Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Despre nesimţirea în trafic

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Marian66v, bine ai zis-o. Dar iti dai seama cat de nepastatori pot fi aia care au oprit ambulantele aflate in misiune.
    1.4
    sigpic

    Comment


    • #17
      azi am vazut la stiri o faza destul de idioada. Un tip a fost oprit de rutiera, i s-au luat actele si l-au pus sa urmareasca masina politiei pana la sectie sa-l verifice...ce idioti.

      Comment


      • #18
        doamne sa nu mi se intample mie asa ceva ca ma vedeti la stirile de la ora 5.
        -fara-

        Comment


        • #19
          cazul asta a fost televizat, dar va da-ti seama cate nu sunt spune la tev...

          Comment


          • #20
            luata de pe net,ce poti sa ceri de la anumite persoane in uniforma,nimic
            Attached Files

            Comment


            • #21
              Campanie Anti Nesimtire In Trafic

              Comment


              • #22
                Hahaa...ar trebui aplicate in toata tara si nu numai in Cluj! S-ar putea sa am inclusiv eu...dar ce ar fi in comparatie cu nenea Spanu?!

                Comment


                • #23
                  Va dati seama daca te vede de mai multe ori....cate stickere iti lipeste.... Sa iti gasesti masina plina de stickere din astea?!

                  Comment


                  • #24
                    vreau sa va povestesc 2 situatii aiurea pe care le-am trait in acest week-end.
                    1. pe v.Oltului la 80 km/h mi-a sarit in fata un cal, urmat de un manz. am dat serios in frane si din instinct am dat drumul la avarii nu de alta dar in spatele meu un audi Quallroad care saracul a venit fumegand spre mine si s-a oprit la limita. pacat ca nu am avut un pistol la mine. acum l-am inteles pe ala care a impuscat vaca. si eu as fi facut la fel.
                    2. acum 3 ore la intrare in valcea m-am luat la intrecere cu un seat toledo. la primul semafor care evident s-a facut galben, tipul a dat in frane in nesimtire; intersectia era destul de mare(cea care duce inspre Horezu) venind cu viteza din spate singura varianta era sa il depasesc ca sa nu ma urc pe el. si recunosc ca in momentul in care am ajuns in dreptul semaforului s-a facut rosu. la urmatorul semafor, tipul opreste in dreptul meu si imi spune calm ca am trecut pe rosu si ca nu apuc sa ies din Valcea ca mi se va lua permisu. i-am raspuns ca nu e nicio problema. in schimb pe bancheta din spate erau doi "tinerei" de vreo 60-70 de ani, care cred ca inainte ori luasera viagra, ori au uitat sa isi ia distonocalmul si au inceput sa injure sa ma balacareasca sa ma faca in fel si chip. am scos frumusel bata de bassball din portiera mi-am desfacut centura, si am inceput sa ma joc cu ea fara sa ii bag in seama. in secunda imediat urmatoare au inchis usile au deschis geamul si au continuat cu : criminalule, nenorocitule s.a.m.d. eram in mijlocul intersectiei de la mall valcea si nu mi se parea normal sa ii incing. am stat cuminte si am inghitit. VL 10 VAM-SEAT TOLEDO ALBASTRU INCHIS...si povestea va continua la prima intalnire fara martori...
                    p.s.astept reactii..ce ati fi facut in locul meu.!multumesc pentru intelegere si recunosc ca am fost un nesimtit in trafic.
                    Last edited by Stefan; 24 May 2009, 20:28.
                    -fara-

                    Comment


                    • #25
                      La faza 1. sper doar ca daca aveai pistol,impuscai proprietarul si nu animalul - nu ma mai explic de ce,e arhicunoscut.
                      La faza a doua...imi vine sa rad cand imi imaginez situatia aia...dar serios acum,ce credeai ca poti face cu bata aia? in afara de mai multe probleme pe capul tau? Calm...calm...

                      Comment


                      • #26
                        totul se reduce la impactul psihologic. ideea e ca desi ma jucam cu bata si aia se baricadau in masina pe mine ma pufnea rasul...si ma muscam de buza ca sa par serios. dar prietena de langa mine si cei din spate se cacau pe ei de ras. sa nu crezi ca o sa ii dau vreodata vreunuia cu bata. am fost baschetbalist si acum am mult prea multe kg incat e de ajuns sa cobor si sa le arat pumnul. ca pleaca fugind imediat. sunt rational, realist si stiu sa evit conflictele, si sa ma calmez in situatii extreme. dar sper sa ma tina!
                        ieri la tara m-a muscat o albina de palma si am pumnul de zici ca e manusa de box. =))

                        ps. am tst gresit. nr de inmatriculare e Vl 10 VAM
                        -fara-

                        Comment


                        • #27
                          La punctul 1, autoritatile sunt vinovate, ca exemplu, este interzis accesul carutelor pe DN, foarte frumos, dupa ce au luat cateva amenzi le-a cam pierit cheful de DN-uri. Asa si cu animalele pe drumurile patriei, amenda 1000 de lei sau confiscat si dus direct la abator si sa vezi ce grija au de animale. La punctul 2, am scris pe loganclub, nu am purtat si nu port arme, injur si gesticulez altfel explodez, nu cobor, daca colegul de trafic are proasta inspiratie sa-mi incalce proprietatea recte auto, urmarile sunt grave, ma abtin sa dau exemplu. Pun pariu ca mosul si baba au carnet, au prins momentul sa se razbune pentru ce patesc cand sunt la volan , eu unul ii vad de la distanta, asta este intr-o zi vom fi si noi ca ei, dar injuratura este injuratura si ultima trebuia sa-ti apartina . Trebuie sa ne gandim ca avem si viata altora in mainile noastre. Cum am traii daca s-ar intampla ca din cauza noastra parintii, iubita sau copiii nostrii sa aiba de suferit. Si eu azi m-am intrecut cu un logan pe DN1A, dar am avut trei avantaje, primul, eu eram in fata, al doilea mergeam pe jumatatea soselei si nu avea pe unde sa ma depaseasca si al treilea, in masina nu era decat nevasta-mea

                          Comment


                          • #28
                            O soferita a luat ostatici clientii unei banci timp de o ora cu o parcare ca la carte

                            Comment


                            • #29
                              Buna.........parcarea!

                              Comment


                              • #30
                                Parca stiam ca la injurii se dau 20 puncte. Iar pentru ce fac aia din masina e responsabil soferul...deci daca vrei sa fii domn, serveste-i niste luni de stat acasa...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google