Adevarul este ca din poze se vede ca ar fi o imbunatatire.
Sa vezi acuma cum o sa ne inghesuim pe poarta fabricii DACIA sa ne procuram bratele.
Eu as fi dispus si sa platesc o suma modica sa le am decat sa-mi va tabla cojita
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Stergatoare
Collapse
X
-
Daca e masina ta nu stiu.Oricum am pus poza pe situl frantuzesc si ei au dat raspunsul. Deci a fost pentru o cauza nobila.Si in plus am recunoscut ca nu e facuta de mine poza , asa ca sa nu ceri copyrigt.
Leave a comment:
-
Uite ca se poate! Am postat nemultumirea mea pe un forum frantuzesc si imediat am primit raspunsul de la cineva din Olanda care imi arata cum au rezolvat problema bratelor.Din pacate eu nu stiu olandeza si nu imi dau seama cine a schimbat bratele, dacia sau dealerul auto din Olanda insa cert este ca problema la ei s-a rezolvat. Trebuie sa ne unim sa cerem si noi rezolvarea problemei.
http://www.daciamodellen.nl/ Se pare ca sunt bratele de la Stepway.Last edited by sv03tbh; 23 October 2009, 18:12.
Leave a comment:
-
In legatura cu bratul stergatorului din stanga, cine mai are probleme, rog sa trimita email catre Vocea clientului. Detalii gaseste in topicul "Vocea clientului" acolo unde va rog sa postati si raspunsurile lor.
Alte comentarii despre stergatoare le putem face in acest topic.Multumesc celor care ma sustin si si-au exprimat off-ul printr-un mail la Vocea Clientului.
Leave a comment:
-
exact din alea am luat si eu .identice,aceeasi locatie dar de 20" cred ca cele de 21" ar fi ok sau 22" .o sa le testez weekendul acesta .sa vedem cat or rezista
Leave a comment:
-
am gasit solutia la stergatoare!
frati sanderisti, problema cu scartaitul stergatoarelor o aveam si eu. dar mi-am cumparat din supermarket doua stergatoare din acelea mai aerodinamice care cica apasa mai bine la viteza mai mare. e altceva. nu mi-a venit sa cred ce efect au. zero zgomot. si sterg perfect.
si nu-s din alea scumpe costa 9,99 ron bucata
marca top fit (no name)
eu am luat de 19'am masurat aiurea
recomand 22. ca mi le schimb si eu cand mai ajung la lujerului ;)
cand pot o sa va pun si o poza.
dar chiar merita!
Leave a comment:
-
mda...eu tocmai acu am venit de afara..le-am schimbat cu unele din cora 9.99 bucata ..cat or tine..
Leave a comment:
-
Si la mine fac chiar daca afara ploua si parbrizul e plin de apa, pana nu dau 2 jeturi cu lichid de spalare pentru parbriz nu se opreste din scartait
Leave a comment:
-
stai flexat! am un coleg la care si-a luat acum un Pajero nou. masina de zeci de mii de euro si ii scirtiie din prima zi stergatoarele. ce zicea Goan mai sus se adevereste si la case mult mult mai mari. la mine am observat ca acum cind a dat frigul fac urit, dar inca nu e asa rau.
Leave a comment:
-
Pai ok, inteleg ca ar fi consumabile, dar totusi...e putin absurd ca dupa doar 4 luni sa scartaie.
ps. eu folosesc solutie de parbriz MaxCar...o iau din Kaufland, acuma ce sa zic...nu e din aia scumpa cu degresare.
Am vazut si solutii la 3L cu 300 mii, probabil ca alea au degresant in ele, dar frate, nu dau 300 mii pe 3L, mai bine dau 300 mii si schimb din 6 in 6 luni stergatoarele.
Leave a comment:
-
Nu cred ca se schimba pe garantie.
Din cate stiu eu se incadreaza la consumabile, deci au sa spuna ca daca scartie inseamna ca s-au uzat si ca trebuie sa iei altele noi.
Apropo de scartit am inteles ca un rol foarte important il are si spalarea cu spuma activa care degreseaza si lamele stergatoarelor si parbrizul. Intrebarea mea este cu ce solutie s-ar putea da pe parbriz sau pe lamele ca stergerea sa fie linia.
Leave a comment:
Leave a comment: