Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Sandero Laureat 1.4 vs Fiat Linea T-Jet 120, SH amandoua

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Sandero Laureat 1.4 vs Fiat Linea T-Jet 120, SH amandoua

  Salutare,
  De ceva zile citesc de zor pe aici pe forum despre Sandel.
  Eu sunt in cautarea unei masini SH. Dintre toate ofertele de masini care mi-au fost puse la dispozitie cel mai mult ma incanta Sandel de 1.4 si Linea T-Jet 120cp.
  Date de intrare:
  - Sandel 1.4 Laureat din 2008 cu 22000km;
  - Fiat Linea T-Jet Emotion din 2008 cu 58000km;
  - acelasi pret amandoua

  Am cautat si alte modele mai scumpe, dar mi-e ca daca va povestesc aici incalc vreo regula.
  Vreau sa va spun ca, am ajuns la concluzia ca, toate masinile din 2008 incoace au probleme cu: casete de directie, flanse si suporti de amortizoare, softuri peste softuri cu probleme de inadaptare la carburantii de la noi, sondele de temperatura apa, rezistele si relee GMV, intrari de apa prin diverse locasuri (fereasca sfantul de calculatorul de injectie ),instalatii electrice care au conductorul nanometric/invizibil, distributii variabile sau zgomotoase. Si aici m-am gandit numai la benzinare. La diesel e si mai rau ca sistemul de inalta presiune de injectie zici ca e consumabil la euro 4, consumabil care te poate duce si la 8000 de lei la reprezentanta. La euro 5 unii constructori au mai rezolvat din probleme pe ici pe colo.
  Ma rog , ca sa nu starnesc polemici/certuri, ideea e ca nu mi-au inspirat incredere.

  Atunci m-am enervat si am scazut bugetul si am ramas la aceste doua optiuni.
  Din ce am citit si interesat si am aflat pe la posesori, am ajuns la concluzia ca masinile in principiu au cam aceeasi lista de probleme ( piata auto uniformizata pe aceeasi categorie de pret).
  Sandelul are avantajul ca e ieftin la intretinere, desi din ce am citit pe aici mai pica cate una alta.
  Linea am inteles ca e un pic mai stabila si ofera un pic mai mult confort, dar cu un cost mai ridicat al intretinerii si un tren de rulare mai pacatos.
  Care sunt parerile voastre, mai ales daca stiti si posesori de Linea si ca posesori de Sandel?
  Ce-mi recomandati/ justificati?
  Scuze ca v-am facut sa cititi atat de mult (si prost), dar urasc cat de "perfida" a devenit industria auto.
Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
Politica de Securitate Google