Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Alarme pentru Sandero

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Alarme pentru Sandero

  Deoarece pt mine a inceput de azi, asteptarea lui Sandel, am o rugaminte la cei care au alarmele de mai jos, sa va dati cu parerea care merita luata. Mentionez ca sunt alarme aflate la delearul de unde iau masina.
  MAAT 675 extrem 2
  MAAT 679 extrem 2
  MAAT 679 Matrix
  MAAT 679 H-F
  ASTRA A10
  ASTRA 777
  Mai erau si MAAT GFM 7500 si Astra 777 dar pretul lor il consider prea mare pt niste alarme, 1078, respectiv 720 ron.
  Doresc pareri asupra fiabilitatii, a problemelor care le au, la ce sa fiu atent in legatura cu alarma atunci cand voi ridica masina.
  Multumesc.

 • #2
  Iti recomand Astra 777. E o alarma buna, cu functii destule, care se pot activa si cu pager. Eu pe asta o am, am dat in jur de 800 lei pe ea si e buna.
  Masina o iei de la Meridian?
  sigpic

  Comment


  • #3
   Nu am nevoie de functii deosebite, in afara de functiile normale, vreau sa inchida usile la o anumita viteza, sa inchida geamurile ( desi cineva de la Meridian mi-a recomandat sa nu pun si functia asta, ca sa nu se umble prea mult pe la finisajele din fabrica, ca nu o sa mai fie ca la inceput), sa aiba senzorul de soc reglabil. Da de la Meridian o iau.

   Comment


   • #4
    Asta 777 are tot ce ai enumerat tu.
    sigpic

    Comment


    • #5
     Originally posted by andrei View Post
     Asta 777 are tot ce ai enumerat tu.
     Si 679 extrem 2 are, si este cu 300 mai ieftin

     Comment


     • #6
      Parerea mea e sa nu pui alarma la dealer. Un 679 extreme 2 costa 180-200 lei in magazine.
      sigpic

      Comment


      • #7
       Si pe urma daca il montezi la un service autorizat Dacia, ca sa nu pierzi garantia pe partea electrica, i-ti mai ia 150, deci pe total ajungi la 330-350 fata de 400 daca il iei de la ei. Stii un service agreat de Dacia in Bucuresti, care sa nu faca figuri ca vii cu alarma de acasa si sa ia mai putin pt montaj? Chiar ma intereseaza. Mie, cei de la Meridian, atat mi-au spus ca, costa daca vin cu alarma mea. Si inca o intrebare, daca am geamuri electrice pe fata, merge pusa alarma care are si posibilitatea ridicarii geamurilor, fara a cumpara ceva in plus ?

       Comment


       • #8
        Vreau sa imi achizitionez si eu un sistem de alarma si un GPS.
        Ce sistem de navigare GPS, sistem de alarma imi recomandati?
        North Cross cum vi se pare ca GPS?
        Se merita alarma cu pornire motor? Se poate monta pe Sandero?
        Alarma cu pager se merita?
        Ce pot face ca portbagajul sa se deschida automat sau sa il deschid de la interior? Se poate?
        Pot face ca portbagajul sa se deschida automat de pe butonul AUX al telecomenzii de la alarma?

        Comment


        • #9
         bobocul, pana la urma ce alarma ai pus pe Sandero ? Cum se comporta ?

         Comment


         • #10
          ca sa pui alarma cu pornire de la buton trebuie sa lasi cheia in contact altfel nu ai rezolvat nimic. Nu stiu in ce masura vrei sa-ti asumi acest risc.Ca alarma recomand Viper, iar GPS Tom-Tom dar acest GPS e bun mai mult in afara.

          Comment


          • #11
           Originally posted by need for speed View Post
           ca sa pui alarma cu pornire de la buton trebuie sa lasi cheia in contact altfel nu ai rezolvat nimic. Nu stiu in ce masura vrei sa-ti asumi acest risc.Ca alarma recomand Viper, iar GPS Tom-Tom dar acest GPS e bun mai mult in afara.
           NU TREBUIE SA LASI CHEIA IN CONTACT.
           Exista module speciale pentru alarmele cu pornire a motorului din telecomanda in care se introduce cipul din cheie (sau cheia cu totul) si transmit imobilizatorului informatia necesara pentru a porni motorul.
           www.tuningobd.ro
           www.racingclub.ro

           Comment


           • #12
            am vb si eu cu electricienii de la dacia. au zis ca daca pui pornire motor din telecomanda e naspa pt electromotor. sta pornit mai mult decat e cazul si cu timpul, moare inainte de termen.
            eu am astra 777 . e ok. mi s-a stricat in prima luna butonul de armare si a trebuit inlocuit la service, in rest ma deranjeaza capacelul bateriei care nu sta inchis bine.daca o tii in buzunar e posibil sa ii sara bateria din ea si pa-pa. are o siguranta, dar .... nu face fata.

            Comment


            • #13
             ce parere aveti de o alarma astra A 10?la dealer costa aproximativ 300 si ceva ron plus montaj ajung la 450 ron lejer.chiar atat sa coste o alarma cat de cat simpla cum e astra a 10?

             Comment


             • #14
              Preturile pe siteuri vad ca sunt in jur 200 de lei. Eu mi-am montat alarma la dealer in momentul cand am ridicat masina, este maat 675 extrem 2 si m-a costat 400 de lei, 200 alarma si 200 montatul. Am o cunostinta care si-a motat de curand o alarma asemanatoare pe un logan, la un service neagreat dacia, l-a costat 250 de lei cu totul, 150 alarma si 100 montatul, bineanteles cu garantie. Alegerea iti apartine.

              Comment


              • #15
               Asta-i ca si masinile noi-second.
               Daca vrei sa nu ai griji iti iei noua (si mai scumpa) si ai garantie.
               Daca vrei sa risti iei second (si mai ieftina) si ai sau nu probleme cu ea.
               La fel si cu alarma. Daca vrei sa nu ai probleme cu ea si sa fi acoperit si pe partea electrica mergi pe varianta oficiala.
               Daca vrei sa risti, iesi mai ieftin si daca cumva-candva ai ceva problema electrica si se demonstreaza ca ii din cauza alarmei...
               Asta cu demonstratul este destul de trasa de par dar daca baietii afla de alarma din start au sa puna problemele in carca alarmei.
               Vorba lui Marian66v:Alegerea iti apartine

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google