Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme Probleme

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am fost ieri la Dacia pentru aceeasi problema, vibratii la o anumita turatie zgomote la gropi, marcaje rezonatoare. Mi-au spus ca nu isi dau seama de la ce poate fi si nu are rost sa-mi dea bordu jos pentru moment. O sa revin cand o sa se aud mai rau .

La mine zgomotele nu se aud tot timpul, cand circula aerul cald/rece nu se aude nimic- poate fi de la aeratoare dar nici plasticul bordului nu e de cea mai buna caliate.

Comment

Problema cu "zgomote in bord" este intalnita si la sandero si la logan,tatal meu are o problema asemanatoare.Am fost la service sa ma interesez ce se poate face,seful de acolo mi-a spus:se poate da bordul jos si se rezolva problema imi spunea ceva de genul ca sunt niste cleme care din cauza ca nu au "buretei" calca una peste alta si de aici se aude.Eu ma cunosc foarte bine cu cel de la service si el spunea ca din fabrica bordul il monteaza un robot si acum daca se umbla in bord exista posibilitatea sa se mai slabeasca ceva si sa mai apara sau nu altceva,acum a ramas la aprecierea tatalui meu.

Luciann se poate ca zgomotul la tine sa fie de la aerator si nu de la bord.
      Last edited by Milea Vladimir; 5 April 2009, 21:30. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Ce sfat imi dati,sa imi dea bordul jos?Sincer ma deranjeaza acei "greierasi" nu stiu cum sa rezolv problema.Nu as vrea sa ma duc la service si dupa sa se slabeasca nu mai st eu ce si sa ma duc apoi de multe ori la ei la service.Daca cineva a avut nevoie sa umble in bord sa imi dea si mie anumite indicatii.Multumesc!

Comment

Sincer, nu as da bordul jos pt un "greieras".
          Asa cum a spus Stefan produsele Dacia vin la "promotie" cu "greierasi".
          Acuma este unul in bord, in timp o sa fie unul in usa, apoi unul in scaun etc.
          Luand in calcul si prefesionalismul service-urilor Dacia (Probleme cu Apa ale lui TheOne) eu m-as gandi de 2x
          inainte de a alege o interventie care nu se stie sigur daca va rezolva problema sau nu.
          Intr-adevar la inceput ii deranjant, apoi suparator apoi ne obisnuim cu "greierasii".

Comment

Totusi e pacat sa apara astfel de "greierasi" pentru o masina noua si pana la urma sunt si niste bani la mijloc,nimeni nu cred ca se bucura sa-i apara astfel de "greierasi".Inseamna ca trebuie sa ne asteptam de acom in colo la multe poate mai devreme decat ne gandeam.Pacat....

Comment

Mi-a aparut si mie unul
              La portiera dreapta fata...cred ca e de la grila boxei. La mine e mai greu ca sunt singurul sofer pe masina si - inevitabil - cand sunt in miscare,nu pot umbla la ea sa vad mai exact. Iar cand ajung acasa,nu-mi mai arde de pipait masina. Mai astept pana apar si altele,apoi dintr-un foc sper sa le rezolv pe toate. A,sa nu uit: am doar vreo 4070 km parcursi (!) .

Comment

Acelasi lucru il am si eu, Undeva in zona bordului am un greieras dar zgomotul nu este constant nu se aude mereu, in special dimineata cand e rece afara, dupa ce se incalzeste zgomotul dispare.

Comment

Sanderizer-ti se pare ca se aude de langa boxa dar cred ca e vorba de tija din portiera si eu am avut ceva asemanator si i-am pus niste buretei pentru ca tija aia atinge plasticul de pe portiera si de la trepidatii vibreaza si ai impresia ca zgomotul e pe langa boxa.Eu am pus la amandoua portierele pe fata si acum si daca dau muzica tare si daca sunt trepidatii nu se mai aude nimic.

Comment

greierasi in bord nu au cum sa fie pentru ca bordul este prins in surupuri nu in braduti. totusi exista ceva ce scoate un zgomot la vibrati sau la caldura - cablajul perincipal care se afla in bord are ca la supermarchet o eticheta cu cod de bare si cifre multe pe el , este dintr-un plastic de fapt o eticheta autocolanta chestia aia scoate un zgomot oribil . sfat - rupeti dracia aia pentru ca aia de la servis stiu cablajul si fara eticheta . nenorocirea aia cand scartie,cand nu scartie te scoate din minti

Comment

Acum 4 zile cand ma duceam la tara si`a facut aparitia un "greieras" in bord in zona radio-cd`ului e foarte enervant dar in 2,3 km am scapat si nu a mai aparut. Am facut 200 d km de atunci. Sper sa nu mai apara pt ca este f enervant cum a spus si Milea Vladimir nu este normal sa apara asa ceva la o masina noua dar oricat ar fi de inventiv romanu` nu a gasit nici o solutie??

Comment

Te rog frumos tataieb12 sa imi spui mai exact unde se afla acea "eticheta" ca poate aia e rezolvarea.Multumesc frumos!!!

Comment

Vladimir, zi-mi te rog "tija din portiera" care este mai exact? ca am si eu problema asta in partea dreapta-fata, credeam ca e de la boxa.

Tataieb12 cum gasim eticheta aia mirifica sa o indepartam ?

E pacat ca au aparut zgomotele astea, nu ma asteptam sa apara asa repede. Am masina din septembrie si cred ca mi-au aparut greierasii in primele 2 luni. Cat a fost frig peste iarna nu am mai auzit nimic, acum cu venirea caldurii se aud iar in bord si mai nou in usa dreapta fata.

Comment

Eu m-am dus la reprezentanta in Buzau si le-am spus ca daca dau muzica mai tare vibreaza si mi-au dat fata din plastic de pe usa si este o tija din fier si aia vibreaza si se aude urat si se transmite si la celelalte usi plus ca nu strang bine suruburile si mai era ceva din fier care vibra(au strans un surubel},mi-au pus bureti{se lipesc de partea de fier a usii} si acum tija daca e atinge buretele,eu am pe usile din fata bureti,trebuie cu grija umblat la plasticul de pe usi ca e material dur si daca tragi se poate rupe, se prinde cu cleme,acum nu mai am probleme.Am postat acest lucru la "tremura usile".

tataieb12-vrem sa stim si noi unde este acea {eticheta} ca in momentul in care o sa apara acel "greieras" sa remediem problema?Multi din cate vad au asemenea "greieras" si asteapta un raspuns!!!
                            Last edited by Milea Vladimir; 7 April 2009, 10:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Ceva de genu dar mult mai in detaliu s-a facut si pe Logan Club cu Tutorial izolare fonica usi Logan

Comment

la mine se aude sa zic aproape de stergatoare si parca se transmite si spre aeratorul din dreapta nu se aude mereu dar la vibratii,trepidatiile drumului.In zona stergatoarelor se aude, mai bine se aude cred la stergatorul din dreapta,as zice ca se aude de afara zgomotul dar nu e din interior in zona unde sunt pozitionate stergatoarele.Astept de la tataie12 un raspuns sa vad daca de acolo e zgomotul sau nu sa vad ce e de facut

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google