Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

De ce ati ales Sandero?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    sunt dezamagit si de masina dar mai ales de dealer (IPSO),sunt posesorul unui sandero laureat din data de 27 iulie si am parcurs 4800km,masina are urmatoarele probleme: scaunul soferului scartaie (bine),la roata stanga fata arcul are joc intre talerele amortizorului iar la fiecare denivelare are un scartait accentuat,in mers la viraj stanga sau dreapta trepideaza ceva care se simte si in volan si troncane de parca nici nu ar avea bucse.am fost pana acum de 7 ori la servis iar vineri va fi a 8 oara.

    cei de la service spun:au desfacut scaunul,au umblat la el,dar la final scaunul tot scartaia,raspuns(nu avem ce sa-i facem).cu arcul am fost de 2 ori,a ridicato pe elevator a dat cu vaselina pe protectia de cauciuc a amortizorului si gata (masina nu are nimic asa trebuie sa faca),in sfarsit dupa atatea drumuri si nervi,omul de legatura dintre dealerul IPSO si automobile DACIA a trimis o alerta la DACIA si a si sunat pe un angajat al dacia care efectueaza constatari la alertele pe care le primesc ei,abea astept sa vad ce o sa zica cand va veni pentru masina mea, urmeaza sa fiu sunat intr-o buna zi cand vor putea sa vina cei de la dacia (sper sa vina pana la sfarsitul anului)ma astept la orice.
    Last edited by Stefan; 12 November 2008, 09:36.

    Comment


    • #17
      Da....din pacate este exact acelasi dealer cu care au probleme si alti ploiesteni.
      Iti recomand ca dupa ce trece si expertul ...sa schimbi service-ul...pe cat posibil la IATSA Campina....chiar daca nu ai luat masina de la ei. Mai e si varianta Poliserv Ploiesti...dar...tot la Campina te sfatuiesc.
      Bafta!

      Comment


      • #18
        o sa incerc si la IATSA,dar dupa ce vine expertul sa vad ce rezolv,multumesc de sfat

        Comment


        • #19
          din pacate si eu am aceeasi problema numai ca pe partea dreapta la roata din fata care scartaie la fiecare denivelare. astept prima revizie sa mi-o rezolve.
          -fara-

          Comment


          • #20
            Am ales Sandero pentru ca:
            -din punct de vede al aspectului
            -masina noua e masina noua
            -bugetul nu mi-a permis alta
            -ceva nou pe piata
            Spuneti NU drogurilor

            Comment


            • #21
              Aceleasi motive si la mine, desi am avut (am ceva probleme) cu ea...

              Nu posta cu Quote pentru a raspunde la mesajul anterior
              Last edited by Stefan; 13 November 2008, 00:42.

              Comment


              • #22
                SPANU-la mine la masina daca pun mana pe arc si misc stanga-dreapta are joc,pai cum sa nu scartaie.dar cei de la service spun ca (e normal).

                Comment


                • #23
                  Eu am ezitat mai bine de un an, devenisem specialist in preturile masinilor second hand. Dar acolo exista riscul sa te alegi cu o masina cu o hiba invizibila, care sa se manifeste peste un timp. Am alas Sandero, il am din iulie, am facut 12. 000 km cu el si totul e foarte fain. Imi ofera exact ceea ce stiam ca o sa-mi ofere si nu regret deloc ca l-am ales. Ii stiu punctele slabe, m-am obisnuit cu ea si nu cred ca e o masina mai slaba decit altele din segmentul ei, cu motorizari similare. Asa ca, raspunsulc ert este: Sandero.

                  Comment


                  • #24
                    Salut marian22 in legatura cu IPSO, si eu tot de la ei am luat sandero 1,4 simplu si sa sti ca si eu am probleme cu masina si am fost de 4 ori la servis dar nu la ei ci la POLISERV.
                    Una din probleme era zgomot pe partea dreapta, la inceput ca un schrtit : cei de la POLISERV mi-au spus ca era de la amortizor si ca l-au uns si intradevar nu a mai schrtit; apoi a inceput sa troncane (un zgomot de pivot sau bucsa) cei de la POLISERV mi-au schimbat amortizorul bine dupa o saptamna cand a venit de la fabrica.
                    Acum dupa cateva zile zgomotul a reaparut. Iti dai seama ce impresie mi-au lasat cei de la POLISERV, bine acum am facut o programare la IATA si marti ma duc la servis pentru a 5-oara.
                    Ps.: in afara de aceasta problema de la 200 (acuma am 2400) de km in orice viteza pe la 1950 - 2050 turati apare un huruit adica intra in rezonanta (trepideaza), Cei de la POLISERV dupa ce au ridicat masina pe elevator si bineinteles au tinuto vre-o ora jumate
                    au spus ca ar fi de la o tabla care protejeaza caroseria de toba; eu insa ma intreb ca daca este asa de ce nu vibreaza la orice turatie si vibreaza doar la 2000 de ture. Eu unul nu mai calc pe la POLISERV si nu va sfatuiesc sa mergeti la ei. - inca un lucru cand au montat alarma sau chinuit 30 min sa desfaca fata de usa si au reusit sa imi rupa buzunarul care vine pe fata de usa si cum eu nu am observat pe moment a trebuit sa ma intorc sa mil repare
                    Orcum eu nu am o parere buna despre POLISERV

                    Comment


                    • #25
                      Mda...ai mei au ales sandero.

                      Oricum parintii mei aveau de ales intre un opel astra caravan ,sau cevade genul asta.Dar mama s-a impus categoric "daca tot luam o masina barem sa fie noua,ca alta nici ca mai luat".A fost un argument destul de puternic,si decizia a fost de partea ei.Intr-adevar masina o descoper pe zi ce trece ca fiind mai mai mult decat ma asteptam.
                      Asta este,suntem foarte incantati de decizia facuta.

                      Comment


                      • #26
                        Eu am luat Sandero din intamplare. Am trecut pe langa reprezentanta Dacia, am vazut ca e zi de drive test si am intrat. Am mers cu ea, mi-a placut aproape tot si am cumparat. Prefer sa am o masina noua, chiar daca e dacie...Toata operatiunea de cumparare a decurs excelent, masina e buna..am mici probleme de asamblare, dar in rest e ok.

                        Comment


                        • #27
                          Salut gabya99,se pare k ne confruntam cam cu aceleasi probleme;sper sa le rezolvam,astept sa scri sa vadem ce ai rezolvat cu cei de la IATSA,multa bafta.

                          Comment


                          • #28
                            Da, cum ajung la servis te anunt orcum eu am vrut LOGAN dar in ultimul moment am ales SANDERO.

                            Comment


                            • #29
                              Baieti...deja sunt serios ingrijorat...
                              1. off-topic: Ca nu prea se mai vand masinile si daca nu vand Slz ...nu iau Sandero.
                              2. On-topic: Un var si-a luat Sandel acu o saptamana. In weekend am fost sa ii vad masina. Un laureat 1,4. Primul lucru care nu mi-a placut a fost luftul inegal intre bara fata si aripa pe partea stanga. Il intreb "ai atins-o"....normal omul s-a cam ofuscat...vin eu sa ii gasesc defecte. Apoi stupoare...nu are protectia pe prag.....da' dar doar pe partea soferului, la insotitor este. Ma uit mai atent si vad urme de gazare de la vopsit in zona balamalei usei. Nu i-am zis nimic omului sa nu ii stric bucuria...doar l-am intrebat...ai luat-o de la IPSO?....raspuns DA!

                              Nu vreau sa para ca am ceva cu cei de la IPSO....dar deja stiu prea multe cazuri cu necazuri ca sa mai cred in coincidente.....deci ochii ca pe butelie cand aveti nevoie de service si alegeti IPSO.

                              Bafta...si chiar sunt curios daac cei de la IATSA au alta atitudine....pt. ca tot sper sa imi iau Sandelul....dar cred ca ajung sa il iau direct de la Pitesti.
                              Bafta!

                              Comment


                              • #30
                                Eu am luat Sandero de la Iatsa Campina prin septembrie... tot respectul pentru dealer. Nu am avut nimic sa le reprosez si la service cand o sa fie nevoie tot la ei am de gand sa ma duc chiar daca e distanta un pic mai mare

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google