Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

GPL -CHIRIAC LAND Ploiesti - De EVITAT !!!

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • GPL -CHIRIAC LAND Ploiesti - De EVITAT !!!

  Atentie ! Acest service auto presteaza lucrari si cu alte stampile (alt operator economic) si in general nu da chitante/ Facturi.
  A cerut ca sa imi fie schimbate bujiile, am fost de acord, mi-a taxat un set de 4 bujii (Motrio de 4 lei in magazin) cu 50 de lei.
  Cand au schimbat bujiile, cu motorul cald, mi-au distrus chiulasa la unul din filetele bujiilor.
  Nu a remediat niciodata de la instalare problema rezervorului de gaz care nu se goleste niciodata - intotdeauna pun maxim 27-28 de litri intr-un rezervor de 40 de litri - si nici nu afiseaza corect nivelul. In documentatie scrie ca trebuie sa fie 32 de litri.
  A refuzat sa regleze culbutorii (a zis ca nu are timp) desi agreasem in prealabil,cand am facut programarea ca ii va regla.
  Ulterior, la telefon a refuzat sa mai faca programari.
  Aceasta masina s-a oprit in trafic, pe DN1, cand sotia imi ducea copilul bolnav la un tratament ..

  Revin cu certificatul de garantie atasat, intrucat Adrian Chiriac (patronul, sefu, starostele) - nervos si rau de gura a refuzat sa elibereze orice factura/bon/garantie/deviz desi a incasat de fiecare data sume de bani (in jur de 3100 RON de-a lungul timpului - inclusiv instalatia.

  Acum eu am ramas cu chiulasa distrusa, acolo nu se strang bujiile la cuplu si se folosesc niste baieti tineri care nu sunt sigur cata meserie stiu ...

  O sa public aceasta plangere si la OPC , dar si la Min. Finantelor, pentru faptul ca nu elibereaza chitanta.

 • #2
  vezi ca e dealer autorizat AUTOGAZ ROMANIA ...poveste si acolo..

  Comment

  Working...
  X
  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
  Politica de Securitate Google