Va multumesc pt sfaturi. Intr-adevar asa ar tb, cind ai probleme sa te duci imediat la service si sa iti repare pt ca masina are garantie. Eu am avut niste fleacuri de probleme, dar ma gindesc ce se intimpla, daca aveam probleme mai grave, eu stiu la motor, se poate intimpla orice. Cred ca ma plimbam intre OPC, televiziune, tribunal ca pina la urma sa repar tot eu. Ca asa e in Romania.
Deci, revenind la problema mea, am redeschis portiera si am rezolvat singur incuietoarea in jumatate de ora. In service dura cel putin 4 ore ( plata e la ora). Mecanismul este destul de gingas, bine ca nu e complicat.Daca a mai avut cineva astfel de probleme si doreste citeva sfaturi pt a-si face o imagine mai clara inainte de lucru, ii stau la dispozitie.
Deci, revenind la problema mea, am redeschis portiera si am rezolvat singur incuietoarea in jumatate de ora. In service dura cel putin 4 ore ( plata e la ora). Mecanismul este destul de gingas, bine ca nu e complicat.Daca a mai avut cineva astfel de probleme si doreste citeva sfaturi pt a-si face o imagine mai clara inainte de lucru, ii stau la dispozitie.
Comment