Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

My ride

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

asa cum am promis am facut cateva poze cu cele 2 sisteme, si cu modelul de janta ales. Am si inceput cu planul de modificari pe anul asta. In primul rand schimb sistemult de franare, cu un sistem format din discuri ventilate turbo groove si placute greenstuff, apoi urmeaza o ridicare a gardei de la sol...m-am razgandit si vreau sa devina un mic crossover.Xenon nu se poate pune pentru ca farul nu este prevazut cu lupa...deci pana nu avem angel eyes nu se pune problema xenonului...sa spreram ca baietii lucreaza intens pentru a avea mult asteptatele angel eyes. In a treia etapa vreau sa imbrac consola centrala in piele de culoarea caroseriei si dupa toate astea daca voi sta bine cu bugetul vreau sa fac niste modificari la motor.
    Attached Files
    Last edited by Stefan; 11 January 2009, 16:26.

Comment

Frumos, sa te bucuri de sistemul audio, dar de ce nu ai pus pe spate coaxiale, ci tot sistem?

Comment

Din 2 motive: - greu gasesti coaxiale de 90 RMS si 450W in spatiu disponibil la portiere
        - daca vei avea odata ocazia sa stai in masina iti vei da singur seama de diferenta. Poate putini cred, dar dupa ce voi izola...firme ca Mercedes, bmw, audi vor scoate asa calitate si putere cand a mea va fi la cimitirul de masini..glumeam...dar suna superb.

Comment

poze...tot boxe..
          Attached Files

Comment

niste poze cu modelul de janta pe care l-am ales si placutele greenstuff...inca nu am cumparat discurile pentru ca astept sa vad cu o rezolv cu toba
            Attached Files

Comment

Abia astept sa vad poze cu ele montate pe masina. Sunt super jantele .Ce dimensiuni au?

Comment

Jantele arată fain. Să le stăpâneşti sănătos!

-P.S.- Au dispozitiv antifurt?
                Mama proştilor este mereu gravidă!

Comment

jantele sunt de 15'', au fost luate pentru cealalta masina nestiind atunci ca voi cumpara altceva..si dupa ce am luat sandero am hotarat sa le pun ei. Voi cumpara si sistem antifurt la primavara si voi face schimbul de roti. Au costat 700 euro, noi, aduse de afara.

Comment

jantele arata foarte fain,dar ar trebui sa-ti vopsesti tamburi in spate sa dea mai bine

Comment

Sunt foarte frumoase jantele(sa ai grija la borduri)

Comment

Nu numa la borduri ci si la gropi, chiar sunt frumoase

Comment

Pentru a vopsii tamburii si in fata la placute am nevoie de vopsea care sa reziste la temperaturi foarte ridicate si pot spune ca am cautat mult, dar au obtinut si rezultate. Am nevoie de vopsea care este folosita si la vapoare..problema este ca se gaseste destul de greu, e scumpa si trebuie sa cumpar o cantitate mai mare ( nu va ganditi la zeci de litri, dar vreo 5 trebuie). In ultimele zile am tot intrebat la firme de tuning daca nu au ei ceva alternativa insa nimic.

Comment

imi plac jentile

de unde ai luat jentile?vreau si eu
                            -fara-

Comment

Da jantele sunt frumoase.
                              1.4
                              sigpic

Comment

cum am spus mai sus jantele au fost aduse de un prieten din olanda, de la o reprezentanta HRS acum un an. Se gasesc modele asemanatoare la unele firme de tuning. Stiu ca nu pot face reclama asa ca nu voi da numele firmelor dar gasiti in Cluj, Bucuresti, Pitesti..Din martie vor incepe saloane de tuning si atunci se gasesc o mare varietate de produse, promotii...

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google