un final mi-o pus pe factura din programul ala, si centurile pirotehnice (i-o zis un tip la telefon ce sa faca), insa nu si tetierele fixe de generatie noua...da las ca ii stresez io pe astia de la VC.
Abia astept sa vina masina sa VAD daca nu a incurcat vreun Gigel din fabrica centurile pirotehnice cu unele simple, autorulante - ca Iadul ii astepta.
ps. uii zic ca in logan ai in spate spatiu mai mare ca si in Sandero, ei bine, am fost cu maica-mea la dealer (ea e proprietar de rabla) si am asezat-o pe bancheta in spatele meu, si am dat scaunul soferului la maxim in spate si maica-mea zicea ca nu sta rau deloc, avea loc la genunchi...in fine...e super spatiu in spate in sandero !
Ideal pentru mine ar fi fost Sandero cu motor de 1.6 16V...deh. nu le poti avea pe toate.
Domne dupa lupte seculare care au durat vreo 6 luni te-ai hotarat, bravo, tot la sandero ai ajuns. La culoare, trebuia gris comete dar merge si alba . Dupa cum te stiu mi-e mila de dealerii dacia , oricum astia sunt ca FMI-ul, te asculta, te aproba dar tot ce stiu ei fac.
1. dupa lupte seculare care au durat vreo 6 luni te-ai hotarat,
2. La culoare, trebuia gris comete dar merge si alba .
3. Dupa cum te stiu mi-e mila de dealerii dacia .
1. care 6 luni ?! sunt 2 ani de cand tot zic ca-mi iau masina noua prin remat si acum cu chiu cu vai "probabil" ca am reusit
2. nu merita sa investesc 255 euro in vopseala (mai ales ca eu am simpaticul obicei de a lasa masina sa se spele singura - dupa cum da Domnu')
3. ti-e mila ? 2 ore am stat cu dealerul (o ea) de gat - telefoane peste telefoane...si asta e doar inceputul, maine cica tre sa semnez o hartie cum ca daca cumva statul nu le mai dau locuri in prima etapa, eu sunt de acord sa ma mute in etapa a doua care incepe abia din 1 iunie...aha, vezi sa nu - adica sa stau cu 2000 RONI blocati in conturile lor ? ...ce scandal iese maine la dealer...show total va fi nu alta cu hartia aia.
@Spanu Ce sa iau ? Diesel ...pai ce dreaq sa fac cu el...la cei 6-7 mii de Km pe an cat conduc eu (mi-as scoate diferenta de pret dupa vreo 9 ani, sa fim seriosi, merita diesel doar daca faci minim 15K Km pe an)
Eu as fi luat 1.2 16V sau 1.6 16V (asta e Dumnezo pe pamant)...dar cum nu au...compromisul a fost 1.4...nu-s deloc incantat de motor...deja ma gandesc cand o sa-i fac chiptuning.
ps. gasesc pe piata sa cumpar cotiera compatibila pe Sandero ? (m-am uitat pe topicul dedicat subiectului, dar inca nu e clar acolo) nu prea am chef sa dau 2 milioane si ceva pe una de la dealer...prefer una din magazin si sa o montez eu, in fond is 4 gauri care le dai cu masina de gaurit.
nu e chiar asa. am luat eu cotiera la 60 ron si nu au reusit sa mi-o monteze.dai un ban si gata. e alta calitatea. a mea aia de 60 de lei am aruncat-o pe undeva prin casa. daca ajungi vreodata in sibiu ti-o dau gratis.da nu reusesti sa o montezi. am dat 220 de lei pe cotiera si credema ca a suportat multe si e foarte buuna.
Haha,mare figura si bunicuta asta...ca si Spanu,de aceeasi teapa.Ma amuza cu mesajele lor. Felicitari pentru alegere,bunicuto! Albul e special! Am avut,stiu ce spun. Iar de dealer deja mi-e si mila...pe o parte.Pe de alta,deloc,daca spui ca nu are habar de optiuni...asta e,romanica.
De ce n-asteptasi 1,2 16v? Eu si acum regret ca m-am grabit si am ramas pe cap cu motorul asta de pe vremea lu' Pazvante. Scartie, paraie, troncane... ma rog, te duce unde vrei.
Stefane, nu ma mai amara, am mai vorbit cu unu, altu care au motoare mici si care chiar ei mi-au recomandat in final sa nu iau motoare mici 1.1 sau 1.2, ca cica daca e masina incarcata si mai dai si aer conditionat, moare sub tine...in fine, plus ca nu prea stie nimeni cand apare, umbla vorba sa apara prin iulie, asta inseamna ca daca am ghinionul mi-ar veni masina prin septembrie, complicat...m-am saturat...deja de 2 ani tot shimb dacia, nu am vrut sa treaca si al 3-lea asteptand motorul de 1.2
La un mmoment dat eram hotarat sa-mi iau Logan cu motorul de 1.6 16V ( da am renuntat din mai multe cauze.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment