Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Consum Sandero 1.2 16V 75 CP

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Consum Sandero 1.2 16V 75 CP

  Am deschis acest Thread pentru ca sa putem discuta despre consumul la motorizarea de 1.2 16V 75 CP

 • #2
  Asa cum am spus aici: http://www.clubsandero.ro/help_wante...3489#post13489 , consum mediu de 5.6 in 2500 km

  Comment


  • #3
   Mi se pare un consum destul de bun mai ales in conditiile descrise de tine.

   Comment


   • #4
    Consum 1,2 16v

    Am fost zilele astea la mare. La Medgidia am gresit drumul si am luat-o pe un drum cam nasol (adica prost rau, mers cu 10-20 km/h). La intoarcere am mers pe drumul vechi pana la Drajna unde am intrat iar pe autostrada(am dat pe la tara). Cam 90% din drum am mers cu aerul pornit iar cand am ajuns acasa, 6 litrii la suta.Eu cred ca e bun consumul tinand cont ca n-am facut decat vreo 9 sute si ceva pana acum si eu o cam barai o parai ca n-am mai condus decand am terminat scoala.

    Comment


    • #5
     Revin cu un consum cam ciudat, adica am fost la tara(cam 100 de km pe A2, mers 90-110)==> consum 6 pe CB. Am resetat inainte sa intru pe A2 si am verificat chiar la iesire de pe A2, ma gandeam ca o sa scot sub 6 la viteza asta, mentionez ca din cand in cand am ajuns la 120Km/h.Cand am ajuns acasa am verifica iar CB-ul, 6,4 in aproximativ 300 km A2 si drum intins, nu oras(adica nesemnificativ)

     Comment


     • #6
      Adi, da-l dreaq de consum...si eu pana la 3000 km am circulat putin subturat, mergeam la consum, dar de ceva vreme nu mai mai intereseaza deloc consumul, ii dau blana, nu mai schimb pe la 2500 - 2700 ture decat in tr 1 si poate 2, dar de la a 3-a in sus, ii dau doar peste 3500 ture.

      Comment


      • #7
       Salutare!La inceput si eu schimbam la 2500-2700 ture, dar acum schimb peste 3000 ture,nu ma intereseaza prea mult consumul , ma bucur ca merge bine.

       Comment


       • #8
        Nu-i vorba ca imi consuma mult, dar pe site la date tehnice da 4,9 si mie mi-a iesit 6. Ori nu viteza asta e buna pentru consum minim, ori nu indica bine CB-ul, parerea mea.Astept si altele.

        Comment


        • #9
         Care a fost media de viteza cu care ai mers?

         Comment


         • #10
          Originally posted by doar_adi View Post
          Revin cu un consum cam ciudat, adica am fost la tara(cam 100 de km pe A2, mers 90-110)==> consum 6 pe CB. Am resetat inainte sa intru pe A2 si am verificat chiar la iesire de pe A2, ma gandeam ca o sa scot sub 6 la viteza asta, mentionez ca din cand in cand am ajuns la 120Km/h.Cand am ajuns acasa am verifica iar CB-ul, 6,4 in aproximativ 300 km A2 si drum intins, nu oras(adica nesemnificativ)

          mda...si eu zic ca e un consum ciudat...dar depinde de cum ai mers. Daca resetez la intrarea pe autostrada si apoi merg constant in 90-110 in tr.V....la motor de 1.6 scot consumul asta.

          depinde f. mult cum ai mers intre 90 si 110. Daca ai dat blana la 90 sa ajungi in 110 si apoi ai ridicat piciorul...e un consum ok. Daca diferentele intre 90 si 110 s-au facut lin....imi pare un consum ciudat.

          Bafta!
          Bafta!

          Comment


          • #11
           Am incercat iar sa verific cat mananca, si ce sa vezi 4,9
           Dar n-a trecut de 90 la ora(mi s-a parut o vesnicie drumul).

           Comment


           • #12
            Am si eu o intrebare pentru toata lumea, nu numai pentru cei cu motor de 1,2.
            Consumul care il dati aici este cel indicat de CB sau este calculat de fiecare in parte?
            Intreb pentru ca am vazut consumuri mai mici cu pana la 1l la suta de km(chiar peste) fata de ce da producatorul.

            Comment


            • #13
             Adi, pai pentru 1.4-le meu, parca in oras e dat consum de 9,4 pe site-ul dacia, dar mie niciodata nu mi-a sarit de 8% (acum e la 7,4% am resetat computerul si am facut cam 80 km 90% prin oras), doar iarna am consum de 9.3 - 9.5 (dar atunci sunt afara -10 - 15 grade si circul putin..e logic sa fie mai mare)

             Comment


             • #14
              Apropos de 1,4, vad ca nu mai este pe site.
              Sa-l fi scos de la vanzare?

              Comment


              • #15
               Mda, vad ca nu mai e decat in varianta 1.4 GPL si doar pe logan. Se pare ca au renuntat la el...Oricum motorul e depasit tehnologic.

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google