daca nu e numele tau pe citatie nu te duce..le spui ca e o greseala..daca vrei scrie o hartie la calculator in care le explici ca au facut o greseala si o trimiti prin posta la judecatoria respectiva , mentionand numele dosarului in care esti chemat. dar daca stii ca ai semnat un Pv, si ca aia chiar a trecut pe rosu...gandeste-te ca puteai sa fi tu cel care intra in intersectie pe verde si "XXX"(doamne ce imi palce expresia asta..o sa imi iau ban intr-o zi...) intra peste tine si iti imprastia creierii pe asfalt... sa stea fara permis 3 luni daca e".... nimfomana in calduri"
p.s. ce crezi frate ca iti face judecatorul/rea??? eu stau zi de zi in fata lor si cateodata ii si sfidez... TOT OAMENI SUNT. poate in profesia ta o sa ai de-a face cu un judecator care o sa se cace pe el de frica cand o sa stie ca esti tu in fata lui....du-te fara stres..poarta-te ca atare...si 2 ore pe care le pierzi...reprezinta o experienta de care osa fi mandru la un moment dat..
p.s. ce crezi frate ca iti face judecatorul/rea??? eu stau zi de zi in fata lor si cateodata ii si sfidez... TOT OAMENI SUNT. poate in profesia ta o sa ai de-a face cu un judecator care o sa se cace pe el de frica cand o sa stie ca esti tu in fata lui....du-te fara stres..poarta-te ca atare...si 2 ore pe care le pierzi...reprezinta o experienta de care osa fi mandru la un moment dat..
Comment