Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Sandero vs ...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Kia Ceed si Grande Punto nu prea au ce cauta in combinatia asta. Sunt masini mai mari. Ambele intra in aceeasi clasa cu Golful si ambele au fost lansate cu scopul de a-l concura. Nu este cazul cu Sandero, nici din punctul de vedere al clasei, nici din punctul de vedere al calitatii...

    I 10 e prea mic. El se incadreaza undeva in clasa mini alaturi de C1, Spark etc... Cred ca de la Hyunday mai apropiat de Sandero ar fi Getz... (nu stiu daca se mai fabrica insa). Albea este un sedan ... Intr-un cuvant comparam mere cu pere ...
    Last edited by sambo; 2 July 2008, 13:02.

    Comment


    • #17
      Grande Punto e din clasa compacta?
      E tocmai principalul rival pentru Sandero.

      Comment


      • #18
        Dap! Am gresit. Am confundat cu Bravo! Scuze! Nu m-a pasionat niciodata Fiat !

        Comment


        • #19
          Azi am fost la reprezentanta Hyundai din Zalau, de unde am iesit cu capul calendar: atatea informatii, lucruri interesante, pliante...etc. un lucru e cert - oamenii astia stiu sa-si vanda marfa. Am plecat la dealer cu ideea (de perspectiva) de a-mi lua modelul Getz motor de 1.4 16V 95 CP VVT dar cei de acolo au facut ochii mari si au zis ca sunt primul care cer motorizarea asta pe Getz, ca lumea merge pe motorul de 1.1 de 69 CP. Am urcat si intr-un Getz, e ok, calitate buna a finisajelor, dar are un mare minus: scaunul fata nu se poate regla (in jos) pe inaltime, iar eu avand 1,85 inaltime, intre cap si plafon mai aveam doar 1 cm, am renuntat pe criteriul asta la Getz. Ok, initial nici nu am luat in calcul Accent-ul, o stiam prea bine, vezi multe pe strada, la un moment dat ma si gandeam ca asta e, Getz nu, Accent nu, i10 nici vorba (asta chiar nu am luat-o in calcul) i30 frumoasa dar scumpa...pana cand, dealerul ma imbie sa facem pe loc un drive test cu Accent cu motorul de pe Getz 1.4 16V 95 CP VVT ca sa testez practic motorul. Evident ca am incercat si vreau sa spun un singur lucru (i mai multe cuvinte): motorul asta e fenomenal, daca nu vrei o masina de curse, liniute, fite, e perfect acei 95 CP peronal mi se par super suficienti. La turatii de peste 3000 ture in sus, cand apesi pedala masina rupe asfaltul la propriu...ergeam intr-a 4-a la 110 la ora la 3500 ture si am dat blana, intr-o secunda era la 4000 ture. Superb motorul, foarte elastic la peste 2500 ture. Poti merge si cu a 5-a la 60 la ora (vroaim de fapt a 3-a, dar am dat a 5-a din greseala, asa am descoperit ca trage si la 60 la ora ).
          Pentreu ce vreau eu de la o masina, motorul asta e perfect. Masina avea vreo 4 mii km la bord, deci era rodajul facut, am luat curbe cu 90-100 la ora, curbe care cu dacia le iau la 60-70 la ora, si pe care daca le-as fi luat cu 90, mi s-ar fi zbarlit parul de frica.
          Motorul e silentios, se aude abia peste 3000 ture, si doar de la 4000 in sus e putin deranjant. Stabilitatea mi s-a parut excelenta (am mers spre Simleu, cei care cunosc zona) in conditii de drum cu denivelari, adica un drum judetean...amortizoarele am aflat ca sunt pe gaz, singurul moment mai neplacaut a fost cand am trecut peste o mica "bordura" din asfalt la 110 la ora, atunci am simtit lovitura data suspensiilor, in rest...se comporta excelent.
          Ok, nu pot sa spun ca sunt un fan al berlinelor, nu imi place extraordinar masina sub aspect vizual, dar nu e nici urata.
          Acum stau si ma intreb: oare cum o merge i30-ul cu motor 1.4 16V 109 CP VVT, daca asta de doar 95 m-a dat pe spate ???
          Varianta cu care am fost in test era una de baza, dar dealerul mi-a oferit o versiune Accent (prin remat) la pretul de 10.936 (tva inclus...stiu, pare mult, e peste 10 mii - pragul psihologic) care are ca dotari:ABS, EBD, servo directie, airbag sofer, pasager, laterale, cortina, inchidere centralizata, radio cd cu mp3 cu 6 boxe si comenzi pe volan, volan reglabil pe inaltime, scaun reglabil pe inaltime, aer conditionat semi-automat, cotiera cu suport pahare bancheta spate, geamuri electrice fata-spate, oglinzi electrice si incalzite, bancheta spate rabatabila asimetric, centuri pretensionate si cu limitator de efort reglabile pe inaltime, computer de bord parca (nu sunt sigur)....si inca cateva mai nesemnificative....singura problema e ca pretul trece de pragul psihologic de 10 mii euro...in rest...nu mi se mai pare asa urat Accentul.

          ps. acum 2 zile am fost in drive test cu Skoda Fabia Combi motor de 1.2 12V 70 CP (eram 3 persoane in masina)...destul de ok motorul pentru oras, dar in depasiri la drum lung (o recunoastea si dealerul) tre sa-i dai dintr-a 4-a intr-a 3-a daca vrei sa faci o depasire in siguranta, in rest, si skoda ca tinuta de drum era ok, masina avea la bord vreo 6400 Km, si cand franam se auzea un zgomot suspect la roata stanga fata...dealerul incerca sa ma convinga ca masina nu are nimic..ehe...

          ps2. si nu, inca nu mi-am luat Corsa SH
          Last edited by bunicuta; 6 August 2008, 22:44.

          Comment


          • #20
            lasa vrajeala

            daca u gasesti masina asta noua cu dotarile pe care le-ai enumerat si cu pretul de 8700 eu ti-o fac cadou..
            -fara-

            Comment


            • #21
              Si mult laudatele masini straine au belele. Vedeti aici: http://traficul.org/?p=1360
              Spuse de proprietarii lor.

              Comment


              • #22
                Cel mai tare, ,,Motor : praf , spun ei ca motorul are 95 cai putere, eu zic ca are 60 dintre care 20 sunt iape, nu intrece nici un logan !,,.

                Comment


                • #23
                  Miam luat si eu sandero 1.6 de 90 de cai cu toate ca banii pe care i-am dat pe dacia asta puteau acoperi costul uneia mai frumoasa si mai buna si mai bogata..la dotari insa am zis ca mashina e noua

                  de cum mi-a venit mashina am fost dezamagit in ptroportie de 80%....de ce?

                  Pai e bun pe dinafara merge nu iti dai seama de faptul ca cei de la dacia sunt zgarciti pe banii nostri nu au fost in stare sa finiseze mashina,nu au fost in stare sa puna presuri,casetofonul e un ras la 35 ron, difuzoarele din portiere care sunt doar 2 la numar sunt din bazar care normal ar trebui sa suporte 15 watti putere insa ele nu dau randament cand ajungi pe la jumatatea capacitatii casetofonul...care de altfel e foarte foarte foarte puternic vreti sa trec la cutia de viteze si la pedalele de frana si acceleratie?


                  Singurul lucru la care ma gandesc e daca dacia sandero ar fi avut sa zicem exact ceea ce are un passat la interior cat ar fi costat pentru ca sunt absolut sigur ca dacia sandero a fost supraevaluata

                  Spuneti voi cat ar fi costat Sandero cu motor de 1.6 dar cu dotarile unui passat model vechi

                  nu avem de ce sa fim patrioti fiindca nu avem de ce. stiati ca sandero are euro4 cu 172CO2?va vine voua a crede taxa de mediu e undeva la 1300ron


                  Abia astept sa o vand pe a mea si sa imi iau un opel laguna model nou fiindca imi dau seama acum ca nu trebuia sa ma zgarcesc de la inceput! fiind si prima mashina si incepator in ale condusului am zis ca e masina potrivita dar...

                  Scrie mai ordonat, fara puncte de suspensie si Caps. Foloseste functia Edit
                  Last edited by Stefan; 6 October 2008, 15:19.

                  Comment


                  • #24
                    Diabolik ce spui acolo e parerea ta si atat , in rest , snobism!!! si mentalitate intunecata veche si made in romania. Sandero e o masina foarte buna , am eu una si simt pe pielea mea cum e , deci nu ne minti cu aiureli.

                    Comment


                    • #25
                      daca aveai in paralel cu sandero o masina sh probabil ca nu mai ajungeai la concluzia asta, dar e parerea ta si poate pe parcurs o sa se schimbe ;)

                      Cutia de viteze este aceea dupa renault megan si din cate stiu nu e asa ieftin

                      Cei de la dacia sau zgarcit?? - da asa este ... dar trebuie sa tinem cont si de pretul acesteia in comparatie cu celelalte masini din clasa ei.

                      Singurul lucru care nu este prea frumos la dacia este numele. Cand spui dacia te gandesti automat la masinile din 80-90 nici macar la celelalte mai noi (nova,solenta)
                      dar ea este mai mult un renault. am vazut ca si pe "fundul" scrumierei are logo renault-ului.

                      Comment


                      • #26
                        Originally posted by diabolick_superior View Post
                        [...]Miam luat si eu sandero 1.6 de 90 de cai cu toate ca banii pe care i-am dat pe dacia asta puteau acoperi costul uneia mai frumoasa si mai buna si mai bogata..[...]
                        diabolick_superior, iti respect opinia, dar nu pot fi de acord cu ea. Eu zic ca ai facut totusi o investitie buna si pe termen (relativ) lung. Ai o masina noua, nu este frumoasa, dar nici urata, nu este buna, dar nici rea, nu este bogata, dar nici saraca, este o masina noua, la un pret bun, zic eu, pentru dotarile si clasa din care face parte. Poti fi sigur ca o masina SH, la aceiasi bani, nu te va tine fara sa mai bagi bani in ea, 100.000 km (optional, 120.000 km) sau 3 ani (optional, 5 ani). Am fost proprietar de SH (poate unul ghinionist) si stiu cati bani inghite. Am vrut sa am masina bengoasa si de fite si iti pot spune ca m-am fript. Parerea mea este ca nu trebuie sa regreti alegerea facuta.
                        Mama proştilor este mereu gravidă!

                        Comment


                        • #27
                          Stiu....nu trebuie sa ma certati pentru ceea ce am gandit eu la momentul respectiv...stiu ca aveti cum sa fiti deacord cu mine in majoritatea lucrurilor pe care le-am mentionat.Dupa cum am spus DACIA SANDERO e prima mea masina,mi-am luat permisul pe 22 luna trecuta si masina in aceeasi perioada....si fiind prima mea masina...nu stiu cum sa va explic..eram si emotionat si nerabdator sa merg cu ea.Iar aceasta nerabdare a "costat-o pe DACIA mea" fiindca am scos in evidenta doar aspectele negative.Acum dupa ce m-am mai (sau mai m-am ) invatat cu mashina nu ma mai intereseaza nici casetofonul ei cu care a venit fiindca si asa l-am schimbat,mi-am luat si presuri..cam nasol cu marimea ca nu prea se gasesc,Dar asta este...incetul cu incetul ma obisnuiesc..si m am mai gandit -sau mai m-am gandit (nu stiu cum e corect)--o pastrez pana devin expret in ale condusului

                          Comment


                          • #28
                            Masina vine echipata standard cu mocheta "Dilour". Exista si presuri din cauciuc pentru Sandero, cu sau fara bordura, contra cost.
                            Si apropo de presuri, daca iti cumperi o Toyota Yaris si vrei presuri, firma Toyota ti le ofera si ea cu cea mai mare placere, dar tot contra cost, deci se practica sistemul si la case mai mari, nu numai la Dacia...
                            Fiind prima masina, sunt aproape sigur ca te vei atasa foarte mult de ea, poate acum nu ma crezi, dar mai vorbim...
                            Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea 1000 de ani, fara nicio problema!
                            Mama proştilor este mereu gravidă!

                            Comment


                            • #29
                              Sa dea Dumnezeu sa fie asa oricum mi-as dori sa va spuneti si voi parerea despre aceasta masina fiindca am vazut pareri destule, dar foarte imprastiate.

                              Fara limbaj IRC, Caps si puncte de suspensie inutile
                              Last edited by Stefan; 8 October 2008, 08:04.

                              Comment


                              • #30
                                Sandero. Dar imi place si kia ceed.
                                1.4
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google