Originally posted by brutal
View Post
ca fapt divers, ambele masini au aceleasi punti. poate difera taria arcurilor, sandero am impresia (repet, am impresia, nu e un fapt confirmat) ca e o idee mai "barca" decat loganul. in rest, datele tehnice "lucreaza" in defavoarea lui sandero. eu sunt convins ca masinile sunt amandoua la fel de (in)stabile, la fel de (ne)sprintene, dar ca parerile sunt cat se poate de subiective
O pot spune la nesfarsit dar daca este necesar ma repet...NU exista diferente in logan si sandero cu exceptie caroseriei si a capacelor. Cu cei 9000 de euro iei un BMW care ajunge in service cu mult timp dupa sandero sau logan. Am prieteni care am tot felul de modele de BMW, AUDI( de vreo 4 ani, SH) si inca nu au vazut mecanicul decat la schimb de ulei si filtre.
in sfarsit vine unu cu o chestie tehnica si-o pune pe forum si se leaga altu de caiula, altu ca sh-ul e mai bun...pt aia care-si cumpara masinile prin credit, sh-ul cu credit pe termen lung e cea mai proasta varianta. dar hai sa revenim la topic, domnilor...

ce schimbare de punct de vedere...desi cam asa-i, cin situatii de criza nu-i loc de fite. pe de alta parte, un bmw de 50000km nu are de ce sa-ti ceara piese, plus ca la kilometrajul ala nu-l iei la pret de sandero. sa fim seriosi, aia e castana si-si merita banii daca o gasesti. scheiss pe el sandero, un bmw de 2 ani cu 50000km, nelovit, la banii de sandel, l-as lua cu ochii inchisi. dar ala e ca zana padurii, toti au auzit de el, dar nimeni nu l-a vazut.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment