Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Alarme pentru Sandero

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    eu am ales un maat 675.. pana la urma am gandit ca nu am vreun avion sa ii pun viper sau altceva. e un sandero, am casco, doar sa tipe daca e ceva ca sa fie minimul necesar pt astfel de situatii. montajul este realizat la Seleniu, daca pot spune aici, la juma de pret fata de dealer, vezi masina cand se lucreaza la ea, samd. Sunt multumit si de alarma si de montaj. cat despre montatul in unitati neautorizate este destul de dificil de demonstrat ca o problema e din cauza asta. Eu oricum cred ca baietii de la unitatile astea pt alarme si sound, sunt mult mai priceputi decat penalii de la Meridian sau Adras sau Dacoserv pt chestiile astea.

    Comment


    • #17
      Asa este, eu am montat la adras, au lucrat cu picioarele, nu au pus papuci in capatul firelor iar alarma atarna printre cablajul masinii. In privinta garantiei depinde de service, uni te pun sa-ti schimbi si radiocd-ul daca nu este cel original, iar pe altii nu ii intereseaza.
      Last edited by marian66v; 11 November 2009, 18:19.

      Comment


      • #18
        Cele mai bune GPS-uri in Romania sunt cela care folosesc soft de la IGO (eu am un PDA MIO P 550 cu IGO 2008 si merge aproape perfect desi hartile au cam doi ani). E bun si in Vest (testat foarte mult in Franta, dar a mers si in Bulgaria, e singurul cu care nu ma pierd acolo

        Comment


        • #19
          Am pus alarma Viper 350 HV (la service agreat dacia nu reprezentanta ) plus modul ridicare geamuri fata spate si blocarea usilor la pornire,cu 457 ron (nu au desfacut nimic de pe la usi si alte chestii ci doar consola de la frana de mana si mocheta la sofer ) .in plus mi -au setat si "soneriile " asa cum am vrut eu ...este garantata "pe viata" garantia se pierde cand se instraineaza respectivul bun .mai are cateva functii gen panica ,shoc(cu reglaj foarte simplu),armare pe fiecare usa in parte ,sirena in timpul mersului ,armare silentioasa ,...dar evident ca nu le folosesc. folosesc doar inchis deschis si atat
          mai are o chestie ca am uitat se pot inchide si deschide usile fara a arma alarma din telecomanda viper dar..nu mai stiu cum in fine e buna ca e "efina" si isi face treaba
          Dupa cum spuneau mecanicii si vanzatorii de la AMG este japca curata sa iei de la ei alarme boxe si alte minuni ...in fine tipic romanesc
          hai multa bafta si succesuri
          Last edited by gopoman; 2 March 2010, 12:50.
          Mother Theresa : Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti

          Comment


          • #20
            Daca ar fi sa aleg acum m-as orienta catre o o alarma cu pager.

            Comment


            • #21
              Salutare,ce zice-ti de alarma hornet 740t ii valabila de ceva ?
              Pe dacia.ro ii la un pret de 199 ron cu tva

              Comment


              • #22
                Ti-as recomanda EagleMaster CL 2000 T daca vrei ceva simplu sau EagleMaster CL7000 daca vrei ceva cu Pager.
                Am montat asa ceva pe 3 Dacii si nu au fost probleme.
                Cica produsele EagleMaster sunt compatibile Dacia si intr-o vreme dealer-ii montau asa ceva

                Comment


                • #23
                  Salutare tuturor,sa-mi spuneti ce model de alarme au cei de la dacia cu functia de ridicare geamuri numai fata si cu senzori de perimetru ...dar fara pager sau pornirea motorului
                  ps.o alarma cu functii medii nu neaparat varfu de gama,pt ca in zilele urmatoare o sa echipez "oliseh-u" cu o alarma.

                  Alarma care o sa se monteze ii Hornet 740T
                  ps.am primit-o ca si gest comercial din partea Dacia pt neintelegerile "create" cu bara stabilizatoare
                  Last edited by Oliseh; 29 June 2011, 16:24. Reason: Automerged Doublepost

                  Comment


                  • #24
                    bai ma lasi..ce jegosi..imi pare rau ca eu n-am facut gat cu bara stabilizatoare am si acum foaia pe care am primit-o de la dealer in momentul in care am comandat masina si scria clar bara stabilizatoare si reglaj lombar si nu le-am facut gat...poate ar trebui..dupa 2 ani juma'??!!

                    acum on topic:
                    dupa furtul a 2 capace ..cele dinspre carosabil de duminica am fost sa imi montez alarma...aveau hornet care din start am zis nu...am montat discovery 500 cu pager...la vreo 430 manopera 130 plus o mica atentie...
                    nu au acceptat sa vin cu alarma din exterior..puteam sa montez alarma in alta parte dar a fost faza cu garantia..in fine
                    lucrul bun la pager e ca te avertizeaza si in casa..asta bate cam la 1000 de metri..asa scrie.testat azi undeva sigur erau 700 de metri si eram la etajul 1 cam in diagonala...
                    deci iti recomand ceva cu pager....ai masina parcata in fata blocului..urla de nebuna sa zicem..ti-o sparge..nimeni nu se baga..etc..asa daca macar iti tipa si in casa te duci vezi care-i faza.
                    in cazul in care nu doresti sa fi deranjat in casa pe pager poate fi dezactivata aceasta optiune
                    chiar si moca eu nu as pune alarma fara pager...

                    bai ma lasi..ce jegosi..imi pare rau ca eu n-am facut gat cu bara stabilizatoare am si acum foaia pe care am primit-o de la dealer in momentul in care am comandat masina si scria clar bara stabilizatoare si reglaj lombar si nu le-am facut gat...poate ar trebui..dupa 2 ani juma'??!!

                    acum on topic:
                    dupa furtul a 2 capace ..cele dinspre carosabil de duminica am fost sa imi montez alarma...aveau hornet care din start am zis nu...am montat discovery 500 cu pager...la vreo 430 manopera 130 plus o mica atentie...
                    nu au acceptat sa vin cu alarma din exterior..puteam sa montez alarma in alta parte dar a fost faza cu garantia..in fine
                    lucrul bun la pager e ca te avertizeaza si in casa..asta bate cam la 1000 de metri..asa scrie.testat azi undeva sigur erau 700 de metri si eram la etajul 1 cam in diagonala...
                    deci iti recomand ceva cu pager....ai masina parcata in fata blocului..urla de nebuna sa zicem..ti-o sparge..nimeni nu se baga..etc..asa daca macar iti tipa si in casa te duci vezi care-i faza.
                    in cazul in care nu doresti sa fi deranjat in casa pe pager poate fi dezactivata aceasta optiune
                    chiar si moca eu nu as pune alarma fara pager...
                    Last edited by chitziman; 29 June 2011, 22:13. Reason: Automerged Doublepost

                    Comment


                    • #25
                      Pai moca sau nu dar altfel de alarme nu aveau,asa ca m-am multumit cu hornet 740 T.Vineri o sa merg sa o monteze.
                      ps.off topic,tot vineri o sa schimbe volanul (pe garantie) pt ca s-a exfoliat in partea superioara (are cateva puncte ca si cum a-a fi impuns cu acul pe o portiune de 5-7 cm)

                      Comment


                      • #26
                        nu as pune alarma asta in fine tu decizi... o sa fac maine si eu o poza la volan sa vezi cum e este de exfoliat...EU NU AM INCREDERE SA IMI UMBLE LA VOLAN IN SERVICE...poate citeste cineva de la dacia..il las asa..da-l in spanc.de vola cand ma plictisesc de el il imbrac intr-o husa de piele...
                        sincer nu a fost interventie in service dupa care sa nu fac 2-3 drumuri in plus...

                        Comment


                        • #27
                          De 10 minute m-a sunat doamna de la vocea clientului sa-mi spuna ca nu se mai monteaza alarma hornet 740 t ci un model cobra dar nu am retinut codul.
                          Ce parere aveti de alarmele cobra cu si fara telecomanda in comparatie cu hornet 740t?
                          ps.mi-a zis ca sunt cu si fara telecomanda

                          Comment


                          • #28
                            mda spanac pe site nu au actualizat nimic..cum adica cu sa fara telecomanda..?? poate pager,..

                            Comment


                            • #29
                              Eu stiu ca se poate si fara telecomanda chitziman. Cand inchizi masina din inchidere centralizata o inchide si activeaza si alarma. Dezavantul e ca nu ai functiile suplimentare de activare silent/panica/localizare in parcare. Dar este o varianta mai ieftina.

                              Comment


                              • #30
                                esti constient ca nu se merita chiar daca ar fi moca?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google