nu mai trebuie sa mergi la politie
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Buburuza...zis Bubu
Collapse
X
-
Salutare...
Uite asa incet, incet a trecut o luna si doua saptamani de cand sunt posesor de Sandero.
Ce s-a intamplat in acest timp:
- usa de la sofer zgariata intentionat de un imbecil (s-a rezolvat 80% cu polish, dar cand e proaspat spalata tot se vede)
- parbrizul plesnit de la o piatra (deocamdata totul se rezuma la un banut cat o aspirina....deci inca nu apelez la casco)
- vineri, un alt imbecil mi-a tras o cheie pe partea dreapta (usa fata, usa spate si aripa)...s-a rezolvat 99% cu polish
Una peste alta...am 2840km facuti. In prima mie de km n-am trecut de 2500 ture apoi max. 4000 (pt. scurta perioada), cu o exceptie cand i-am dat masina nevestei
Top speed-ul de pana acum (155km/h) a fost stabilit in aceleasi conditii de mai sus.....de atunci femeia mai conduce doar daca am baut eu.
Masina inca nu am inmatriculat-o definitiv....dar nu mai e mult. Placutele le-am recuperat de la cel care a luat solenza...deci cam pe miercuri cred ca le voi pune pe masina.
Deocamdata ma declar multumit de masina....se comporta exact asa cum banuiam ca se va comporta.
ps. sambata viitoare plec in concediu...deci in curand vor apare poze noi.Bafta!
Comment
-
mersic...
sper sa ai dreptate si sa incep sa ma indragostesc de masina asta. Deocamdata nu are nimic special...poate si pt. ca am analizat f mult timp si stiam exact ce voi lua. Este exact asa cum imi inchipuiam...nu ma da cu nimic pe spate...dar nici nu pot sa ii reprosez nimic.
As putea spune ca simt ceva pt. ea prin prisma efortulurilor depuse pt. a reusi sa o achizitionez...
Pare cam pragmatic...dar primul lucru care imi vine in minte sunt banii pe care i-am investit si sacrificiile pe care le-am facut pt ei. (si va spun sincer ca daca stiam ce va urma...preferam sa fiu sarac dar sanatos)...ma rog asta e alta poveste....iubirea mea ramane "margareta"...adik skodita S100.
Solenza a fost un pas inainte....dar a fost si cea care m-a invatat ca trecand peste toate masina este "fier"....si "fierul se repara". Am "zacut" cam o luna dupa accidentul cu solenza ...si nu din cauza ranilor fizice....ci pt. ca ma atasasem de ea asa cum facusem si cu skodita.
Acum sunt precaut...si ma "tratez". La prima zgarietura am fost fericit ca nu e pana la tabla...la a doua idem....sper sa o tin tot asa....
nu imi doresc sa am motive sa laud aceasta masina...ci imi doresc doar sa nu am nici un motiv sa o critic...si deocamdata n-am.
Trecand peste partea filosofica de mai sus...e a mea...si vorba unei cunostinte..."alti moare s'asa n-are..."
Indiferent ca e sandero sau trabant....e a mea...e muncita cinstit...deci nu vad nici un motiv pt care sa nu fiu mandru de ea....
Va doresc tuturor sa va mandriti cu masina pe care o detineti....Bafta!
Comment
-
Imi spui te rog cum ti s-a parut Solenza , cat de multumit ai fost de ea? Eu as vrea sa iau una pt nevasta-mea , face naveta vreo 4 km si am vazut ca au scazut mult preturile la Supernove si Solenze...Chiar si la unele Loganuri de prin 2005/2005.
Comment
-
Asta e...Deci mai merita cumparate acestea doua?Nu am mers cu nici una,dar in trecut am avut o Nova de prin 97, fugea de manca pamantul , 1600 dublu corp carburator, compresie marita,evacuare sport,arcuri mai tari la supape...Rupea nu alta, stabilitate pe viraje de invidiat, consum 16 % si troncaneau toate pe ea.Masinile sunt aceleasi ,ca platforma si caroserie, numai alte motorizari.
Comment
-
Decat Solenza eu as alege un Logan fie el si mai chel in dotari.
Totusi se stie ca de la SuperNova si Solenza la Logan este un mare pas.
Da, ii drept, motorizarile sunt aceleasi insa numai gandul la haion, confort, siguranta...
Oricum diferenta de pret nu-i foarte mare.
Am vazut si eu Logan din 2005 cu ~3000 EUR.
Comment
-
Fata de Logan, fie el si de 1,6 Slz imi pare muult mai fasneata. Tehnic vorbind solenza are motorul loganului de 1,4 si cutia loganului de 1,6....dar rotile pe 13"....ceea ce o face mai sprintena si ii da si un consum de invidiat.
Deci ti-as recomanda cu caldura solenta daca vorbim de consum, costuri piese, comportament in trafic.
Marele minus al Slz este antifonarea....la capitolul asta slz este mult mai spartana.
Banuiesc ca o vrei in general pt drumuri in oras, ...pt ca garda la sol este un alt minus fata de logan.
Daca Slz este bine intretinuta hayonul nu troncane si nu produce nici un fel de neplaceri. La mine se inchidea apasandu-l usor dupa ce l-am coborat...fara sa fie nevoie sa il trantesc. Un mare plus la slz este (la nevoie) capacitatea de incarcare... personal am bagat in slz combina frigorifica, un tv si cuptorul cu microunde toate la acelasi transport. Dar ma repet...desi e mai micuta si mai fasneata....la confort e cam spartana.
bafta!
ps. mai ales in bucuresti poti gasi slz cu ac si la 90mil. Stiu pe cineva care a luat slz clima cu 84 mil in bucuresti.Bafta!
Comment
-
Sandelul meu, luat anul trecut in iulie (inca din prima serie de fabricatie) e incaltat cu Michelin Energy (made in Romania). Nu cred ca sunt net superioare calitativ altor marci. Eventual ar merge mai bine Pirelli...poate
Zilele trecute am luat un surub autoforant in roata dreapta-fata. Nu s-a spart, dar incet-incet se dezumfla. Asa mi-am si dat seama ca ceva e in neregula. Dupa vulcanizare am pus-o pe dreapta-spate si nu am nici o problema.Andrei N.Popa
www.andriipopa.rosigpic
Comment
-
Mai copii...i-a hai sa ne organizam un pic...
e adevarat ca si eu am gresit ca am discutat off-topic...dar la urma urmei e topicul meu si vorbeam de solenza mea...dar chiar sa imi spui ce s-a spart cauciucul intr-un topic in care ar trebui sa imi prezint eu masina sau ma rog sa povestesc desprea ea.....
deci rog un admin sa stearga sau sa mute ultimele posturi...ca nu isi au rostul aici....Bafta!
Comment
-
Nu gasesc nici un fel de optiuni de moderare, deci eu nu pot sa sterg/modific nimic din continutul topicului..
Dar revenim la subiect...
Desi situatia certificatului de inmatriculare este in ceata...iar prostia in Romania infloreste....eu plec in concediu...
si pt ca sunt patriot...plec in tara.
Am de gand sa imi petrec 2 saptamani in zona toplita-durau-bicaz...pe acolo pe undeva...
Peisaje sunt sigur ca voi gasi...deci abia astept sa ma intorc cu un "album foto"....
Nu stiu daca mai intru si maine pe aici...dar ne revedem peste 2 saptamani...Bafta!
Comment
Comment