Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Sandero SCe 1.0 2018

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Cere oferte pentru CASCO de la mai multe firme. Mie au incercat sa-mi bage "pe gat" oferta cu Alliant Tiriac. Ai ocazia sa "cantaresti"mai multe oferte.

    Comment


    • #17
      La reprezentanta au spus ca nu e obligatoriu Casco e optional,obligat sunt sa-i fac RCA,intrebam daca se merita facut Casco doar asa ca e masina noua,nefiind obligatoriu nu prea ma bate gindul sa-i fac Casco mai bine ii bag un set de jante de banii aia,zic si eu...sfaturile sunt binevenite.

      Comment


      • #18
        Eu nu am CASCO. Și nu am dintr-un simplu calcul matematic pe care l-am făcut. Am fost criticat pe forumuri. Dar mi-aș face CASCO dacă aș locui sau aș frecventa cu mașina o zonă mai rău famată sau aș staționa frecvent în zone mai montane unde apare mai des grindina. Fiecare își cunoaște obiceiurile de condus, de viață, de atenție (la parcare să nu dai în gard, etc). Recunosc că în doi ani, m-am învățat minte când un șofer mi-a șters portiera cu bara față, ieșind dintr-o garare (perpendicular adică) cu spatele într-o parcare mai înghesuită a unui magazin. De atunci nu mai garez decât lângă mașini care au intrat cu spatele ca să iasă mai ușor. Sau caut un loc ferit ori mașini foarte scumpe lângă care să parchez (evit rablele, mai ales breakuri, lungi, greu de scos). Doi ani de neplată a CASCO și am scutit 500€ (la prețurile cotate mai sus de un coleg). Vopsitul portierei este cam 700-800 lei / element.

        Ce vreau să spun este că am luat decizia de a nu cumpăra protecție CASCO pentru că mi-am evaluat eu oarecum riscurile și mi-am dat seama că nu merită pentru mine. Dar fiecare are stilul personal de viață.
        Last edited by gecmc94; 27 September 2018, 00:06.

        Comment


        • #19
          Corect :-) in mare parte si eu gandesc la fel. Cred ca gasesti si mai ieftin de 800 lei vopsitul unei portiere.

          PS: la mine la mare pret este trusa de polishat masina care pana acuma a scos 90% din urmele usoare.
          Last edited by ascomp; 27 September 2018, 12:19.

          Comment


          • #20
            Astazi am rezolvat pasul cu casarea si radierea...de acum astept masina...aveti idee daca se poate schimba comanda la dealer de exemplu din SL plus in laureate?

            Comment


            • #21
              pai nu ar fi mai simplu sa dai un telefon la dealer decat sa ne intrebi pe noi ? :-)

              Comment


              • #22
                Am dat telefon la dealer si au zis ca nu se mai fabrica modelul laureate ci doar comenzile ce le au deja si vand ce au pe stoc in fabrica,deoarece in curind intra modelul nou de sandero in productie ,asa ca raman cu SL plusul.

                Comment


                • #23
                  si nu se poate gasi unul pe stoc in alt oras si sa se schimbe comanda?

                  Comment


                  • #24
                    Cica laureate nu,prestige au mai multe si mai multe culori,Sl plus si acces,daca vroiam un prestige se gasea dar la 11k+(9k cu rabla) nu cred ca se merita,raman la SL plusul meu cu navigatie la 7300k si vad dupa sa-i pun oglinzi electrice si sa activez computerul de bord deoarece doar astea ma interesau la modelul laureate.

                    De acum asteptare….pina pe 09.11.2018..data aproximativa...sper sa nu fie dupa 09.11 2018.
                    Last edited by DanV; 3 October 2018, 17:03. Reason: Automerged Doublepost

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google