Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Rugina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@ Kamath: prietene(not!),ia-ti catrafusele si tai-o de aici! Explica-mi si mie,de unde ai tu tupeul sa faci o intreaga comunitate - din care faci si tu parte in momentul de fata - prosti,tarani si asa mai departe...? De ce te-ai mai inregistrat aici? De ce te mai deranjezi sa intri aici? Fugi si cumpara-ti un SH si lasa-ne pe noi,prosti cu dacii in mizeria noastra.

Comment

Originally posted by Kamath View Post
      Ca sa nu mai zic vezi postul anterior a lui marian66v care nu are probleme dar anticipat se intereseaza, se documenteaza, face cercetarii , se baga in seama ..............................
      .........................................
      PS Asa e, data viitoare nu imi sandero ca sa nu imi mai fie rusine cu taranii
      Prietene mi-ai dat de lucru, m-ai facut vedeta, asa este de multe ori scriu sa se urneasca forumul asta. Sunt nascut in Ploiesti, adica sunt taran de Ploiesti, de cate ori merg in orasul natal ma simt in mediul meu. N-ai inteles nimic din postul anterior. Nu te jignesc pt ca sunt sigur ca vei ramane membru fidel clubsandero, oricum numai un superdotat ar fi putut debita atatea ineptii intr-un singur post. Sa fi sanatos.

Comment

Salutare!Si mie mi s-a parut ca Marian se intereseaza de anumite probleme(probabil le si are),parca prea isi ridica in slavi masina (ca a lui nu mai este niciuna).Nu am nimic cu domnu Marian, dar parca numai masina lui e perfecta.
        Si eu am un sandero, sunt multumit de ea, dar ... se poate si mai bine

Comment

Ei ei ce sa ne facem cu cei care nu au pic de bun simt si da cu furca si lopata in "taranii cu sandero"
          on topic:nu am nici cea mai mica pata de rugina-sandero laureat 2008 :-)
          ps:marian66v ai uitat sa-i tarduci ce semnifica ineptii :-),poate el face parte din ce-i cu ceafa lata si minte de cocalar.Cu siguranta o s-mi iau un avertisment de la moderatori
          Last edited by Oliseh; 19 February 2010, 23:30.

Comment

Originally posted by Milea Vladimir View Post
            Salutare!Si mie mi s-a parut ca Marian se intereseaza de anumite probleme(probabil le si are),parca prea isi ridica in slavi masina (ca a lui nu mai este niciuna).Nu am nimic cu domnu Marian, dar parca numai masina lui e perfecta.
            Si eu am un sandero, sunt multumit de ea, dar ... se poate si mai bine
            Recunosc, dintotdeauna mi-au placut femeile, masinile si electronicile/electronica.
            Ma vede si-mi strica jucaria daca in acest moment spun ceva rau de masina asta, oricum daca nu fac astia soselele o voi strange cu magnetul de pe sosea.
            Fara nicio legatura cu postarea lui Vladimir;
            Domne nu stiu cum dracu ii adun, de multe ori sterg ce scriu initial, zic sa nu se simta omul jignit si tot gasesc nemultumiti. Abia am scapat de ala cu fiatul, contzaranul din Ploiesti, tot in threadul asta cu rugina i-am raspuns zic eu de-un 7 cu felicitari si reproseaza altora ceea ce a facut el cu cateva postari in urma, mai mult parca ar fi o obligatie profesionala sa-i raspunda cineva, Daniel s-a suparat si el cand i-am spus ce se intelege din ce a scris. Ceilalti jos palaria si mai ales in fata lui Ciomp, cu toate ca am discutat de multe ori in contradictoriu a pastrat discutia in limita bunului simt. Gata, scuze de off topic.

Comment

Gata cu certurile ca nu are rost. Fiecare avem/am avut probleme cu masina, mai putin Domnul Marian care se pare ca a fost mai norocos, mai ales eu care am crezut ca o iau si o dau de un zid sa scap de ea dar...cu toate cate am avut si cate am...am trecut peste si asa cum e sunt multumit in unele zile si nemultumit in altele pt ca orice masina ai avea pana la urma...tot ii gasesti nereguli/nemultumiri.
              Pana la urma nu ne-a obligat nimeni sa ne cumparam aceasta masina...
              Si legat de prima parte...ca sa nu continui aceasta fraza cu "originalul"...noi toti daca am sti solutii la fiecare problema care o are unul sau celalalt le-am spune si ne-am indruma unul pe celalalt dar pt unele probleme doar service-ul poate gasi solutii, bine, nu intotdeauna (spun asta din proprie experienta)...si am avut multe probleme pe care le-am expus aici, la fel si modul in care le-am rezolvat daca am facut-o pt ca viitorii posesori sau actuali care vor intampina aceste probleme sa stie ce/cum sa le rezolve....
              Mai am mult de scris...dar sincer imi e lene la ora asta...Noroc si drum brrum brrum!

Comment

Postat de Marian66V:"Daniel s-a suparat si el cand i-am spus ce se intelege din ce a scris"
                Nu m-am suparat deloc, daca imi aduc aminte chiar ti-am dat explicatii la ce anume m-am referit.
                In fine , am inteles destul de bine care este rolul altora pe aici, si nu fac referire la marian66v;este un loc unde multi isi spun parerea fara sa fie in situatia celor cu probleme.
                M-am gandit mai bine si am decis: sa raman in continuare inscris pe acest forum, sa citesc ce porostii se mai scriu pe aici, sa pastrez legatura cu cei care au probleme si vor sa le rezolve, dar sa nu mai scriu nimik legat de Sandelul nostru cel minunat.
                Fiecare dintre noi cand a dat banii pentru el a avut niste asteptari, in cazul meu s-a dovedit a fiind egale cu zero
                Toate bune, milioane de km fara probleme si tot ce va doriti.
                P.S. Indiferent de ceea ce vor posta anumiti posesori de Sandel, indiferent de ceea vor sa transmita prin posturile lor (gen sa para foarte multumiti de el, dar in realitate alta este situatia) si sa ignore problmele reale aparute, rugina aparuta la acei cativa inscrisi ce posteaza pe acest site (in realitate poate mii incluzand si pe cei care nu sunt inscrisi pe acest forum) nu va dispare prin simpla conversatie si ironie data de unii dintre noi. Fratilor haideti sa gandim cum trebuie si sa lasam ironiile la o parte.
                Cu respect, posesor al DACIA.

Comment

Originally posted by marian66v View Post
                  ..., sandero este din iunie 2008. Azi m-am uitat si la haion si nimic, ...
                  Tot de atunci il am si eu si nu am probleme cu rugina nici la haion, nici la portiere pana acum, probabil sunt f multi in situatia mea si a Dl Marian66v. Daca ar fi sa posteze numai cei care au probleme, ce se intampla daca un om este interesat de aceasta masina si ar citi cum toti se vaita (pe buna dreptate) ... ar crede ca toate ruginesc in primele 6 luni !!!

Sper sa nu ma luati in nume de rau...

Comment

Rugaminte, sa nu mai folosim domnul, suntem colegi de forum. Niciodata nu am intervenit intr-o discutie cand cineva a venit cu o problema a masinii, dar sa nu generalizam, atat si nimic mai mult. De ce aceea care au probleme pot critica iar cei care nu au probleme sunt proscrisi, este un fel de cine nu este cu noi, este impotriva noastra. Cine poate lauda o masina daca in timp a avut probleme, pentru ce, sau daca n-ai facut macar o pana de cauciuc cum sa nu o lauzi. Pentru cei nelinistiti, nu va ingrijorati, cum apare prima problema voi posta, n-am nicio retinere, o masina buna in opinia mea trebuie sa te duca pana la 100000 de km fara probleme majore, excludem bucse, pivoti, jocuri de toate felurile s.a., tot ce tine de gropile noastre de fiecare zi. Cred ca-mi iau tanc, are dubla folosinta.

Comment

Ma inscriu si eu in "tabara" celor fara probleme la masina.Nu am rugina deloc pe tabla,am un greieras care se activeaza doar la - 20 C si mai rece (nu ma intrebati cum se poate - probabil se contracta mai mult piesa respectiva) fara orice fel de drumuri la service,decat la revizia de un an...a,sa nu uit,mi-au scartait stergatoarele originale,asa ca le-am schimbat. Si ar mai fi faptul ca papa benzina,platesc rca,casco si altele dupa ea

Comment

Am descoperit si eu pe toba de esapament niste puncte de rugina...dar ma gandesc ca acolo ii normal sa apara sau...NU?:O

Comment

Ce mai este normal la masina asta ?

Comment

Originally posted by TheOne View Post
                            Am descoperit si eu pe toba de esapament niste puncte de rugina...dar ma gandesc ca acolo ii normal sa apara sau...NU?:O
                            Chiar ai cautat mortis sa ai rugina sau te-ai uitat dupa toba dintr-un motiv anume?

Drum bun si usor

Comment

Nu am cautat, stateam in spatele ei la o tigara...si nu stiu cum mi-a fugit privirea fix catre toba, mi s-a parut ca vad ceva pete de culoarea ruginii si m-am aplecat sa vad mai bine si chiar asa a fost. Nici nu m-am mirat prea tare. Toba intra in categoria consumabile?sau care-i treaba cu ea?

Comment

Azi am intrat in randul celor cu probleme , de 1 an jumate nu am avut si acum surpriza. Am vrut sa postez la Probleme incuietoare hayon dar este inchis.

Mai exact astazi dupa amiaza am umblat in portbagaj totul era normal , insa mai pe seara cand am vrut sa deschid portbagajul butonul pe care apas a ramas blocat nu mai iesea inafara, si nu se mai inchidea hayonul sa il incui nici atat ....
                                dupa ce am umblat la el avea o clema dak imping de ea scoate butonul afara, dar dak apas ramane blocat, am fac de 2.3 xir asa crezand ca isi da drumul dar degeaba de la ce poate sa fie ??
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google