Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Stergatoare

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Asta cu benzinariile: eu nu las pe nimeni nici macar sa-mi alimenteze masina, dar'mite sa spele parbrizul...
    Intrebare: cati dintre cei care si-au julit capota de la stergator au facut reclamatie la VC si apoi la OPC ?
    Eu daca cumva voi avea problema asta, exact ce am scris mai sus voi face.

    Comment


    • #77
      mai bunicuto tu crezi ca eu nu am avut grije? esti norocos ca nu ai patit-o inca. am vazut din prima ora de cind am luat masina problema. is foarte tipicar. a doua zi am fost in showroom si masinile erau toate zgiriate. mie in pompa a aparut ala sa faca "treaba" cind eu eram la casa. asa ca ..se intimpla cind e sa o patesti... cu VC si eu is de acord si mai ales pe alta faza is foarte pornit la ei. lamelele se pot schimba si pune mai lungi. am vazut ca s-a discutat pe forum. si pe mine ma enerveaza ca nu sterg pina sus si la mijlocul parbrizului ramine "V" ala. bafta!

      Comment


      • #78
        Printre cei care au patit faza cu stergatoarele sa le ia vopseaua de pe capota, a sunat cineva la VC sau la OPC si daca da care ar fi raspunsul sau ce sa rezolvat . Probabil cei de la VC au un raspuns standard .

        Comment


        • #79
          e eroare din fabrica. probabil ca la un facelift o sa ii decupeze capota sa nu mai atinga. dar deocamdata nu ai ce sa ii faci. matrita e facuta prost.
          -fara-

          Comment


          • #80
            sa va spun ceva! azi am fost la un vecin care si-a luat masina cu 2 luni dupa mine! mare surpriza! stergatoarele lui is altfel si au talpa la brat mai mare si nu ating in capota! AVIZ AMATORILOR. se pare ca baietii au luat in vedere un aspect. bafta!

            Comment


            • #81
              ...deci cand ti-ai luat masina...ca sa-mi dau seama care-i perioada...
              masina mea a fost fabricata pe undeva pe la sfarsitul lui mai 2009, si problema nu stergatoarele exista, adica nu am marit talpa bratului.

              Comment


              • #82
                eu in mai 2009 am ridicat-o. in 7 mai. eu am brate cu talpa mica care se rabateaza mai jos si dau in capota. el are talpa mai lunga si rabateaza la 2 cm mai sus ca la logan. cam asta e. o sa ma duc sa le schimb si eu. in plus am descoperit ca el are si garnitura la arcuri la talere (ca aia ma doare ... pe mine mai tare) noah! dati nota si voi la baietii de la dacia. acuma am mai multe motive sa ma duc la service. masina lui e 1,4 laureate ca a mea si a luat-o acuma in iulie!! nu stiu exact data. are 400 km cu ea.

                Comment


                • #83
                  Aha, pai daca prietenul tau a luat masina in iulie, si zici ca are garnituri de cauciuc la talere da telefon la VC si fa scandal. Bine ca mi-ai spus ca are acele garnituri la talere, sa nu dea domnu' sa-mi scartaie si mie ca vor da de dracu...de mine nu scapa cu una cu doua.

                  Comment


                  • #84
                    da mai! am scris iara la astia la VC! ar fi profi sa schimbe la toti cei care reclama.daca nu raspund o sa sun. sa vedem! cert e ca masina aia are! totusi e bine ca ceva s-a pus in plus si la masinile astea mai noi s-a luat ceva in considerare. problemele nu is mari dar is deranjante. (unele) .o sa pun pe forum ce am primit raspuns.acuma nu ma agit ca plec de luni in concediu 2 sapt si nu vreau programare urgenta. bafta!

                    Comment


                    • #85
                      revin...dupa 2 sapt de concediu! am fost sunat de la VC (amabili de altfel dar tanti era cam habarnista..cica au foarte multe plingeri). de scris nu mi-au scris. mi-au spus ca trebuie sa merg la sefu' de garantii sa imi fac programare si ala o sa vada ce e cu masina. voi mai posta dupa ce fac inspectia. am de reclamat stergatoarele si zgomot ansamblu fata + problema cu montarea barii stabilizatoare. mai postez dupa ce imi fac inspectia. bafta tuturor.

                      Comment


                      • #86
                        Precis ca a fost facut un thread dar am o intrebare.
                        Ce dracu sa fac stergatorul la capota a sters jos vopseaua, acesta este o problema din fabricatie. As dori sa aflu daca voi ati patit asa ceva? Precis ca in spalatorie au ridicat la maxim si a atins capota. Sper ca nu o sa am probleme.
                        Mersi inainte.

                        Comment


                        • #87
                          Asa e la toate sandelurile si nu o sa ai nici o problema la revizie.

                          Comment


                          • #88
                            Daca o sa va uitati la bratele stergatoarelor la Sandero Stepway, o sa vedeti ca au rezolvat problema, sunt mai lungi si nu mai ating deloc capota. Ar trebui sa facem gura la VC si sa schimbe la toate Sandero bratele stergatoarelor.

                            Comment


                            • #89
                              Ok haideti sa facem, sa scriem. Nu cred ca va avea rezultat.

                              Comment


                              • #90
                                poate ca daca insistam mai multi se face o regula si le schimba cu astea de tip nou cum is la masinile fabricate din iulie 2009. e nasol si daca remediezi sa vina iara careva mai zelos sa ridice bratul si sa se zgirie la loc.oricum prima zgirietura e cea mai nasoala. la mine a fost asta cu stergatorul. acuma cred ca am o gramada dar nu le mai bag in seama.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google