Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Stergatoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [QUOTE=gopoman;14979]"ca idee ..tipic romanesc.. imi spune un inginer al locului "domne au la plangeri astia de la dacia pe problema asta si pe bara stabilizatoare de nu se poate ,acum au hotarat chipurile sa schimbe stergatoarele pe garantie celor ce fac mai mult scandal pe la VC pe la OPC ca de bara stabilizatoare....doamne fereste sa se intample un accident din aceasta cauza""
    Salut Gopoman, eu sunt unul dintre cei care cred ca i-a turbat pe cei de la VC si AMG cu problemele la directie( am prezentat pe larg la sectiunea probleme tehnice-zgomote ciudate - vreau sa cred si se pare ca lipsa barei stabilizatoare e de vina din cate am citit si eu, si s-a mai povestit - sper), cu probleme la stergator stanga si cutia de viteze.
    Poti sa ne spui mai in detaliu ce anume au spus de aceste accidente legate de bara stabilizatoare(dac aeste intradevar o problema sau a fost luata ca atare in bataie de joc)??? sau cu referire la asta, daca nu sunt prea insistent.
    Cat despre OPC si VC, asa este, cum am mai spus, haide-ti sa ii asaltam cu scrisori si plangeri, trebuie sa se rezolve pana la urma.
    Last edited by Daniel Dinutoiu; 9 November 2009, 21:48.

Comment

• cum ati facut voi? eu am vb la VC si le-am spus ca am aceeasi probleme la bratul stergatorului ca toata lumea, dar au zis ca nu schimba nimic. oficial nu e nimic in neregula. daca am vreo problema sa ma duc la service sa faca aia constatare si daca ei nu schimba , abia atunci sa le spun.
      am fost la service la dacia si au zis ca nu schimba nimic la stergatoare, ca n-au nimic oficial de la dacia. sa vb cu ei(vc)
      asa ca acum dau mail la VC, ca la tel avea tipa aia un sictir in voce...ca mai avea putin si zicea ca nu vad eu bine.
      apropo, am vazut in curtea dealer-ului si alte modele sandel, cu stergatoare ca ale mele. faza e ca la unul atingea si dreptul.
      ca pont de la mecanit (neoficial ;) )cica se poate remedia atigerea asta daca schimbi capetele intre ele. cum rezolva asta problema? nu stiu

Comment

• draga Daniel Dinutoiu eu am dat citat din ce a spus respectivul inginer si sincer nu am intrat in detalii .insa din cele citite in posturile de la "vocea clientului" am inteles ca nu se pune problema de siguranta in circulatie vis a vis de bara stabilizatoare ...acum ...nu stiu ce sa zic .oricum omul (inginerul) cred ca a spus asta la caterinca ..cu alte cuvinte sunt satui de atatea reclamatii vis a vis de bratele stergatoarelor si bara stabilizatoare ...deci nu au fost pana acum accidente din aceasta cauza trag eu concluzia din analiza pe text dar nici roz nu e ...
        Pt Oliseh imi cer scuze ... este vorba de bratul de la sofer dar ma luase flama ca .... cel putin asa am vazut eu pe comanda mecanicului 2 repere
        Mother Theresa : Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti

Comment

• Revin cu informații. Am scos mașina din service.A fost remediata capota motor( e ok deocamdată, ba am văzut ca probabil din exces de zel, poate asa trebuia , au remediat și niște zgârieturi foarte fine)au schimbat bratul ștergător cu unul nou model stepway sau kiss cum vreți sa/l denumiți.Căpăcelul pentru protecția șurubului nu îl aveau pe stoc și când va veni voi primi o veste de la ei.interesanta a fost si discutia avuta cu cei din service respectiv scrisoarea primita acasa din partea OPC-ului care se pare ca studiaseră cu adevărat problema și impusese dealerului sa rezolve cazul. În încheierea scrisorii se specifica ca o informare in acest sens se va trimite către OPC Argeș pentru remedierea problemei la producător. Cam târziu zic eu, căci Dacia nu mai scoate Sandero cu modelul vechi de brate.
          Sandero Laureat 1.4 MPI

Comment

• Am masina din octombrie 2008. Prima data n-am prea observat probleme la stergatoare. Dar cu timpul ba scartaia, ba nu stergea bine parbrizul. Pana la urma am cumparat cu vreo 2 saptamani in urma doua stergatoare cu grafit de la Carrefour. Marca Alca, productie germana. La sofer am pus de 22" si la pasager de 21". Am impresia ca mai mare nu prea ar merge. L-am testat de cateva ori pe ploaie. Concluzia: sunt mult mai bune decat cele din fabrica. Nu scartaie, sterg perfect, sterg o suprafata mai mare (cred ca cele originale erau doua de 19"). Si n-au costat decat 10.5 RON bucata. Clar, o afacere buna
            Andras
            http://bda-train-blog.blogspot.com/

Comment

• am pus la sofer de 24" si la pasager 20" - respectiv 60 si 50

cu 60 de cm la sofer se elimina mult din triunghiul de pe parbriz lasat de stergatoare
              Last edited by danm079; 23 November 2009, 16:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• brat stergator dreapta

Am observat ca bratul de la stergatorul de pe partea dreapta, cand este ridicat, loveste in capota.Deja este zgariata vopseaua in zona respectiva . Defect de proiectare ?

Comment

• Depinde cum e reglat. La mine nu loveste, dar cu el ridicat, mai ramane doar cca 1 milimetru pana la capota.

Comment

• Buna am fost la service cu o alta problema intr-un alt post am sa comentez scurt, dar au analizat problema mea cu stergatoare. Au vazut ca atinge bratul stang capota, desteptii au schimbat cele doua braturi. Acuma atinge bratul drept capota, ma rog sa fie simetric cojirea de pe capota.

Comment

• si la mine raman cam 2 mm pana la capota

Comment

• credeti ca montarea unor stergatoare mai luni influenteaza durata de viata a motoraselor?(cu stergatoare stok cursa stergatoarelor se realizeaza in x interval de timp iar cu stergatoare mai lungi se realizeaza in x+y interval de timp).astept pareri.
                        -fara-

Comment

• Presupun ca este un efort in plus,fiind mai mare suprafata de sters.Dar nu cred sa fie semnificativ.Iar frecarea pe suprafata mai mare nu cred sa incetineasca sau sa suprasolicite exagerat motorasul.Eu unul nu mi-as face griji.Sau incetineste motorasul sesizabil? Eu am cele stock,deci nu stiu.

Comment

• Gata am revenit . problema cu bratul stergatorului a fost rezolvata azi .adica la 2 saptamani de cand am fost chemat in service cu masina pentru constatare . ideea este ca totul a durat fix 5 minute cu toate hartogariile si cu montajul .bratul este asa cum au mai spus si colegii cel de stepway .Sfatul meu este sa insistam in toate problemele pe care nu le putem rezolva cu cei din services direct la VC sau OPC
                            multa bafta
                            Mother Theresa : Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti

Comment

• Stergatoare

Vineri mi-au fost schimbate si mie ambele brate la stergatoare.De asemeni mi-a fost retusata capota si apoi a fost lacuita din nou.Cu tot cu statul in cuptor, a durat cam 3 ore.Sa nu uit ca bonus am observat ca mi-au schimbat si guma la stergator, in partea stanga, aceiasi marca dar cu grafit.Uimirea mea cea mare a fost ca am luat masina spalata, inclusiv motorul era luna.Se pare ca o adresa la OPC face minuni.Concluzia luptati pentru drepturile voastre de cumparator si nu va lasati calcati in picioare pe banii vostri.
                              Last edited by Sorin-Andrei; 25 November 2009, 16:41.

Comment

• Originally posted by sanderizer View Post
                                Presupun ca este un efort in plus,fiind mai mare suprafata de sters.Dar nu cred sa fie semnificativ.Iar frecarea pe suprafata mai mare nu cred sa incetineasca sau sa suprasolicite exagerat motorasul.Eu unul nu mi-as face griji.Sau incetineste motorasul sesizabil? Eu am cele stock,deci nu stiu.
                                Revenind la aceasta postare,am schimbat si eu astazi stergatoarele cu unele flexibile no-name,de 24" respectiv 21.5".Alta viata! Nu merge cu nimic mai greu,in schimb e silentios si sterge ca lumea.Nu mai zic de V-ul micsorat. Si m-a costat doar 18 lei...

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google