Eu in locul tau as sta la panda, restul deduci.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Buburuza...zis Bubu
Collapse
X
-
yr-zbg dupa cum arata portiera pare a fi mai mult o joaca de a unui copil din curtea blocului dar nu-i exclus si unii vecini binevoitori.Afirm pt ca si la mine sunt cateva urme de genul pe portiere dar mult mai minore si chiar am vazut defapt a vazut sotia cand copilul unui vecin sa improptit cu bicicleta in portiere.
Comment
-
Nu este o scuza ca a fost un copil, are parinti, daca nu isi supravegheaza copilul sa plateasca. Totusi din imagine pare sa fie mana unui adult, nu prea vad ce obiect la indemana copilului poate lasa urmele respective, fara sa indoaie tabla.
Comment
-
Cum spuneam asa arata dupa ce am sters locul cu pielea de caprioara...
Initial in jurul zgariaturilor era praf...
ca si cum ar fi pus nisip pe o carpa si ar fi frecat zona. Dupa cum stiti a plouat azi-noapte...deci treaba e facuta dimineata ... exclus sa fie copii....pur si simplu e invidie...ciuda...habar n-am...rautate omeneasca.
Dar cum spunea un coleg...ASTA E.
Acum am urcat de la masina...
am montat cotiera...desi e cea originala n-am reusit sa montez brida de metal nici mort...deci am prins-o direct de consola de plastic. Poze si pareri probabil maine seara dupa ce fac si un drum cu ea pe pozitie.
Bafta!...si sa dea domnu ca zgarietura asta sa ii fi fost "botezul"...si sa nu mai aiba parte de rautati.Bafta!
Comment
-
Stupid si infantil gestul. Atat de infantil ca s-ar putea sa apartina totusi vreunui copil. Daca esti sigur ca e al vreunui invidios fa putin pe detectivul...da' eu zic ca nu merita. Mai bine prescrie-i un tratament cu polish, niste comprese calde si moi si scoate-o la o plimbare mai lunga, eventual concediu.
Comment
-
@ yr-zbg
Îmi pare sincer rău. Se pare că ai dreptate, din moment ce a plouat în timpul nopţii, dimineaţa la prima oră e greu de crezut să fi fost copil. Mare jigodie este cel care ţi-a produs necazul. În privinţa cotierei, rămân surprins că nu ai reuşit să fixezi brida metalică.Mama proştilor este mereu gravidă!
Comment
-
Conform instructiunilor brida aia se culiseaza acolo pana la cap (ar trebui sa faca un clic cand ajunge in zona gaurii...din care am scos plasticul ala).
Asta am facut-o...relativ usor....
Problema e ca suportul pus deasupra mi-a dat pozitia gaurilor....gauri ce nu se pupa cu brida. Ar trebui suportul cu vreo 7mm mai in fata (dar nu se poate din cauza formei care se pupa perfect cu consola) sau brida data mai in spate dar atunci surubul care ar prinde consola contrala e complet pe langa...
Dar cum am vazut ca nici brida aia nu se fixeaza bine pe masina (practic e doar culisata acolo) am renuntat la brida...am pus la loc sistemul initial de fixare a consolei si am fixat cotiera asa. Este f. bine fixata de consola...dar daca iti pui mintea cu ea se misca cu toata consola fata.
Bafta.
dupa primul drum cu cotiera....am retineri in a spune ca se merita plusul de confort in dauna anumitor miscari incomode. Trebuie sa ma obisnuiesc cu un alt stil de schimbat vitezele pt ca nu mai pot misca mana cum eram obisnuit. Deci inca nu ma pronunt.Bafta!
Comment
-
Am deja cateva drumuri cu cotiera montata....si concluziile ar fi:
- este excelenta pentru mersul linistit atat in oras cat si afara
- daca ma grabesc sau merg in bucuresti musai ridic cotiera ....altfel schimbarea rapida a vitezelor este foarte dificila. Dar deja m-am cam obisnuit sa nu mai dau cu cotul in ea.
Cum in cazul 2 condusul este unu sportiv (costisitor si epuizant) sper sa merg cat mai mult cu cotiera lasata...deci zic eu ca totusi ar fi o investitie buna.
In alta ordine de idei aspectul este bestial cu ea lasata.....dar intr-adevar cam lasa de dorit integrarea ei intre canapele cand cotiera este ridicata.
Una peste alta....azi trec de 900km si sigur sambata fac 1000. Sambata ma duc la campina pentru montajul alarmei...
Pana la urma am luat Astra A10 (agreata si vanduta si de dealer)...doar ca in loc sa dau 665ron pe ea la dealer am dat 180 ron (pe net cu transportul inclus). O sa ii rog sa imi regleze un pic si ambreiajul pentru ca agata la marsalier...(as putea sa o fa eu...dar daca tot e garantie las sa faca ei).
Cam atat...mai revin cu noutati...cand voi avea.
Bafta!Bafta!
Comment
-
Intre continental si kormoran nu stiu care sunt mai bune dar teoretic Laureatul fiind o versiune superioara ar trebui sa aiba cauciuce ai bune.
Parerea mea pana acum....trebe sa am grija cu kormoran caci sunt cam slabute calitativ. un singur drum am facut pe ploaie torentiala si la prima frana mai puternica mi-a intrat abs-ul. (Pe Slz am Matador si se comporta mult mai bine...parerea mea).
Bafta!Bafta!
Comment
-
Eu am continental si versiune mai slaba dar nu am avut decat o singura data zgomotul acela de la abs pe o portiune cu iarba in timpul unei ploi, in rest are niste frane super. La vechea dacie am avut din fabrica firestone, au fost foarte bune, pe spate le-am schimbat pe la 90000 de km.
Comment
-
Intre Continental si Kormoran nu e greu sa dai verdictul in favoarea primelor. Conti sunt facute de nemti si se pot bate la anumite categorii cu Michelin, Pirelli, Dunlop etc. Kormoranele sunt facute in Polonia, parca, pe licenta Michelin. Continental sunt mai bune si decat Barum, asa spun testele ADAC.
Comment
Comment