Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mai multe probleme , cine le mai are?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by todea View Post
    [...] cand bag in marsarier , 80% din dati scoate un zgomot ca si cand n-as fi calcat ambreiajul complet , chiar daca e lipit ambreiajul de podea [...]
    La maşinile care nu au marşarierul sincronizat se recomandă următoarele:
    - maşina să nu fie în mişcare, să fie complet oprită;
    - atunci când tinde să cârâie la introducerea marşarierului, soluţia este să eliberezi complet pedala de ambreiaj şi să o apeşi complet încă o dată (uneori chiar de 2 ori).
    Mama proştilor este mereu gravidă!

Comment

Maniacul a punctat bine...asta este nu avem ce face...Sunt marci de renume care au aceeasi hiba... CAT DESPRE CHESTIA CU GREIERASHII ......am auzit la niste baieti din fabrica : ,,,,,,daca masina nu are greierashi sigur este falsa ,greierashii sunt dovada clara ca masina este fabricata la Mioveni si nu intr-un garaj sau pe vapor.. """

Comment

Nu am greierasi, ce fac merg la RAR sa verifice daca masina este facuta pe vapor ?

Comment

A mea e facuta in garaj nu am greierasi in bord dar e unu ratacit in portiera stanga fata. Se trezeste din cand in cand
          si mai e enervant manerul dak strangi de el "se vaita" e stresant cand pasagerul tine picioru pe el si la o groapa se aude cum sufera sa fie facuta in garaj ??

Comment

La portiera stanga, eu am un greieras la clapeta de plastic,cea de care tragi sau pe care o apesi la deschidere/inchidere, se aude acolo doar daca e lasat geamul in jos mai mult de jumatate. In rest nu se aude.

Comment

idem luciann

Da !!! exact atunci se aude si la mine si e enervant ... treb sa dai muzica mai tare dar cu muzica tare si cu geamu lasat jos .....
              Last edited by Shoot; 26 May 2009, 18:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

A mea sigur este originala.....am ,,colonii"...ai dracu ,parca s-au certat cu furnica asa ,,zbiara".

Comment

vreau sa va rog sa va amintiti de acest post cand aveti de facut un viraj la stanga pe un drum denivelat, si mai aveti si piciorul pe frana ascultati daca se aude un sbarbait la roata din stanga fata. la mine troncane ceva...dar nu stiu ce. cred ca e posibil sa fie de la aparatoarea de noroi careia i-am "pierdut" unul dintre suporturile de prindere din plastic.
                  -fara-

Comment

De la caldura(sau din prindere)) se umfla ,,aparatoarea de noroi de sub aripa ..."..si daca te prinde in viraj strans si dai si de un damb iti freaca roata .... Am patit-o si eu dar ,era un mare damb.De atunci in conditii normale de mers,macadam,asfalt etc ...nu s-a mai intamplat .Probabil are o pozitie pe care o ,,nimeresti" intamplator.Si la BMW pateam asa aproape zilnic dar ,,eram tanar,turbat si cu suspensia coborata la maxim"....

Comment

aparatoarea de noroi oricum sta stramba pentru ca nu ma are unul din capacele alea de plastic care sa o tina. si cred ca din cauza asta imi troncane. numai sa nu fie de la altceva.
                      -fara-

Comment

Oameni buni, o mica problema...a venit masinul meu Laureate, Alb, 1.4 + airbag-uri laterale. Ieri, joi a ajuns la dealer, azi am fost sa platesc diferenta, dar cica o voi plati abia luni, iar masina o voi lua abia joi (4 iunie) ca sunt unii care deja au platit si nah...sunt in fata mea la livrare (idiotii, fac o singura livrare pe zi - si deja au in curte la livrare 2 loganuri si 5 sandero - si mai zice lumea ca n-are bani)
                        Ideea e: masina arata ok, nu pare a fi zgariata (ploua afara si nu prea mi-am dat seama) totul pare ok, am verificat daca am cumva mocheta uda in masina si in portbagaj - sunt uscate; dar am vazut ceva care ma dispera deja - vreau sa-mi spuneti daca si la voi e la fel:
                        - bancheta spate e rabatabila, ei bine...intre spatar si sezut, acolo unde se afla cuplele centurilor de siguranta se vede (oribil) o "bara" / "sarma" de culoare alba !!! va dati seama ca tapiteria e neagra si arata ca dracu acea sarma alba...tipul de la dacia mi-a zis ca rezolva el, ca aia din fabrica nu au tras bancheta cum trebuie...ceva de genu...
                        Plus de asta, aceeasi "sarma" vopsita alb se vede si in portbagaj cam 5 cm in fiecare parte (stanga/dreapta) intre bancheta si mocheta din portbagaj...va dati seama ce contrast: negru cu alb.
                        Intrebarea e: la voi se vede la fel, sau chiar nu e asezata chiar bine bancheta (sezutul) spate ?
                        Un alt Sandero din parcare, albastru avea aceeasi problema, daca te uitai chiar de afara, vedeai langa cuplele centurilor acea sarma albastra...

ps. sper ca ati inteles ce am debitat aici...
                        Last edited by bunicuta; 29 May 2009, 14:16.

Comment

Si la mine este la fel dar nu ma deranjeaza.

Comment

Pe mine ma cam irita la ochi, contrastul e prea mare...dar o rezolv eu cumva...

Comment

Originally posted by bunicuta View Post
                              ...intre spatar si sezut, acolo unde se afla cuplele centurilor de siguranta se vede (oribil) o "bara" / "sarma" de culoare alba !!!
                              ...
                              Plus de asta, aceeasi "sarma" vopsita alb se vede si in portbagaj cam 5 cm in fiecare parte (stanga/dreapta) intre bancheta si mocheta din portbagaj...va dati seama ce contrast: negru cu alb.
                              ...
                              Un alt Sandero din parcare, albastru avea aceeasi problema, daca te uitai chiar de afara, vedeai langa cuplele centurilor acea sarma albastra...
                              hmm, s-ar putea sa fie o prostie ce spun, dar nu e fixarea pentru scaune ISOFIX?
                              "... because life's just too short, to be serious for that long." RDA

Comment

Ba da, aia e, sistemul ISOFIX, doar ca tapiteria fiind neagra, iar culoarea masinii alba, evident ca si sarma aia e alba, ori contrastul e prea mare, plus de asta, acele sarme in forma de U, sunt cam 1 cm iesite in afara, si se vad aiurea...
                                In ultima instanta ma gandesc ca daca nu le pot ascunde cumva, o sa cumpar ceva banda adeziva neagra si le infasor sa nu se vada asa aiurea...

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google