Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme incuietoare portiera

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Va multumesc pt sfaturi. Intr-adevar asa ar tb, cind ai probleme sa te duci imediat la service si sa iti repare pt ca masina are garantie. Eu am avut niste fleacuri de probleme, dar ma gindesc ce se intimpla, daca aveam probleme mai grave, eu stiu la motor, se poate intimpla orice. Cred ca ma plimbam intre OPC, televiziune, tribunal ca pina la urma sa repar tot eu. Ca asa e in Romania.
    Deci, revenind la problema mea, am redeschis portiera si am rezolvat singur incuietoarea in jumatate de ora. In service dura cel putin 4 ore ( plata e la ora). Mecanismul este destul de gingas, bine ca nu e complicat.Daca a mai avut cineva astfel de probleme si doreste citeva sfaturi pt a-si face o imagine mai clara inainte de lucru, ii stau la dispozitie.

Comment

Eu nu am mai postat de demult si am noutati noi-noute.
      Vestea buna e ca incuietoarea de la sofer s-a reparat singura. Vestea proasta e ca mi-am uitat fatada de la audio -CD in masina si mi-a fost sparta incuietoarea de la portiera pasager: adica baiatul bun a bagat o surublenita in ea, a tras un pic si usa s-a deschis. Pare EXTREM de slaba!!! Solutia: imi pun alarma

Comment

Alarma nu impiedica hotul sa sparga masina, sa fure in cateva secunde si sa fuga. Cel mai bun antifurt sunt niste legi aspre, http://209.85.129.132/search?q=cache...&ct=clnk&gl=ro.

Comment

Off topic: Super tare articolul, e adevarat ce spui tu, ne trebuie legi si mai ales oameni care sa le aplice, dar totusi cam sadic turnarea de plumb topit în gură dăscăliţei care-şi corupea eleva ... totusi n-ar fi rau sa se aplice vreo 100 de toiege pentru cei care fura sau inseala (mai ales mecanicii cu cronometrul lor )

Comment

Cred ca mecanicii traiesc intr-o lume paralela, timpul la ei are o alta dimensiune . Marele pericol pentru o lege aspra este ca poate fi folosita impotriva unui nevinovat, cel vinovat stie cel asteapta nu il obliga nimeni la faradelegi. Cand stie ca il asteapta o teapa din lemn de prun in ms-dos, cum spune Andries, nu prea ii mai vine sa puna mana .
            Last edited by marian66v; 13 October 2009, 22:50.

Comment

Imi cer scuze ca ma bag, dar o alarma nu rezolva mai nimic. Si o spun din proprie experienta. Mie personal mi-a fost sparta masina in plina zi, in centrul orasului, intr-o zona foarte populata si cu alarma pusa. Si metoda e de tot risul. A dat un bolovan in geam, a luat ce a avut de luat si totul in citeva secunde.
              Apoi, daca auzi noaptea ca-ti sparge masina, ce faci, iesi? Si daca iesi si ai "noroc" sa dai peste niste baieti de baieti, cum procedezi? Eu zic mai bine sa ia ce au de luat, sa fiu eu sanatos, ca recuperez paguba, decit sa te nenorocesti pentru cine stie ce fleac.

Comment

Nu te condamn fiecare face cum crede ca este mai bine dar nu cumva atitudinea noastra ii incurajeaza pe hoti sa-ti sparga masina in plina zi ca sa nu mai spunem in timpul noptii ?

Comment

Mie mi-au spart masina tot ziua si pe unul din ulevardele centrale ale capitalei

Comment

Offtopic
                    Sunt de acord ca poate din cauza fricii noastre, incurajam hotii. Pai pe undeva este de inteles, cind legile acestei tari sunt facute pentru hoti nu pentru oamenii cinstiti. Daca legile ar fi foarte severe si s-ar mai si respecta, iar inchisorile s-ar transofrma din statiuni (tv, mincare buna, medicamente cu care domnii hoti sa se drogheze, etc) in inchisoari cu adevarat , in care hotii ar muncii cu adevarat, (ce drumuri as face cu hotii! si nu numai...), atunci cu siguranta discutiile noastre despre alarme, inchuitori ar fi inutile. Probabil ca nici nu as mai incuia masina

Comment

Pana la urma s-a rezolvat problema mea de incuietoare, simplu si eficient cu niste degripant

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google