Argumentul suprem al autovehiculelor dacia este (printre altele) PRETUL imbatabil / clasa B / motorizare / nivel de dotari.
In regula, probabil ca asa si este, insa va propun o comparatie, si poate imi spuneti ce parere aveti:
Dacia Sandero VS Hyundai i20 (ambele sunt in clasa B si au aceeasi lungime ~4m)

Modelele luate in calcul sunt:
1. Sandero Laureate 1.2 16v 75 Cp - pret cu TVA - 9500 euro (3 stele EuroNcap - masina are standard doar 2 airbag-uri !) vedeti pe site-ul dacia dotarile standard, multi le stim deja, nu le reiau aici.
- pretul de 9500 euro se refera la masina vopsita in culoare nemetalizata !!!
2. Hyndai i20 L Classic News 1 1.2 16V 78 Cp - pret cu TVA 9883 euro (5 stele EuroNcap - 6 airbag-uri standard, centuri pretensionate)
- pretul include vopseaua metalizata
- dotari in minus i20 fata de Sandero:
* oglinzi cu reglaj manual(i20) - electrice la Sandero
* lipsa computer de bord ??(nu se specifica exact)
* roti mai mici 175R14, la Sandero sunt de 185R15
plusuri i20 fata de Sandero:
+ 6 airbaguri fata de 2 la dacia
+ aparatori noroi standard
+ cutie viteze sincronizata
+ deschidere rezervor din interior
+ tetiere active
+ avertizare centuri de siguranta
+ impuls geam sofer
+ senzor temperatura exterioara
+ discuri fata/spate
+ 5 ani garantie fata de 3 ani la dacia )desi, stim cum e cu garantia in romania)
Daca va uitati pe site-ul hyundai o sa vedeti ca pentru acelasi motor de 1.2, si echipare full(detalii pe site la hyundai) platiti 10900 euro tva inclus.
Deci, astept pareri pro si contra, completari la ce ai sintetizat eu aici; ce am alege Sandero sau i20 ?
ps. cand o sa am timp, voi mai prospecta piata si voi veni cu alte comparatii.
In regula, probabil ca asa si este, insa va propun o comparatie, si poate imi spuneti ce parere aveti:
Dacia Sandero VS Hyundai i20 (ambele sunt in clasa B si au aceeasi lungime ~4m)

Modelele luate in calcul sunt:
1. Sandero Laureate 1.2 16v 75 Cp - pret cu TVA - 9500 euro (3 stele EuroNcap - masina are standard doar 2 airbag-uri !) vedeti pe site-ul dacia dotarile standard, multi le stim deja, nu le reiau aici.
- pretul de 9500 euro se refera la masina vopsita in culoare nemetalizata !!!
2. Hyndai i20 L Classic News 1 1.2 16V 78 Cp - pret cu TVA 9883 euro (5 stele EuroNcap - 6 airbag-uri standard, centuri pretensionate)
- pretul include vopseaua metalizata
- dotari in minus i20 fata de Sandero:
* oglinzi cu reglaj manual(i20) - electrice la Sandero
* lipsa computer de bord ??(nu se specifica exact)
* roti mai mici 175R14, la Sandero sunt de 185R15
plusuri i20 fata de Sandero:
+ 6 airbaguri fata de 2 la dacia
+ aparatori noroi standard
+ cutie viteze sincronizata
+ deschidere rezervor din interior
+ tetiere active
+ avertizare centuri de siguranta
+ impuls geam sofer
+ senzor temperatura exterioara
+ discuri fata/spate
+ 5 ani garantie fata de 3 ani la dacia )desi, stim cum e cu garantia in romania)
Daca va uitati pe site-ul hyundai o sa vedeti ca pentru acelasi motor de 1.2, si echipare full(detalii pe site la hyundai) platiti 10900 euro tva inclus.
Deci, astept pareri pro si contra, completari la ce ai sintetizat eu aici; ce am alege Sandero sau i20 ?
ps. cand o sa am timp, voi mai prospecta piata si voi veni cu alte comparatii.
Comment