Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Gpl

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Salut

  Inca nu sunt f decis cu Gpl-ul insa ma gandesc serios. De ce? Ptr ca daca tot am luat masina vreau sa merg cu ea. La cat bag bani acum in benzina cred ca in jumate de an amortizez costul. Ma gandesc sa ii pun in toamna..daca ma decid. Si daca ma decid o sa ii pun chiar daca iese din garantie. Nu vreau sa imi bat capul cu garantia..merg pe principiul ca e masina noua si ( sper ca ) nu se strica in 2 ani. Problema mea e vesnica intrebare la care nu am inca raspuns:
  - pana la urma, instalatiile astea moderne de gaz strica in timp motoru? ( am citit zeci de comentarii dar va intreb si pe voi)
  - e vreo problema cu gpl-ul la motor turbo?

  p.s. by the way, a mai scazut consumul. acum mixt e undeva de 7%. Am 2400 km cu ea de pe 7 martie. Va multumesc.

  Comment


  • #32
   @ndcg

   Mai asteapta putin cu gpl-ul pe turbo. Sunt ceva zvonuri ca cei de la Mioveni ar pune pe 0,9 tce, dar trebuie vazuta solutia aleasa.

   Comment


   • #33
    ndcg tot nu am vazut poze cu masinuta tip 2........

    Comment


    • #34
     Pozele sambata. Hai mai spuneti-mi si mie daca stie cineva cum e cu gpl. AM citit mult dar tot nu m-am dumirit daca strica motorul sau nu. Eu vreau sa ii pun din toamna...e adevarat s-a stabilizat consumul, acum imi ia un 6,5 mixt. 5,5 in afara si 7 si un pic in oras. Insa avand in vedere ca merg cu ea, nu am luat-o ca masina de duminica, economia pe gpl ar fi substantiala.
     Facusem un calcul, la cat merg eu ma duce cam la 6500 ROn benzina pe an. Mi se pare mult. verisoara-mea din paris da 4000 euro pe an la benzina pe un peugeot 308. Nu stiu ce preturi sunt acolo dar m-am crucit. SUnt genul care vreau sa am cat mai mult cu cat mai putini bani si ma gandeam ca o economie de 6-700 euro la carburant pe an nu e de neglijat mai ales daca vrei sa fii corect ( in meseria mea).

     Comment


     • #35
      Cam asa consuma si masina mea.

      Comment


      • #36
       am montat STAG 4 PLUS
       Rezervor toroidal exterior 50 litri
       Rampa injectie Valtek
       aprox. 2500km fara probleme       38l - 400KM 9.5 l/100 - AC 100% - mixt (Bucuresti)
       49l - 580KM 8.4 l/100 - AC 90% - afara (autostrada 120-130 in bord)
       Last edited by Dhampir; 28th May 2013, 14:17.

       Comment


       • #37
        Am inteles ca la astea pe GPL optional, contracost, se poate monta o iesire cu mufa pentru camping, se poate monta aragazul la campare. ...glumeam

        Comment

        Working...
        X
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
        Politica de Securitate Google