Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Help wanted, please. Am banii nu stiu ce sa fac ...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Help wanted, please. Am banii nu stiu ce sa fac ...

    Salutare tuturor,

    Intentionez sa imi achizitionez si eu un Sandero Laureate 1.4 MPI 75 CP din aceleasi motive pe care le enumerau si alti membri: masina noua, intretinere ieftina etc. Dincolo de spatiul interior care ma incanta, bancheta fractionabila (pt. k am 2 husky si o casuta de vacanta pe langa Campina), la test drive masina am simtit-o destul de usurica (stiu k spre asta se tinde) comparativ cu Loganul pe care am facut scoala... si asta la niste biete fisuri in asfalt.. nu cine stie ce gropi... in care ce-i drept oricum nu intentionez sa merg k ....

    Actuali posesori. Sunteti multumiti de masina? Consum.. stabilitate si tablarie indeosebi deoarece personal asta ma ingrijoreaza cel mai tare.. etc?

    Va multumesc anticipat.

  • #2
    consum:
    extraurban: la stilul meu de condus intre 5l/100(daca mi-e somn) si 8l/100(daca ma enerveaza vreunu)
    urban : intre 8l/100 (daca vreau sa admir fetitele pe strada) si 13 l/100 daca ma iau la intrecere cu vreun lamborghini<adica sa schimb la 5500>)

    stabilitate: nu se compara cu masinile de formula 1, dar e peste logan. si daca mai ai si 1 pers pe bancheta din spate poti sa-i dai cat incape.

    tablarie: sunt dezamagit ca am niste problemute cu ea. si nu stiu ce e chestia aia ros-galbuie care a aparut!!! rugina sau ceara.

    p.s. daca tragem linie, isi merita banii. si apropo...e mai grea ca loganul, cu vreo 50 de kg.
    -fara-

    Comment


    • #3
      Bine ai venit pe forum,Ioana! Ca o parere personala,in calitate de posesor de sandel de un an...:
      1. Sunt multumit de masina: raport calitate/pret poate cel mai bun,e o masina decenta - atat.
      2. Consumul e rezonabil.Primii 3000km mergi mai usor,consuma putintel mai mult decat ti-ar placea,dar va scadea. Eu,cel putin,am scos si 5,2% dar si 6,5% cand i-am dat talpa.
      3. Tablaria: e asa cum s-a mai discutat pe forum,si mai mult pe loganclub. Adica subtire,cu vopseaua eco care sare ff usor...prost la capitolul asta. Iti recomand sa iei cu vopsea metalizata.Se pastreaza mai bine,protejeaza mai bine + si aspectul.
      Sper ca ti-am fost de ajutor.Bafta!
      P.S. Cu poze despre husky te asteptam la sectiunea Cafenea/Animale...

      Comment


      • #4
        Am masina de o luna si o saptamana, am 2600 km cu ea si pot spune ca nu am ce sa-i reprosez. Consumurile sunt cam cum au spus baietii mai sus (eu am 1,6 si n-am scazut sub 6,2 extraurban ).
        Despre tablaraie...nu am ce spune dupa o luna....dar la prima vedere cu vopsea metalizata pare destul de ok....ramane sa vad in timp ce "bucurii" imi rezerva.
        Bafta!

        Comment


        • #5
          Daca iei masina, las-o naibii de vopsea metalizata, sa-ti montezi neaparat Airbag-uri laterale.
          ps. de ce vrei 1.4 si nu 1.2 ?

          Comment


          • #6
            Stiu ca sunt off topic dar ma repet...nu luati 1,2 decat daca faceti drive test cu el inainte. Are "viata" in el...dar peste 3500ture...ceea ce pt. urechile unora (ca mine) este cam mult.
            Bafta!

            Comment


            • #7
              Originally posted by ghenciu_ioana View Post
              Help wanted, please. Am banii nu stiu ce sa fac ...
              Ne-am dat dreacului, spunem că avem banii pe româneşte, dar cerem ajutor în englezeşte, că deh, e mai intelectual "dixit-ul" aşa.

              Dacă ai banu' şi nu iubeşti căldura, văd că locuieşti în Bucureşti (am tradus bine Bucharest?) şi vrei un demaraj decent atunci când foloseşti AC-ul, îţi recomand 1.6 MPI.

              Good luck la alegere!
              Mama proştilor este mereu gravidă!

              Comment


              • #8
                cam rautacios,but u do have a point

                P.S. aaa acum mi-am adus aminte "nu da quote la ultimul mesaj!" sa nu-mi dati in cap

                dai "edit" si steregi textul dintre "[q.u.o.t.e.]" si "[/q.u.o.t.e.]" si nu apare citat postul anterior
                Last edited by Seba; 28 July 2009, 13:19.

                Comment


                • #9
                  asa cum au spus si altii ia un 1.6 ( nu cumpara 1.4 sau 1.2 pentru ca nu se compara cu 1.6 niciodata ) si neaparat cate airbag se pot pune . masina este foarte -mult mai stabila decat loganu este destul de spatioasa si la interior cat si la porbagaj ( eu am bagat 4 saci cu porumb -deci incape ).eu am avut sandel si l-am vandut din motive economice dupa 7 luni si am un logan cu mai multe dotari dar mai vechi cu 5 ani dar au mai ramas si bani in buzunar daca bancile ar da iar credite avantajoase pentru oameni as vinde si maine loganu si as face iar credit pentru un sandel . nu cumpara masina albastra pentru ca nu tine la praf cumpara ceva..... nu stiu .

                  din punct de vedere tehnic : tablarie si motor , masina este noua este in garantie si trebuie sa mearga cel putin 10 ani cu cel putin 1000 km pe luna , binenteles cu reviziile si schimbat consumabilele de rigoare .
                  Last edited by tataieb12; 28 July 2009, 19:37. Reason: Automerged Doublepost

                  Comment


                  • #10
                    1.4 nu se merita: nu are bara antiruliu si are consum cam ca 1.6, iar putere ca 1.2
                    1.2 are consum f bun si umbla vorba ca se fac revizii la 2 ani
                    1.6 are bara antiruliu si 90 CP, ceea ce e destul de bine pt masina asta.

                    Comment


                    • #11
                      Ce am observat la mine este ca motorul de 1.4 are consum de 1.8 si putere ca 1.0, de unde ati mai venit domne si cu aberatiile astea, motorul de 1.4 are consum si putere de 1.4 si motorul de 1.6 consum si putere de 1.6, sunt aceleasi motoare numai ca unul putin mai mare, nicio deosebire nici in constructie si nici in alimentare.

                      Comment


                      • #12
                        1.4`u meu are bara antirului am pus si cateva poze pe forum..
                        La revizia de 1 an am vazut`o calumea

                        Comment


                        • #13
                          Si al meu are bara antirului, dar acum nu se mai pune. Si cum e vorba de achizitionarea unei masini noi, de asta am adus in discutie acest aspect.

                          Cat despre consum, mai bine cititi aici:

                          Comment


                          • #14
                            In dimineata asta vad ca nu se poate intra pe site-ul dacia dar am avut atatea discutii despre motoare incat nu vad ce ar fi de spus in plus.
                            Viteza maxima (km/h) 161 174
                            Accelerare 0 la 100 km/h (s) 13"00 11"50
                            Accelerare 0-1000 m cu start de pe loc (s) 35"00 33"60
                            Ciclu urban (l/100km) 9,6 10
                            Ciclu extra-urban (l/100km) 5,4 5,6
                            Ciclu complet (l/100km) 7,0 7,2
                            Deci diferenta de o secunda si cateva zecimi, diferenta pe care o gasim in cei 400 si 200 ml de benzina.

                            Comment


                            • #15
                              Subscriu....motorul de 1,6 ofera performante de 1,6 la costuri de 1,6 (si prin costuri ma refer nu doar la consum ci si la ceva taxe care sunt oleaca mai maricele ca la 1,4).
                              In prezent bara antiruliu si reglajul lombar la scaunul soferului nu se mai monteaza pe nici o masina Dacia infiderent de tip sau versiune.
                              Daca te stii om linistit in trafic si mai ales daca bugetul este f. limitat mergi linistit pe 1,4. (pret mai mic de achizitionare, taxe mai mici, consum mai mic....putere si demaraj mai micute)
                              Bafta!

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google