Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sanderica platinată

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cele 2 module m-au costat 120 RON (din care 10 RON taxe poştale).
    Modulele din imaginile ataşate în postul meu anterior sunt fotografiate de mine şi sunt chiar cele pe care le-am montat pe maşină.
    Le-am cumpărat de aici.
    Mama proştilor este mereu gravidă!

Comment

ATENŢIE! Modulele de impuls montate ieri de mine, intră în conflict cu modulul de ridicare automată a geamurilor la armarea alarmei. Asta, bineînţeles, dacă aveţi montat un astfel de modul pe maşină.

Astăzi dimineaţă am constatat 2 lucruri foarte neplăcute:

1. Cineva mi-a furat în timpul nopţii şorţul din cauciuc care era fixat la baza spoilerului (barei) din faţă. Rezolvarea problemei: prinde orbul, scoate-i ochii!

2. Mici pete de ulei între chiulasă şi capacul de chiulasă (acum 2 zile nu erau cu siguranţă). Rezolvarea problemei: am sunat la service, m-am prezentat în service, s-a constatat pierderea de ulei şi s-a înlocuit garnitura capacului de chiulasă. Din momentul când am telefonat şi până am ieşit din service reparat a durat cca 3 ore (din care 1 oră şi jumătate am aşteptat să se răcească motorul).
      Last edited by manic_user; 27 June 2009, 19:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Oameni tampiti, ce poate face cu protectia aia de cauciuc, si-o baga in cele trei litere. Cred ca sunt de aceeasi teapa cu cei care i-au zgariat masina lui yr-zbg.

Comment

Nu toate versiunile au acel şorţ de cauciuc, parcă ornament aerodinamic îi zice, sau cam aşa ceva.
          Am văzut un Sandero - Sandero la vreo 3-4 blocuri de mine şi ăla nu avea. Îţi dai seama ce mare deranj va fi dacă îl văd pe tip cu şorţ montat în zilele imediat următoare!

Comment

Asa este, cel mai corect daca sti sigur ca este al tau ii faci un semn intr-un loc greu vizibil pentru a nu mai exista comentarii. Intr-un timp, pentru ati recunoaste anumite componente ale masinii in caz de furt se faceau anumite semne cu un poanson sau cu un dorn pe jante, bloc motor, cutie, caroserie, etc.

Comment

Bai frate da la noi la romani ca la nimeni...
              No coment.....sau nu...coment : FUGITI CAT MAI PUTETI

Bafta!
              Bafta!

Comment

Eu pe ăla de mi-a ciordit şorţul îl consider un coate-goale/maţe-fripte, monşer!
                În noaptea respectivă a plouat, iar ca să te tăvăleşti pe jos pentru a desprinde rahatul ăla care costă cca 150 RON, numai un coate-goale/maţe-fripte poţi fi numit.

Comment

e ceva normal, mi mi-au zgariat capota si mi-au furat capacele pana acum (oglinda sparta nu o pun, consider ca a fost un accident)

Comment

Originally posted by manic_user View Post
                    rahatul ăla care costă cca 150 RON...
                    Mi se pare chiar scumpa bucata aia de plastic...
                    ps. eu mi-am pierdut capacelul de plastic de la roata de rezerva, oare ala cat o costa la dealer ? 200 de mii ?

ps. manic, de cand cu patania asta a ta, de fiecare data cand ma duc la masina, dau o tura imprejur sa vad daca nu e cumva zgariata, daca nu mi-au furat ceva...etc. Cel mai mult mi-e teama sa nu-mi rupa careva stergatorul spate...

Comment

Şi mie mi-e tare frică să nu se agaţe cineva de ştergătorul din spate. Am locul de parcare lângă un trotuar de cel mult 1 m (parchez cu spatele), başca că parcarea e în laterala blocului. O parchez eu un pic mai la vale, dar nu prea mult, pentru că mi-e frică să nu-mi şteargă vreunul botu'.

Comment

manic_user, vad ca tipul de pe ocazii.ro nu mai intra pe site sa mai vanda module pentru geamuri...stii cumva ceva date de contact, sa pot lua legatura cu el, m-ar interesa si pe mine 2 module din alea.
                        ps. nu am cont pe ocazii.ro (ma gandesc ca tipul mai vine, dar neavand cont, nu pot vedea acest lucru)

Orice informatii sunt de ajutor, mersi.

Comment

@ bunicuta

Am intrat pe OKazii şi într-adevăr tipul nu mai are deschisă nicio licitaţie. Încearcă să-l contactezi direct, datele de contact sunt următoarele:
                          - e-mail: cipribaras@xnet.ro;
                          - tel.: 0722306363.

Succes!

Comment

Mersi de informatii, o sa-l contactez, ca m-am plictisit sa stau 3,3 secunde cu des'tu pe buton sa vina geamu-n jos...

Comment

@ bunicuta

Cu plăcere!
                              Sper că informaţiile oferite o să-ţi fie de folos.

Comment

Sanderica platinată pleacă mâine în zori, într-o mult aşteptată şi dorită vacanţă.
                                Pe curând şi s-auzim numai de bine!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google