Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Help wanted, please. Am banii nu stiu ce sa fac ...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    O tâmpenie (scuze!) să comparăm merele cu perele, aşa cum bine subliniază yr-zbg şi marian66v.

    Fiecare dintre noi ne alegem mașina "ideală" în funcţie de ceea ce vrem de la ea şi, foarte important, de suma pe care ne-o propunem pentru ea, preţ de achiziţie, suportabilitatea întreţinerii etc. Restul este doar o poveste. Eu de pildă îmi doream o Toyota Yaris cu dotările şi opționalele pe care le am pe Laureate-ul actual. Imposibil, deci pentru mine, povestea Yaris, rămâne doar o poveste frumoasă.
    Mama proştilor este mereu gravidă!

    Comment


    • #17
      Hm, ma incanta noul megan 3, nu era o problema banii, numai ca nu aparuse in momentul cand m-am hotarat sa-mi cumpar masina, asa ca ma multumesc cu un metis ca sandero Nu se stie ce ne rezerva viitorul asa ca niciodata sa nu spunem niciodata

      Comment


      • #18
        ia incearca o scoda fabia , sau un hiundai accent 1.4 16v cred ca tot pe la pretul de sandel laureat ajungi +sau- .

        Comment


        • #19
          io mi-as lua doua sandero-uri, la cat de stabile sunt in comparatie cu loganul... =))
          dar mai exista si clio3, care merita fata de sandero si logan, ultimul cent din cat cere renault pt el. la 1000 de euro in plus fata de sandero ai dotari standard ce nu viseaza nici o dacia in cel mai erotic vis al uzinei de la mioveni si o motorizare sanatoasa, 1.4_16v 100CP.
          dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

          Comment


          • #20
            Skoda fabia sunt sigur ca sunt masini bune dar nu-mi plac, cam micute si cam patratoase iar de hyndai am o impresie proasta per ansamblu, nu ma incanta, poate am eu niste conceptii preconcepute. Clio 3 da, arata bine dar cam scumpa.

            Comment


            • #21
              daca ai bani multi, ia-ti noul ford fiesta.s-ar putea sa il primeasca cadou prietena mea pana pe 15 august. va spun impresiile dupa!
              -fara-

              Comment


              • #22
                vi se pare scum clio un sandero prestige costa 10050 oiro, iar clio 11100. in plus, clio ofera aer conditionat automat, airbaguri laterale si airbaguri cortina, blocarea usilor la demaraj, cheie rabatabuila, directie asistata electric, faruri follow-me-home, geamuri electrice cu impuls, oglinzi rabatabile electric, sistem de avertizare centura, isofix pt scaune de copii la locurile din spate, stergatoare la care le poti adapta viteza dupa cum ploua, nu ca la dacia, trebuie sa adaptezi ploaia dupa cat de tare ploua, proiectoare adaptive de viraj, senzor de ploaie si lumina, motor 1.4_16v 100CP. pune dotarile astea pe fiesta si ajungi sa-ti iei megane de banii aia...
                nu zic ca sandero nu e o masina de cumparat, dar pt 1000 de euro in plus...
                dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                Comment


                • #23
                  Ai perfectă dreptate, colegule Seba, numai că vezi tu, cei mai mulţi dintre noi deja nu mai avem de ales, deoarece suntem deja posesori de Sandero. Este drept că peste câţiva ani, vom avea din nou de ales, dar atunci discuţiile vor fi total altele. Va mai exista brand-ul Dacia by Renault, de pildă?
                  Mama proştilor este mereu gravidă!

                  Comment


                  • #24
                    Sa nu uitam totusi ca in absolut toate posturile in care este recomandat Sandero vom gasi expresia "pt. o masina sub 10 000 euro..."
                    Deci discutia voastra deja depaseste acest prag...si cred ca majoritatea sunt de acord ca peste 10mii ai mai multe optiuni...dar sub 10mii...ramane doar Sandero.
                    Deci cine are...are....cine n-are..i-a Sandero.
                    Bafta!

                    Comment


                    • #25
                      la 8990 oiro gasesti clio cu motor 1.2_16v, la fel ca 1.4mpi de pe logan/sandero. nu mai vorbesc de dotari, care din nou sunt peste dacia. si cu programul rabla, uite ca iese de-un clio sub 10000... dar daca intr-adevar mia aia de euro n-o ai si nici nu poti sa faci rost de ea, atunci da, alegi dacia.
                      dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                      Comment


                      • #26
                        Domne cand iti intra ceva in cap, poti spune ca are orice dotari ca tot ce ai in cap iti cumperi, gasesti in permanenta argumente si iti dai singur dreptate, numai sa iei masina care ti s-a lipit de retina.

                        Comment


                        • #27
                          cam "nu" singurul lucru care te retine iti spun eu ca sunt banii. cand preturile sunt apropiate si-ti permiti diferenta, o dai, fara sa te uiti. crezi ca eu mi-as lua dacie daca megane-ul ar fi cu doar 50 ron/luna mai scump? hai sa fim seriosi...inainte sa cumparati sandero, cati dintre voi nu s-au uitat si prin alte "curti" sa vada o masina la aprox aceeasi bani? deci nu s-a pus pata, s-a strans buzunarul. nu suntem la prima masina, multi dintre noi si cred ca n-are rost sa ne amagim cu "mi-am luat-o ca mi-a placut mai mult", desi aialalta la 1500 de euro in plus e de 3 ori mai buna. eu nu cred in povestile astea. cu cateva exceptii, dacia chiar n-are concurenta la coeficientul dotari/pret/fiabilitate, in rest, evident pretul masinii a fost decisiv in alegerea facuta.
                          daca aveam mai multi bani disponibili, multi ar fi avut clio sau chiar masini mai mari, gen golf, c4, megane...asa ca argumentul "imi place si e mai buna decat aia mai scumpa" nu sta in picioare.
                          dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                          Comment


                          • #28
                            Este adevarat conteaza si bani dar sincer chiar mi-a placut masina asta, daca clio ar fi fost mai ieftina cu 1000 de euro tot sandero mi-as fi luat. Atunci la clio i-am gasit multe defecte, spatiu pentru locurile din spate mic si jos, spatele parca era strans ca un balon, portbagajul mic, etc. Este posibil si altceva, de copil am crescut in dacie cu motor de 1.4, in tinerete tot cu dacia cu motor de 1.4 si acum spre batranete am ramas asa, cu ceva deoparte pentru dacie, cu motor de 1.4. , asa raspund si celor care intreaba de ce 1.4 . Am sustinut si inca sustin ca mai conteaza foarte mult si cat esti dispus sa cheltui pt o masina, stiut fiind faptul ca este o investitie proasta, deja dupa un an isi pierde mult din valoare.

                            Comment


                            • #29
                              pai primele "defecte" ce i le-ai gasit lui clio nu cumva se pot imputa si sandero-ului? esti clar pornit pe dacia, fan irecuperabil si adevarul e ca dacia nu mai e o masina proasta, n-as putea sa zic ca ai facut o alegere proasta cand ai luat sandero. o masina simpla si relativ fiabila, relativ sigura, la un pret decent pt ceea ce ofera.
                              dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                              Comment


                              • #30
                                Ai perfecta dreptate in totalitate.

                                Asa ca dmna ghenciu_ioana daca Seba spune asa ceva despre sandero trebuie musai sa o cumparati, nu in fiecare zi avem privilegiul sa-l auzim pe Seba laudand vreo masina
                                Last edited by marian66v; 3 August 2009, 15:45. Reason: Automerged Doublepost

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google