Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

[VAND]Diverse,preturi mici

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si butoanele de pe noul sandero sunt ca cele de pe lodgy deci merg fara probleme.

Comment

Originally posted by bogdan_cj View Post
      Si pe mine ma intereseaza butoanele de la clima.
      Stai la coada

Comment

Pai stau, nu e nici o graba.

Comment

Butoanele astea 3 chiar se scot simplu prin tragere sau mai au si o siguranta/surubel ceva?

E ca la aragaz? :-)

Comment

Daca nu uit voi incerca eu sa vad daca se trag ca la aragaz

Daca nu uiti - incearca si tu la tine.

Comment

eu am vazut un sandero nou weekendul trecut. e mai urat din fata.nush de ce dar mai ales cand are farurile aprinse si aici ma refer la DRL (nu faza de intalnire) pare mic rau.nu am vazut-o din spate. era in spatele meu in trafic. in schimb din poze imi place mult de tot interiorul.
              -fara-

Comment

Originally posted by Spanu View Post
                eu am vazut un sandero nou weekendul trecut. e mai urat din fata.nush de ce dar mai ales cand are farurile aprinse si aici ma refer la DRL (nu faza de intalnire) pare mic rau.nu am vazut-o din spate. era in spatele meu in trafic. in schimb din poze imi place mult de tot interiorul.
                Mie nu-mi place botul la Sandero nou. Cel de acuma este mai elegant si e diferit de Logan. Spatele s-ar putea sa fie mai frumos la Sandero nou, depinde de gust, stopurile sunt de Polo in rest nu sunt mari schimbari. Din profil e cam la fel, clantele mai urate insa.

Da, bordul e mai frumos, insa peste tot sunt poze cu navigatia, oare fara cum arata? Volanul imi place in mod special.

Marele castig este dotarea standard (sau ieftina) cu ESP si airbaguri laterale.

Comment

Oricaum, noi conducem masina din interior, din exterior dupa mine n-are decat sa fie si mai uratica atata timp cat interiorul e ok.

Comment

Maciulie piele Prestige...60lei
                    Maciulie plastic Prestige...40lei
                    Plafoniere cu 3 becuri(mufa si''tablita'' inclusa)....35lei
                    Relee 20 A....7lei

Set 4 obturatoare praf...20lei

Cheie+4 suruburi antifurt capace jante aliaj...45 lei
                    Bucsa tija capota...3lei
                    Diuze stropitor parbriz...6lei(set 2 buc)
                    Ornament negru inchidere usa...8lei(set 4 buc)
                    Becuri portocali semnal aripa-...1leu
                    Contacti usi+mufe si papuci noi-...26 lei/buc
                    Lampa portbagaj/torpedou-...30/buc
                    Buton lampa torpedou-...15 lei
                    Al 4-lea maner viraj(pt sofer), nou-...15 lei/buc
                    +suruburi si clipsuri pt montaj
                    Actuator nou+mufa SH-...30lei/buc
                    Agatatorii parasolar-...15 lei/2buc
                    Autocolant usi-...45/set 4 usi
                    Suporti tetiere-...15lei/set 2 buc
                    Manson schimbator nou de origine-...40 lei
                    Rama manson schimbator(intreaga)-19 lei
                    Furtun siliconic instalatie spalat parbriz(duze incluse)-...18 lei
                    Opritor usita rezervor-...4lei/bucata
                    Pompa stropgel-...40 lei
                    Cablaj proiectoare-...45 lei
                    Proiectoare Valeo,originale,bec Osram inclus-70 lei/buc
                    Clema de scos sigurante(2 buc)-...10 lei/buc
                    Antena scurta metalica(cu adaptor)-...29 lei
                    Piulite(surub) fixare roata rezerva-...15 lei/buc
                    Borne acumulator-...35 lei/set 2 buc
                    Set clipsuri prindere covorase-...15 lei

Set 2 mufe+papucii(noi)+papuc(sh)tablou sigurante pentru montaj incalzire in scaune-...35 lei
                    Mufe alimentare si incalzire oglinzi electrice+mufa joystik+papucii aferenti-...45 lei
                    Mufe alimentare geamurii electrice(papucii aferenti)...40 lei
                    Mufe+papuci ceasuri....40 lei
                    Mufe+papuci lampa torpedou-12 lei
                    Diverse mufe noi cu papucii aferenti.
                    Soclu releu-7 lei
                    Relee 20 A....7lei

Lampa numar noua-25 lei

Suport inhibitor nou(tavita butoane pentru blocare geamuri)-30 lei
                    Inele aeratoare argintii(originale)-...65 lei(set 4 buc )
                    Inele aeratoare cromate(originale)-...65 lei(set 4 buc
                    Suporti difuzoare usi-38 lei
                    Lampa stop-35 lei
                    Buson+garnitura baie ulei cu magnet -25 lei
                    Piulita+garnitura pompa benzina-25 lei
                    Mocheta interior noua-100 lei
                    Valve cromate-18 lei/set 4 buc

Autocolant praguri de origine-35 lei/set de 2 bucati
                    Burdufuri cablaj -10 lei/buc

Instalatie electrica de degivrare si reglaj oglinzi...70 lei(fara joistyck)
                    Instalatie electrica de degivrare si reglaj oglinzi cu joistyck...95 lei

Instalatie electrica pentru lampa si buton torpedou(mufa si papuci inclusi)-19 lei

Surub mentinere cric-10 lei/buc
                    Burduf cablaj usi-10lei/buc30 lei/set 4 buc)
                    A-l 4-lea maner viraj(clipsuri si suruburi incluse)-15 lei
                    Incalzire completa in scaune(rezistente,cartere,butoane)-200 lei

Diuze tip perdea(Lodgy)-30 lei/set 2 buc

Comment

• duzele tip perdea se potrivesc si pe sandero? sau numai pe Lodgy? ma refer sa arunce jetul unde trebuie . Ms!

Comment

• ai pm. ma intereseaza un set de duze tip perdea. Ms

Comment

• Cum se schimba o maciulie/nuca cu una originala Dacia de piele?

Ce am aflat eu:

Inainte de a trage de ea se scoate mansonul, camasa de piele (de sus de pe maciulie sau de jos unde e patrata?) Se roteste stanga dreapta, apoi se trage cu mare putere de maciulie - atentie desigur sa nu-ti tragi una cand iese. Daca nu se poate scoate se taie , sectioneaza. Cred ca are un manson de cauciuc iar pe teava sunt cateva rizuri ca sa se intepeneasca maciulia.

Apoi se baga maciulia noua cu eventual ceva lipici ca sa tina bine.

Mai e vreo smecherie?

Comment

• @ascomp-Inainte de scoate vechea maciulie se declipseaza rama mansonul din consola centrala schimbator (intai din fata de langa butoane,apoi din spate) Stand pe scaunul pasagerului se trage cu putere in sus. (atentie desigur sa nu-ti tragi una cand iese).Se taie brida de plastic care tine fixat mansonul de vechea maciulie,dupa care se inlocuieste cu cea noua.Se pune pe pozitie mansonul si maciulia prinsa de acesta si se impinge pe levierul schimbator. Pe levierul schimbator este un manson de plastic pe care se intepeneste maciulia.
                            Distractie placuta.

Comment

• Originally posted by axscu View Post
                              @ascomp-Inainte de scoate vechea maciulie se declipseaza rama mansonul din consola centrala schimbator (intai din fata de langa butoane,apoi din spate) Stand pe scaunul pasagerului se trage cu putere in sus. (atentie desigur sa nu-ti tragi una cand iese).Se taie brida de plastic care tine fixat mansonul de vechea maciulie,dupa care se inlocuieste cu cea noua.Se pune pe pozitie mansonul si maciulia prinsa de acesta si se impinge pe levierul schimbator. Pe levierul schimbator este un manson de plastic pe care se intepeneste maciulia.
                              Distractie placuta.
                              Multumesc de informatii. * Daca nu am o flex descurcaret.

Sa fie distractie!

PS: imi e frica sa nu se strice naibii ceva la teava in cutia de viteze daca trag tare de ea.

Comment

• Un mare plus de la mine.

Am primit saptamana trecuta piese - toate sigilate si originale. Capeti bara, placute frana, filtru ulei, filtru aer.

Recomand cu incredere.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google