Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Rugina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pana la urma nu a fost o problema tehnica , cred ca a fost inghetata desi imi e greu sa cred, pt ca aseara am "frecat`o" de cateva ori si tot nu si-a dat drumu insa astazi pe la 2 knd am ajuns acasa am zis sa incerc si mergea cred ca am scapat de servis

Comment

acest lucru am patit si eu, tot ce trebuie sa faci e sa gresezi butonul de la haion si merge fara probleme

Comment

Nu stiu daca am scris dar in toamna pana la venirea frigului am bagat la greu vaselina spray penetranta in toate gaurelele (nu gasesc virgula ) si balamalele usilor si hayonului. Shoot, intr-o zi sigur vom intra in randul celor cu probleme, acum depinde cat de aproape/departe va fi acea zi.

Comment

Am fost putin surprins deoarece nu a inghetat la -16-17 grade , si de la 6 la 9 cat am stat la cineva a inghetat. Marian cu totii ne dorim ca acea zi sa fie cat mai departe, insa conteaza si cum o intretii , dar si norocul ....

Comment

Aceeasi problema mentionata in postul 1 o am si eu din pacate. Am fost recent in service pentru o verificare de rutina, in vederea unei deplasari mai lungi si am observat si eu cu aceasta ocazie urme de rugina in jurul yalei in interiorul hayonului. Am atras atentia celui de la garantii care a venit a facut poza si mi-a spus ca ma contacteaza dupa ce uzina da acceptul de reparatie. A durat 1 zi si m-am pomenit sunat de cei de la Service s-a ma prezint cu masina in service pentru remedierea problemei. M-au asigurat ca daca duc masina dimineta o pot ridica in aceeasi zi dar dupamasa intrucat dureaza cam 4-5 ore toata treaba (evident se refera la uscarea vopselei , ca nu schimba hayonul).
            Sandero Laureat 1.4 MPI

Comment

si eu am rugina in zona respectiva
              la incuietoare am observat demult chiar i-am aratat si lui ciomp personal ,dar nu m-am agitat e clar ca ceva e neregula de apare acolo..

Comment

da asa este. ne-am intilnit la bucale in luna mai si am vazut partea respectiva a lui chitziman.
                eu nu am pe haion rugina (inca),
                dar imi apare rugina- pe linga usa sofer zona incuietoare- si la compartimentul busonului de rezervor, unde sunt prinderile
                pe caroserie pentru teava rezervorului. sunt niste suruburi acolo care prind teava de caroserie si un element, cred de ghidare. apa e aruncata de roata in interiorul aripii si se infiltreaza pe linga acele suruburi si acel element de care spuneam si acolo rugineste deja caroseria.

frumos ce sa zic!.
                Last edited by ciomp; 2 June 2010, 23:02.

Comment

Seara buna.
                  Dupa ce am fost la service si am reclamat rugina aparuta la haion, am fost informat de cei de la service ca masina va sta la ei timp de 4(patru) zile lucratoare pentru remedieri.
                  Din pacate nu am mai ajuns din motive personale.
                  Nu de foarte mult timp (mai exact de cand am reclamat pb cu volanul - vezi thread-ul cu volanul), am reclamat aparitia ruginei la busonul de la rezevor(asa cum s-a mai spus si in alte post-uri),la "oala" stanga fata - lacasul unde este prins amortizorul stang fata al masinii, si buza de jos a aripii din dreapta(dinspre roata fata dreapta).
                  Rugina aparuta la "oala" se afla intre cele doua randuri de mastik(sau ceea ce pun ei pentru anticoroziune) perpendinculare, la oala satanga fata.
                  Pozele cu toate cele prezentate mai sus am sa le pun in cursul zilei de maine.
                  Intrucat Dacia mi-a spus(cand am inlocuit volanul cu pricina) ca problemele la caroserie - cele legate de tabla - mi-au aparut din cauza ploilor acide, a uzurii externe si a conditiilor meteo (lucruri comunicate prin e-mail celor de la service - am citit aceste lucruri din fic-urile lor), consider ca daca as face o caroserie din tabla zincata folosita la acoperisul caselor, ar fi mai buna ( in 1,5 ani de utilizare, Sanbdel-ul meu are deja rugina - aripa fata dreapta, haion. oala fat stanga, buson rezervor combustibil, ... , si cine mai stie pe unde????).
                  Astept parerile voastre pe forum sau p.m. .

Comment

urat!maxim de urat

sapt asta ma duc la service...ii innebunesc cu toate problemele. cred ca o sa prefere sa imi schimbe masina( visez)
                    Attached Files
                    -fara-

Comment

am o intrebare: cei carora vi s-a remediat problema cu rugina la haion vi s-a spus pe unde intra apa si rugineste in interior? nu cumva intra pe linga garnitura aia de la stergatorul de luneta? ar fi bine de stiut cum se manifesta fenomenul sa il putem preveni. ce va pot spune e ca in usi intra la greu apa
                      pe linga cheder, si sa stiti ca nu se scurge toata prin orificiile de jos (cele la care unii avem dopuri). am testat eu chiar azi acest aspect si m-am edificat.

Comment

si la mine

Originally posted by TheOne View Post
                        Nu am cautat, stateam in spatele ei la o tigara...si nu stiu cum mi-a fugit privirea fix catre toba, mi s-a parut ca vad ceva pete de culoarea ruginii si m-am aplecat sa vad mai bine si chiar asa a fost. Nici nu m-am mirat prea tare. Toba intra in categoria consumabile?sau care-i treaba cu ea?
                        si la mine pe toba am ceva pete de rugina,plus punctisoare pe caroserie,sunt mari nesimtiti,caci la service mi-au zis ca e de la pietricele!trebuie dati la protectia consumatorului!

Comment

rugina...

Salutare,

Revin si eu cu un post legat de acest subiect, deloc placut.
                          Am fost la service pentru analiza urmatoarelor probleme: rugina capota motor pe interior - marginile unde capota este decupata ; rugina incuietoare haion ; puncte mici de rugina pe usi, aripi fata, aripi spate. Sa facut un raport cu poze pt baietii "buni" de la fabrica si raspunsul a venit: se repara pe garantie capota si haionul, punctele mici de rugina nu.

Acelasi raspuns l-am obtinut si apeland la Vocea Clientului. Punctele mici de rugina " se datoareaza actinuii factorilor externi + lovituri".

A obtinut cineva o corectie pe garantie pt aceste puncte mici de rugina? Care ar fi solutia de corectare pentru a evita o extindere a problemei ? E de ajuns un polish acum cat inca problemele nu sunt majore?

Multumesc pentru raspunsuri,

Comment

sa ne spui rezolvarea...cate zile o sa lasi masina in service..?

Comment

Spanule eu sunt plin de rugina. M-am saturat de ei . Am la porbagaj unde ai si u si cateva puncte , la portiera stanga spate zona care vine pe cheder (asta e cea mai noua) portiera dreapta zona orei 11 cum te uiti din interior si inca cateva locuri. Iar visele raman vise ptr ca actele de garantie parca sunt facute degeaba cand depui plangere la opc mai degraba dai direct in judecata si ceri si daune.

Comment

Salut,

Am fost cu masina azi la service si am rezolvat punctele de rugina de la haion. Pentru puntele mici de rugina care le-am vazut pe usi, aripi am primit un polish de la service, in contul "operatiunii de fidelizare a clientului". Ei spun ca ar fi mizerie si nu ar fi rugina din moment ce lac-ul nu e crapat si nu se vad extinderi. Eu nu sunt convins dar astept sa vad ce se intampla in timp.

Mai am de rezolvat problemele de sub capota, o sa trec miine sa las masina.

Corectiile care s-au facut azi sunt ok, pacat ca a trebuit sa le fac asa repede.

Colegii care ati mai gasit rugina in alte zone, va rog sa mai puneti cate un post / o poza. Ajuta daca descoperim rugina cat inca nu e foarte extinsa.
                                Last edited by luciann; 28 June 2011, 20:55.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google