Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Unde o sa va faceti asigurarile?

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Evident ca s-a rezolvat cand au simtit ca-s cacati la cur.
  scuze de limbaj

  Comment


  • #32
   Ce prostie, parca suntem la targ, pai daca este vina comuna isi face fiecare masina fara sa beneficieze de asigurare. Dupa cum spun ei si cel care se afla in mers ar trebui sa beneficieze de asigurarea celui parcat. Totusi eu cred ca vina a fost de 35,9 la 64,1, adica si cel parcat i-a aparut in fata celui in miscare fara semnale acustice, vizuale si fara sa afiseze dinstanta intre el si cel din fata sau lateral. Vor incepe astia sa caute fel de fel de tertipuri numai sa nu-ti plateasca, in viitor la parcari iti vor masura cu ruleta metri pana in intersectie sau distanta dintre bordura si masina.

   Comment


   • #33
    on-topic: unde gasesc cel mai ieftin, tot asigurare este, si oricum doamne fereste in caz de ceva nu ma folosesc eu de ea
    off-topic: oglinda 50 lei, bara parasoc 300 lei, far 100 lei, pentru toate celalte exista casco =))

    Comment


    • #34
     Rca 2010

     La Mulți Ani!!!
     Acum la început de an unde este cel mai convenabil de incheiat o poliță RCA, sunt destule schimbări, bonus malus etc.....????

     Comment


     • #35
      Gasit CASCO ieftin (zic eu) la Groupama pt Sandero 1.4 Laureate de un an: 1544 rON fara fransiza la primul sinistru ( 200 RON fransiza la al doilea sinistru)

      Comment


      • #36
       Intrebare: Nu mai este ASIBAN? caut pe net si nu gasesc nimic...eu ce fac cu casco atunci?

       Comment


       • #37
        Nu, nu mai este Asiban.
        Asiban si BT Asigurari se regasesc sub numele Groupama
        http://www.bursaasigurarilor.ro/Grou...i30261-l1.html
        Unde ati mai gasit casco ieftin?
        Feriti-va de Fata Asifurari, sunt foarte neseriosi!
        Last edited by angelblack; 3rd February 2010, 12:56.

        Comment


        • #38
         eu tocmai mi am facut asigurarea..tot acolo unde am avut si anul trecut ..220 ron/6luni .sunt foarte amabili cei de la euroins..am luat legatura telefonic si au venit la locul meu de munca sa mi aduca asigurarea.Ba chiar l am rugat pe cel cu care am vb sa mi faca asigurarea cu data de vineri ,sa o pot folosi chiar de luni cand mni o aduce si a fost de acord...mi se par f ok...daca vreti sa facetzi asigurarea la ei puteti sa mi dati un pm si va dau adresa de mail ..

         Comment


         • #39
          Anul trecut am avut asigurarea RCA la Asiban. Anul asta firma de leasing mi-a facut asigurarea RCA la Euroins. Valoare politei de asigurare este de 720 lei/an

          Comment


          • #40
           Originally posted by angelblack View Post
           Anul trecut am avut asigurarea RCA la Asiban. Anul asta firma de leasing mi-a facut asigurarea RCA la Euroins. Valoare politei de asigurare este de 720 lei/an
           Nu e cam scump pentru un RCA?

           Comment


           • #41
            Este dar masina este luata in leasing pe firma si de aceea este asa scump.

            Comment


            • #42
             Pai daca e in leasing, e pe firma si am impresia ca altfel se calculeaza.

             Comment


             • #43
              Te vaiti de 720 lei/an? Sa vezi ce asigurare frumoasa RCA au cei de la RCI Leasing (contractul de leasing pe persoana juridica) in colaborare cu Omniasig: 1450 lei/an, Sandero Laureate 1.6. In ceea ce priveste asigurarile ieftine, in general si serviciile oferite de ei sunt pe masura.
              CASCO:
              Allianz- foarte buni la decontare, se obtine greu acceptul de plata si reconstatarea- scumpi
              Omniasig- OK la decontare, sistem foarte greoi de lucru (se deschide dosarul de catre Claim expert si se inchide de catre Omniasig)- destul de scumpi
              Asirom- v. sistemul de lucru Omniasig. Atentie la contracte: unele se deconteaza fara TVA si fransiza la al doilea eveniment este dubla
              Astra- OK la decontare in anumite judete, sistem greoi de lucru cu service-ul (liste de furnizori de la care service-urile sunt obligate sa ia piesele (deci durata mare de reparatie)- si Omniasig are sistemul asta)
              Groupama- asa si asa
              Euroins- FUGITI!!!!
              Carpatica- vezi EUROINS

              In ceea ce priveste RCA -urile ieftine si cu conditii dubioase de asigurare, sa vedeti ce o sa ne mai gandim atunci cand pagubitul ne va da in judecata pentru pagubele produse, si pe buna dreptate, pentru ca nu ele este beneficiarul asigurarii ci noi, cei vinovati de accident. Intr-o lume dreapta, normal ar fi ca cel vinovat sa se ocupe de repararea masinii pagubitului (dosar, service, decontare). Si inca ceva: firmele de asigurari nu sunt obligate sa plateasca reparatia catre service (nici pe RCA si nici pe CASCO). Acesta este un serviciu oferit de catre firmele de asigurari si de catre service-uri clientului. Mie ca service imi convine foarte mult sa-si plateasca clientul reparatia si apoi sa-si ia banii de la asigurari (de ce sa astept eu 30-60 zile banii si sa nu astepte vinovatul?)

              Comment


              • #44
               Ai dreptate in ceea ce spui, mai putin cu datul in judecata, de fapt poti da in judecata pe oricine, din orice, dar inca n-am vazut un pagubit care sa-si repare masina printr-o hotarare judecatoreasca daca vinovatul avea asigurare. Stiu situatii cand cel vinovat fiind o firma de renume nu-si permite sa-si vada numele prin tribunale si accepta plata unor sume care sa-ti mai acopere din paguba dar in rest nu se sta la discutii, iti da asigurarea si atat. Lege proasta, interpretabila, la care cu greu se schimba cate ceva, in primul rand favorizeaza firma de asigurari, in al doilea rand responsabilitatea celui vinovat este scazuta si de aceea sunt atat de multi ''indrazneti'' pe sosele, iar ca exemplu de schimbare greoaie este cazierul auto, cred ca sunt 5 sau 6 ani de cand se tot chinuie sa-l puna in practica si sigur va dispare cand interesele o vor cere, adica unora nu le va conveni sa plateasca cu 60% mai mult.

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google