Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Sanderica platinată

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Hmm, ai luat banii de concediu....?...?
    ps. nu de alta, dar i-as vrea si eu

    Comment


    • #62
      Drum bun si distracie placuta!

      Comment


      • #63
        Sanderica Platinată s-a întors de la mare!

        S-a comportat admirabil, dar nişte observaţii negative tot am de făcut:
        1. A fost leneşă în demaraje cu AC-ul pornit, cu 2 persoane la bord şi cu bagaj foarte mult (portbagaj plin, 1 troller mare pe bancheta din spate, plus o ladă firgorifică de 24 l, tot în spate)
        2. A consumat relativ mult, părerea mea, 9,1 % pe autostradă, cu AC-ul permanent în funcțiune şi o viteză de 130-140 km/h pe GPS.

        La întoarcere am forţat-o (cca 10 km) pentru a vedea ce poate după 10.000 km rulaţi. Am scos pe GPS, 170 Km/h (175Km/h pe ceas). I-am obţinut relativ greu, dar pun asta pe seama AC-ului.

        Cât despre pozele postate, îmi cer scuze pentru calitatea lor, sunt crop-uri de pe imagini în care apare şi Sanderica Platinată, deci sunt de proastă calitate.

        @ bunicuta
        Sper din toată inima, că între timp, ai luat şi tu banii de vacanţă, în fond este dreptul tău.

        @ marian66v
        Îţi doresc ca şi tu să ai parte de aceiaşi vacanţă plăcută ca şi mine!
        Attached Files
        Mama proştilor este mereu gravidă!

        Comment


        • #64
          Originally posted by manic_user View Post
          @ bunicuta
          Sper din toată inima, că între timp, ai luat şi tu banii de vacanţă, în fond este dreptul tău.
          Pai salariile pe iunie-iulie-august i-am primit , dar eu ziceam de acea "prima de vacanta" ca aia nu am primit-o, tu ai primit-o ?

          Comment


          • #65
            Originally posted by manic_user View Post
            @ marian66v
            Îţi doresc ca şi tu să ai parte de aceiaşi vacanţă plăcută ca şi mine!
            O zi, doua am mai fost dar o saptamana ramane de vazut, oricum prefer muntele indiferent de anotimp, ultima locatie descoperita si care urmeaza sa o vizitez Busteni spre Gura Diham, oricum pana luna viitoare cand imi pot lua co mai ma gandesc.

            Comment


            • #66
              Originally posted by bunicuta View Post
              [...] eu ziceam de acea "prima de vacanta" ca aia nu am primit-o, tu ai primit-o ? [...]
              Am primit integral prima de vacanţă, conform contractului colectiv de muncă, aproximativ 2500 RON, iar soţia de asemenea (lucrează tot în EDU). Ne putem numi nişte norocoşi, deoarece practic suntem la mâna primarului, iar primarul Sectorului 1, din fericire, "a dat". Am prieteni în Sectorul 2, de pildă, care au primit tichete cadou, dar în valoare de doar 750 RON, indiferent de salariul de încadrare. Ce să mai discutăm, nişte nemernici, vor calitate în educaţie, dar pe bani puţini...

              Originally posted by marian66v View Post
              [...] prefer muntele indiferent de anotimp, ultima locatie descoperita si care urmeaza sa o vizitez Busteni spre Gura Diham [...]
              Şi eu prefer muntele şi voi ajunge acolo la jumătatea lunii august. Îţi recomand Cheile Râşnoavei, peisajul este excepţional, iar raportul preţ/calitatea serviciilor este excelent, datorită unei concurenţe reale. În plus, în această zonă, poţi circula "liber", în sensul că în orice pensiune te vei afla, dincolo de gardul care împrejmuieşte pensiunea, te poţi deplasa fără a te împiedica de gardurile altor proprietăţi, cum se întâmplă în Sinaia, Buşteni, Predeal etc. Personal, de ani buni, mă cazez AICI!
              Last edited by manic_user; 27 July 2009, 23:37.
              Mama proştilor este mereu gravidă!

              Comment


              • #67
                Spuneam în penultima mea postare că sunt nemulţumit de consumul relativ mare şi de demarajul relativ scăzut. Puneam totul pe seama, în primul rând, a funcţionării AC-ului.
                Dacă despre consum comentariul este de prisos, o viteză mare (130-140 km/h pe GPS) presupune un consum logic mai mare, în privinţa demarajului, am încă îndoieli. Să fie şi din cauza benzinei folosite, OMV Carrera 100 şi dacă da, ce naiba benzină mai bună să folosesc? O fi Alto 101, de la Rompetrol mai bună?
                Aştept părerile voastre, mai ales că peste puţină vreme Sanderica Platinată va pleca din nou în vacanţă (partea a II-a), de data asta la munte, unde demarajul chiar este preţios, iar pentru confort, dacă va fi foarte cald, AC-ul va fi pornit.
                Mama proştilor este mereu gravidă!

                Comment


                • #68
                  Deşi nu şi-a anunţat plecarea, Sanderica Platinată s-a întors de la munte!

                  În primul rând îi mulţumesc colegului yr-zbg (ploieştean) pentru amabilitatea sa de a-mi oferi (telefonic) un traseu prin Ploieşti, scurt, neaglomerat şi fără gropi, care m-a ajutat să evit nebunia de pe centura de vest.

                  Şi de această dată, maşina s-a comportat ireproşabil, iar consumul de care eram puţin speriat (vezi comentariile de la mare) a fost unul foarte bun. Pe distanţa Bucureşti – Cheile Râşnoavei (reşedinţa) – Retur + deplasările în zonă (17 zile), toate la olaltă însumând 990 km, consumul pe CB a fost de 6,1 l %. La bord, 2 persoane, portbagaj full, iar pe bancheta din spate, un troller mare (în zonă, portbagajul mai uşurel: scaune pliante, masă pliantă, ladă frigorifică, grătar, cărbuni etc). M-am dus prin Ploieşti şi m-am întors prin Bran – Rucăr – Câmpulung – Piteşti.

                  Mi-am propus să conduc economic şi se pare că mi-a ieşit. Pe tot acest parcurs nu am folosit AC-ul, iar viteza a fost cel mult cea legală, am profitat din plin de inerţia de deplasare a maşinii şi de frâna de motor, acceleraţia nu a mai fost una agresivă, nu am efectuat depăşiri din scurt, iar în preajma curbelor nu am acumulat viteză inutilă.

                  Am fost impresionat de sensurile unice din Braşov, ajută foarte mult la fluidizarea traficului, dar ca turist, dacă ai făcut cea mai mică deviere de la traseul propus, ai pus-o, pentru că îţi ia ceva timp să revii la ţinta propusă.

                  Despre drumurile parcurse, toate sunt o mizerie, cu excepţia traseului Poiana Braşov – Râşnov, care este o plăcere să-l parcurgi, şoseaua este îngustă, e drept, dar este impecabilă.

                  Atenţie unde parcaţi în Bran, preţurile sunt nesimţite, dar cu un pic de „îndemânare” veţi găsi locuri legale (nu vă îngrămădiţi în centru, că nu le veţi găsi).

                  Pentru cei care parcurg Bran – Râşnov – Brașov, atenţie deosebită, radar mobil permanent (cel puţin pe timp de zi).

                  Pentru cei care campează în Cheile Râşnoavei şi doresc o aprovizionare cu produse proaspete şi la un preţ acceptabil, le găsesc la ieşirea din Râşnov spre Braşov, la MiniMax Discount, recent deschis (nici Piaţa din Râşnov nu este de lepădat).

                  Recomandare turistică: dacă vă aflaţi în zonă, nu evitaţi să vizitaţi Cetatea Râşnov. Nu este suficient de mediatizată (în comparaţie cu Branul, de pildă), dar după ce o veţi vizita veţi fi deosebit de surprinşi de ce veţi vedea acolo (pe mine mă surprinde în fiecare an).
                  Attached Files
                  Last edited by manic_user; 1 September 2009, 23:24.
                  Mama proştilor este mereu gravidă!

                  Comment


                  • #69
                    - P.S. -
                    Şi apropo! Nu pot să-i înţeleg pe acei colegi care îşi postează cu sârg pozele maşinilor pe acest forum, dar cu acelaşi sârg se îngrijesc de a-şi "şterge" numărul de înmatriculare. E o chestie care îmi scapă mie?
                    Mama proştilor este mereu gravidă!

                    Comment


                    • #70
                      Frumos concediu.

                      Originally posted by manic_user View Post
                      Recomandare turistică: dacă vă aflaţi în zonă, nu evitaţi să vizitaţi Cetatea Râşnov. Nu este suficient de mediatizată (în comparaţie cu Branul, de pildă), dar după ce o veţi vizita veţi fi deosebit de surprinşi de ce veţi vedea acolo (pe mine mă surprinde în fiecare an).

                      Am inteles ca s-a asfaltat pana sus la cetate. E adevarat? Ultima data cand am fost era drum de tractor. Intr-adevar atat cetatea cat si peisajele (panorama Rasnov) ce se pot vedea de acolo nu trebuiesc ratate.

                      Comment


                      • #71
                        Nu, nu au asfaltat drumul, dar l-au reabilitat superb, cu trotuare pentru pietoni, iar calea de rulare pentru maşini a fost pavată cu piatră cubică, ceva foarte fain. Numai că, deocamdată, accesul maşinilor nu este permis, din motive de "ciolan" pe parcările care sunt amenajate la cetate.
                        Dar merită să mergi şi pe jos!
                        Mama proştilor este mereu gravidă!

                        Comment


                        • #72
                          Frumos concediu...sper ca te-ai relaxat macar tot atat cat am facut-o si eu in concediu.

                          Ma bucur ca ti-au fost de folos indicatiile mele
                          Bafta!

                          Comment


                          • #73
                            Aspru concediul, da nah...unii au primit prima de vacanta, spre deosebire de altii (aka eu si Oliseh)
                            ps. vad ca inca nu ti-ai montat "fusta" de la masca fata, aia de ti-au furat-o...si vad ca ai acele bucati de cauciuc la usi, ajuta cand deschizi usa sa nu lovesti un perete, o alta masina ? (mi-as monta si eu asa ceva...desi nu le gasesc prea estetice)
                            ps2. superb eleronul

                            Comment


                            • #74
                              @ yr-zbg
                              Originally posted by yr-zbg View Post
                              [...] Ma bucur ca ti-au fost de folos indicatiile mele [...]
                              Informaţiile tale au fost de un folos real, un amic care a tranzitat Ploieştiul a doua zi (duminică) şi care a mers pe centură, a parcurs-o într-o oră.
                              Deci, mulţumesc, încă o dată, merită să fii membru Club Sandero atunci când întâlneşti colegi adevăraţi, chiar dacă numai online sau telefonic!


                              @ bunicuta
                              1. "Fusta" se va monta când voi avea timp să beneficiez de avantajele CASCO, deocamdată sunt foarte ocupat.
                              2. "Bucățile de cauciuc" sunt într-adevăr benefice, nu mai atingi nimic!
                              3. Mulţumesc pentru superlativul absolut folosit în aprecierea eleronului.
                              Mama proştilor este mereu gravidă!

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google