Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Consum Sandero 1.2 16V 75 CP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Au renuntat la 1.4 si au mai tras de 1.6 inca odata si l-au facut Euro5
    Daca va uitati la detalii despre motorizari, acuma toate sunt Euro5

    Comment


    • #17
      Mare atentie la consum pentru cei care aveti bari deasupra.
      Am aflat cu stupoare ca diferenta este 1,5l/100km, si anume cu barile puse imi lua 7,3-7,4 iar fara 5,8-5,9.
      Cred ca daca-i mai pun si "coparseu" deasupra ma duc la 2-2,5.

      Comment


      • #18
        Eu am observat asta cand a aparut prima data Stepway si m-am uitat la Performante & Consum pe site-ul oficial:

        Sandero Vs. Stepway:

        Ciclu complet (l/100km) 6,7 7,3
        Ciclu urban (l/100km) 9,3 9,8
        Ciclu extra-urban (l/100km) 5,4 6,2

        Sursa

        Asa e, cu "coparseu" ajungi la mai mult. As fi curios cat ar fi cu "coparseu", AC si 4 persoane

        Comment


        • #19
          Eu vorbeam de barele transversale.
          Coparseu inca nu am, iar consumul se face cu 2 adulti si 2 kinderi(la mine).

          Comment


          • #20
            nu am CB .dar vreau sa stiu cat imi consuma la 110 / 120 / 140 Km/h la fiecare viteza in parte

            Comment


            • #21
              Salutare tuturor,

              haideti sa vedem :

              - Sandero 1,2/16V - 75 CP cumparat pe 07 oct. 2011. Cred ca avea cam 1 litru de benzina cand l-am luat si 6 km la bord. Am facut plinul imediat. Aseara, cand am alimentat, aveam la bord 1608 km (toti facuti in oras - cu exceptia a aprox. 124 km facuti in afara) si am bagat in total 185.14 l (bineinteles fara cei alimentati aseara). Deci 1602 km (am scazut cei 6 km) la 185.14 litri alimentati da un consum de 11,56 l/100 km. Sper ca nu gresesc eu la calcule. Cred ca este normal in regim de 17 - 27 km/h media. CB-ul nu-l prea bag in seama deoarece nu-i relevant la circulatia din Bucuresti la ore de varf (seara si dim.-aproape bara la bara). Dealtfel, si el saracul oscileaza la consum intre 8.3 si 11.5 chiar peste 12 functie de viteza medie. Bineinteles ca altfel stau lucrurile la distante mari si viteze constante de 90-120 km/h.Oricum performantele si parametri se ating dupa 3.000 km parcursi.

              Revin la calculul meu. Mi-am dat seama ca nu prea se potriveste, desi nu stiu unde am gresit. Poate-mi spune cineva. Luat secvential, adica km parcursi la fiecare noua alimentare (am notat tot ca un paranoic) da alte rezultate ale consumului si anume : alim. 42,42 l la 522 km parcursi = 8,3 l/100 km (cand am facut cei 124 km in afara) ; 30,24 l la 327 km = 9,25 l/100 km ; 33,03 l la 345 km = 9,57 l/100 km, etc. Cred sa sunt mai aproape de realitate, dar tot neconcludent pt. a reprezenta un consum real - deocamdata.
              Last edited by catasilvgram; 29 December 2011, 22:48. Reason: Automerged Doublepost
              Smile, 1.2/16V

              Comment


              • #22
                Hai sa va zic una tare, am fost azi pana la Predeal si la intoarcere am resetat CB-ul.
                Ce sa vezi? La un momentdat aveam consum de 4,6... nici mie nu imi venea sa cred, consum care l-am mai verificat pe drum si a mai crescut 4,7; 4,9; per total am scos 5,2 pana acasa(Bucuresti sectorul 4). Sa fie adevarat consumul asta? Mie imi spusese un coleg care are are un Logan 1,2 ca ar fi scos si un consum de 4,3 dar nu prea l-am crezut(consum calculat de el pt. ca nu are CB).
                Mentionez ca am fost doar eu in masina, fara bagaje, si am mers cat-de-cat legal, adica nu am depasit cu mai mult de 10-15 km viteza legala.

                Comment


                • #23
                  Am mai auzit de consumuri sub 5l la 1.2 16v, chiar sunt si cateva filmulete pe youtube...Totusi bun consum, personal n-am scazut niciodata sub 5,0 l/100km dar CB-ul nu-l resetez numai la drumuri lungi cu masina incarcata la maxim...
                  Cu 5 persoane + bagaje, A/C pornit si o distanta de aprox. 300 km, atat urban, cat si extra-urban, mers la relanti, am scos exact 5,5 l/100km si 16,6 l benzina consumata, asta la 1 Mai 2012, pe ruta Pecica(jud. Arad)- Melykut(Ungaria) si retur-150km dus si 150km intors.
                  Uite un filmulet in care apare si 4,5l/100km, dar este vorba de motor Euro4 : http://www.youtube.com/watch?v=gevdd...eature=related , mai sunt si altele...

                  Comment


                  • #24
                    Marea mea nedumerire este daca arata CB-ul consumul real, pentru ca eu am mai verificat, mai demult, consumul in aproape aceleasi conditii(doar eu in masina fara bagaje si ... mers pe A2; nu localitate, suta/ora, localitate , suta/ora) si sub 4,9/100km nu a vrut.

                    Comment


                    • #25
                      M-am enervat completand formularul de subscriere de nici nu mai stiu ce-am vrut sa zic. recomandare admin - simplifica un pic ca era cat pe ce sa renunt. am completat la "stii sa scrii" de mi-a venit acru

                      am cumparat un 1.2 de cateva zile, ma declar multumit, imi place. Ca si consum, dupa ce l-am cumparat am facut vre-o 30km in oras, caldura mare, ac, circulatie greoaie,....cb imi arata 12. M-am speriat putin, am visat numai consumuri noaptea, a 2a zi am umblat toata ziua numai ca sa ajung la 100km sa fac o medie "la pompa"
                      Modul de calcul a fost urmatorul: am bagat de 50lei, (9l) cand s-a aprins becul, beculetz care s-a aprins din nou dupa 120km, din care 80 in oras, 40 pe afara, si ac pornit cam 60%. 9 l la 120km in conditiile astea nu-i rau.. iasa cam 7.5l/suta. Oare e relevant calculul? Cb-ul mai jos de 9 nu a coborat

                      Comment


                      • #26
                        Consum extra urban Sandero 2, 1.2 16 V.
                        In week-end care s-a incheiat am fost pe la munte si acasa la parintii mei, astfel am un consum de 5,3 l/100 km.
                        Vineri: Magurele- CB - Ploiesti- Predeal - Rasnov - 215 km (12.2 l consumati), din care pe A3 (v=120-130 km/h, deaorece ma grabeam un pic, dupa ce am pierdut 1 h pe CB - consum instant 8-8,5l)
                        Azi Rasnov - Bran - Rucar - Câmpulung - Pitesti - Bucuresti (Eroii revolutiei) - 230 km (12.2 l consumati), pe segmentul de autostrada de 103 km - consum 6l (v= 100-120 km/h)
                        In seara asta Bucuresti - Piatra (Teleorman) - 115 km (5,7 l consum) - consum mediu 4,96 l/100 km, viteza cuprinsa intre 55 km/h - 110 km/h.
                        Am fost 2 persoane in masina cu bagaj, fara aer conditionat.
                        Attached Files

                        Comment


                        • #27
                          Da, motorul de 1.2 consuma 5,5-5,8 in medie extraurban la un condus de bun simt.

                          Comment


                          • #28
                            Am apucat sa fac 2000 km cu Sandero 1.2 si chiar este interesant consumul. Trebuie sa spun de la inceput ca am multi ani de condus in spate dar masinuta asta se comporta ciudat. La mers lin cere treapta superioara de viteza cu turatie mica si mi-au iesit consumuri de 4,2 pe drum intins duminica in Moldova 250 km, 5,2 pe caldura si drum destul de aglomerat plus AC, 7,5-8 in Bucuresti pe cel mai nenorocit trafic. Per total, un spectaculos 5,7 la suta in 2000 km in toate variantele posibile de incarcare dar numai cu vreo 10 demaraje tari. Referitor la demaraje, la incarcare doua persoane sare frumos dar trebuie retinut ca ii trebuie turatii neobisnuit de mari pentru cei conservatori. Este foarte tare cresterea brusca de turatie si accelerare pe la 3500-4000 de ture. Oricum, viteza a doua e de baza pentru zvacnire in trafic iar a treia e super afara. Viteza a patra chiar nu prea m-a multumit dar nu e bai, dat fiind ca rar depasesc 100 km/h la noi.

                            Comment


                            • #29
                              Da, ca sa depasesti ceva trebuie acceleratii la turatii mari de peste 4000 , masina face ca un WRC, oamenii intorc capul pe strada dupa tine speriati. :-)

                              Am avut pe vremuri (si) Oltcit sunt obisnuit.

                              Comment


                              • #30
                                Nu ies din topic intreband cat scrie ca trebuie presiunea in pneuri, dat fiind ca influenteaza si consumul. Am cautat pe usa soferului si pe toti stalpii masinii de mi s-au impaienjenit ochii. Am luat-o cu 2.2 fata si 2.0 spate dar pare pe dos, dupa simturile mele.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google